Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Когато съм питала за скъпите vs. евтини предложения, коментарът беше, че скъпите по-добре филтрират и се отделят по-прецизно / повече растежни фактори и т.н. Но значение има и - качеството на плазмата на конкретния човек.

В Детокс център правят и обогатяване с озон, но там не може директно да се запише час за процедура - първо се минава през лекар, диагностика и тогава.

При мен от мезотерапия имаше доста по-силен и видим ефект, отколкото само от PRP, но могат да се правят различни схени на редуване.

# 256
a.l.e.n.a , благодаря! А имаш ли някакви отзиви за добри клиники в това отношение? Или частни кабинети които също извършват такива процедури?

# 257
  • в 1001-та нощ
PRP съм правила веднъж на лицето преди много години в Хил клиник - само плазма - беше подарък към филър.

След това съм правила в Скинлайн - лице, скалп, ръце, шия, деколте - плазма с обогатяване.

В Детокс център - обогатената с озон - не съм правила - само видях, че се прави. Не съм говорила с лекарката за това все още. Ако правя озониране на кръвта (аз искам, но едно по едно), вероятно ще направя и PRP терапията.

# 258
Здравейте, минавам за съвет. На 30 съм и в последната година не знам дали си внимавам или видимо започвам да виждам повече фини линии и бръчици под очите, което ме влудява, особено когато се усмихвам и се задълбочат. Говоря за зоната под самите очи, не за пачи крак.  Правила съм си във времето няколко пъти инжекционна мезотерапия под очите, а преди около 1година си правих и курс от 3-4 процедури венус легаси.  Вече имам чувството, че от тези процедури ефектът е по слоро обратен във времето …

Та, моля ви за съвет за наистина действаши процедури при този проблем, какво сте правили и сте доволни. Единствено не желая все още да прибягвам към филър, смятам, че ми е рано и би трябвало да мога да подобря положението с нещо.

Мислех си за плазмотерапия и някоя процедура тип Ексилис ( много хора са ми казвали, че си остава един от ефективните радиочестотни уреди) - за плазмата някъде бях чела, че качеството й зависело и от самия уред, в който я преработват и че не във всички клиники са толкова добри уредите -дали е вярно това?

Предварително благодаря!

# 259
  • в 1001-та нощ
Ексилис или друг вид радиочестота не.

Успехът на плазмотерапията зависи от качествата на кръвта (плазмата в нея) на човека, както и от "епруветката", в която се обработва.

Самият уред, в който се поставя епруветката, за да се обработи е обикновена центрофуга. На нея се задават време и скорост - то тази гл.т. няма значение каква марка е центрофугата, а каква е епруветката и по-точно мембраната в нея, което е патентованият и специфичен скъп продукт. Това е скъпият консуматив за процедурата.

Разгледайте и PRF за под очите с канюла. Поставя се подобно да филър с канюла, но гелът съдържа плазма и фибрин (ваша тъкан, плазма + фибрин) и е 100% разградим във времето. Т.е. процедрата е 100% автоложна, ако сместа, която се прилага не се обогати с нещо.

# 260
Много благодаря за подробната информация, значи плазмотерапията си остава най-добрата опция в случая. Ще пропусна апаратните процедури. А дали можете да ме насочите към доктор в София, който работи прави пласма с канюла?

Ексилис или друг вид радиочестота не.

Успехът на плазмотерапията зависи от качествата на кръвта (плазмата в нея) на човека, както и от "епруветката", в която се обработва.

Самият уред, в който се поставя епруветката, за да се обработи е обикновена центрофуга. На нея се задават време и скорост - то тази гл.т. няма значение каква марка е центрофугата, а каква е епруветката и по-точно мембраната в нея, което е патентованият и специфичен скъп продукт. Това е скъпият консуматив за процедурата.

Разгледайте и PRF за под очите с канюла. Поставя се подобно да филър с канюла, но гелът съдържа плазма и фибрин (ваша тъкан, плазма + фибрин) и е 100% разградим във времето. Т.е. процедрата е 100% автоложна, ако сместа, която се прилага не се обогати с нещо.

# 261
  • в 1001-та нощ
Зная да д-р Михайлов в Скинлайн. Може да има и други, но не ми е попадала информация.

С канюлата направете PRF, а не само плазма (PRP).

PRF - плазма + фибрин (една епруветка се използва за плазмата и втора за фибрина)
PRP - само плазма - без фибрин

Когато към плазмата се добави малко фибрин (за процедурата PRF), продуктът става, като гел, като желиран бонбон. По-бавно се резорбира във времето, за да освобождава по-бавно растежните фактори и да може организмът по-дълго да се възползва от тях, за да се регенерира кожата. Съответно и в зоната се създава плътнос, а кожата също следва да се уплътни.

# 262
Ефектът от плазмата трае не повече от 2 седмици. Плазма се прави най-вече като придружаваща процедура към някоя по-инванзивна, за по-бързо възстановяване. Няма смисъл да си давате парите.

За мен, трябва да направите някаква апаратна процедура - Морфеус или по-лек вариант (Venus Legacy), за да се опъне кожата (аз януари и март правих два Морфеуса и половин година по-късно резултатът е уау, ама наистина уау и се разгръща с времето). След апаратната процедура, може по преценка да се добави филър, бустер, където има хлътвания и вече ботокс за мимическите. Зависи какво целите и колко ви дразни.
На вашата възраст съм и аз така се поддържам от около 27 годишна. В момента изглеждам по-млада, отколкото съм изглеждала на 20. (почти ежедневно потвържаване от околните).

# 263
  • в 1001-та нощ
Венус легаси не се прави под очите. Включват се само магнитните полета за кр. съдове.

# 264
Колкото повече чета и гледам за този Морфеус, толкова повече се ужасявам. Страшно много хора имат лоши резултати месеци след него, които после с години борят.

# 265
Аз пък до момента не съм видяла лош резултат от Морфеус, дори напротив.

5 мои приятелки си направиха, резултатите са като при мен. Изводът ми е, че явно всичко зависи от специалиста, при който се прави процедурата. Аз лично не бих се доверила на руските форуми за информация за каквито и да е естетични процедури, защото руснаците като цяло правят извращения, които са в тоален разрив с всякакви естетични норми. Само като чуя "д-р Наташа" и бягам далече хаха
Може би САЩ, Великобритания са най-добри за сравнение на резултати.

# 266
A, руски форуми не чета изобщо. Има една ФБ група с пострадали жени от цял свят, САЩ и Европа като че ли са най-много вътре. Всъщност българка е админ.

# 267
O, да, в тази група има страшни гледки.

# 268
  • при Arctic Monkeys
Аз пък чета руски форуми и са ми доста полезни. Член съм на една фб групата за морфеус и не виждам резултати на хората след процедурата. Има една възрастна жена, която прави реклама според мен, видимо лицето и е пълно с филъри, "след".

# 269
Възможно е.
Аз споделям личен опит и наблюдения на хора около мен. По принцип не се доверявам на форуми, освен ако не съм сигурна в качествата на дадения човек, който споделя мнение.

Общи условия

Активация на акаунт