Абонаментни кутии в България - Тема 24

• 75 329
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
Ето какво разкриха БГ Бокс.

# 586
Момичета, имате ли идея дали в някоя текуща кутия има флорална вода? Че моята свърши и ако има и друг интересен продукт бих се включила…

# 587
  • София
Fancy box имат в лятната си кутия, май лайка беше.

# 588
Момичета, имате ли идея дали в някоя текуща кутия има флорална вода?

Не е в кутия, но аз ползвам на Зоя лавандуловата вода. Розовата също има добри отзиви, но аз не харесвам този аромат. Не са скъпи. Съжалявам, ако не е по темата😁

# 589
  • София
Момичета, какви са отзивите след по-дълго ползване на крема на Руми? Любопитно ми е.

# 590
Момичета, какви са отзивите след по-дълго ползване на крема на Руми? Любопитно ми е.
Тъкмо свършвам опаковката. Очаквах много повече. Честно казано, не ме дразни нито цветът, нито мириса, а това, че не виждам абсолютно никакъв ефект върху кожата си. Все едно се мажа с най-обикновено кремче.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 13:04 от tarantula87

# 591
Тъкмо свършвам опаковката. Очаквах много повече. Честно казано, не ме дразни нито цветът, нито мириса, а това, че не виждам абсолютно никакъв ефект върху кожата си. Все едно се мажа с най-обикновенно кремче.
Аз бях много ентусиазирана, заради съставките. Дадох му няколко шанса, но когато се изприщих и станах с няколко огромни пъпки по лицето, а никога не съм имала, го изхвърлих в кофата!

# 592
Аз пък много харесах крема. Супер приятен, нежна консистенция, попива чудесно и лицето се усеща добре хидратирано, гладко и меко.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 13:36 от bubanka

# 593

И на мен не ми хареса. И от този и от крема на Авант ми излязоха пъпки и като цяло не ми харесаха. Не видях никакъв ефект. Не е по темата, но напоследък ползвам кремовете на Гала и съм много доволна. Скъпи са, но поне знам за какво си давам парите. Виждам ефект още след седмица използване. ( И приключих с кутиите засега, но следя мненията ви ако нещо много ми хареса бих поръчала някой път).

# 594
Като ви чета се чудя дали изобщо да го почвам:) Като цяло съм доволна от Кибрит. Единствените кремове, които не ми допаднаха и направо ми избиха пъпки от тях са крема на Avant с мика и крема за лице на Nini. Покрай Кибрит станах фен на Saff и Dr. Derm и ще продължа да си купувам техни продукти. Абсолютна изнедана беше за мен скраба за подмишници с каолин и кафе на MUDMASKY! Откакто го ползвам усещам значителна разлика при изпотяването. Ако някой ми подскаже от къде мога да си го купя в България ще съм благодарна:) Много хора не го харесват, но ми допадна серума на Wooden spoon. Жалко, че цената му е толкова висока. Сега с нетърпение очаквам Orpheus Skin. Хвърлила съм им око от доста време.

# 595
Момичета, имате ли идея дали в някоя текуща кутия има флорална вода? Че моята свърши и ако има и друг интересен продукт бих се включила…

Покрай кутията с Dr. Derm научих, че имат розова вода. Много е хубава с висок % розово масло и е био. В момента има и доста добро намаление на серията. 

Кутията обаче май се е изчерпала Sad  Надявах се да мога да купя за подарък.

# 596
Да, Dr. Derm в момента имат намаление и аз си поръчах фейслихта, другите ги ползвам усилено, съчетавам с Руми, който е много приятен крем . Аз не мога да преценя добрият ефект от кой точно крем е  , защото продуктите  на Кибрит са според мен от висока класа. Чакам с нетърпение кутията с Орфеус и Мазилото и смятам да се запася. Кутията, която най-много ми хареса е Юли. Всички продукти са топ – обичам тоници , а водата на  Brave ме изненада много приятно, имам и крем за тяло на този бранд и ми харесват много. Ако не се изчерпи, на есен ще повторя кутия Май.

# 597
Покрай кутията с Dr. Derm научих, че имат розова вода. Много е хубава с висок % розово масло и е био. В момента има и доста добро намаление на серията. 
Розовата вода не трябва да има розово масло. Тя е вторичен продукт при отделянето на розовото масло от листата. Водят се качествени розови води, тези, които нямат нищо друго, освен розова вода в съдържанието. Само казвам Simple Smile Ако на Вас Ви е нужно друго, разбира се, ще си го ползвате.

# 598
Има много добри флорални води на пазара на достъпни цени. Не Ви е нужна кутия. От доста време ползвам водите на InaEssentials. Супер са!

# 599
Аз имам един страничен въпрос. Ползвали ли сте крема с морски перли на Dr. Derm? Дали сте доволни?

Аз чакам GoodBox.

Общи условия

Активация на акаунт