Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 937
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
В клиниката на др Денкова е 100 лв, аз съм я правила и за 90 лв преди.
Когато вземеш наведнъж, често правят отстъпка, така че звучи резонно.

# 316
Лидия, ще се радвам да споделиш снимки....или част от такива, за да добия представа за ефекта.

# 317
Скрит текст:
Дами, връщам се пак в тази тема за да изкажа мнение след процедура мезотерапия RRS HA eyes.
Преди време бях обяснила, че съм на 29 години, но от малка съм с наследствени торби под очите, кожата ми е по-матова и с естествен тен (благодарение на смесените ми българо-азиатски гени) и торбите са чак лилави до някаква степен, като цяло много им се дразня и е нещото, което със сигурност бих променила и след време бих се подложила на операция за тях.

Една жена от тук беше много мила да ми обясни подробно някои неща на лично съобщение и да ме насочи към Агнес процедурата, но за момента Агнес ми идваше доста извън бюджет за чисто естетична процедура, тъй като обзавеждам сама апартамент и в момента е на първо място да има къде да спя Grinning
В крайна сметка реших да си пробвам мезотерпия rrs ha eyes, направих пълните 4 процедури, като пакета ми излезна 320 лева. Сега съм две седмици след последната процедура и ефекта е уау при мен. Торбите са намалели значително, както и лилавия цвят се е разсеял. Не съм идеална в момента, но на фона на преди разликата е огромна и е достатъчно добра за мен за момента. Колеги и приятели ми казват, че изглеждам сякаш съм се наспала много добре и съм отпочинала и са втрещени колко различно изглеждам. По време на процедурите имах доста синки, които били нормални, чак приятелят ми се притесняваше хората да не си помислят, че ме удря, но между 3-4 дена изчезваха.
Напълно наясно съм, че ефекта намалява с времето, но другата година, ако съм с по-малко разходи по апартамента и всичко е наред с финансите ми, ще мина и Агнес процедурата, а след години планирам направо операция, но за момента съм много доволна от резултата.

Реших да споделя, може при друг човек да няма същия ефект. За фини линии не мога да кажа нищо, тъй като аз все още нямам никакви по лицето и очите, но за торбите определено си заслужаваше при мен.

Ако някой иска мога да му пратя снимки преди/след без грим и на двете.
Интересно къде сте правили процедурите на тази цена,аз съм я правила преди години и цената за една е била най-ниско 120 лв. ,а сега гледам,че на места гони 190-200.Да не сте правили колагенова мезотерапия на Гуна,тя върви 80 лв. за процедура и е подходяща за тъмни кръгове и торбички,защото не добавя обем? Иначе да,много добре запълва линии.

Правих я в клиниката на Денкова на симеоновско при доктор Георгиева. Цената на 1 процедура е 100 лева, но ако ги платиш наведнъж правят отстъпка. Не е гуна, RRS HA eyes си е, гуната мислих да я пробвам, че колагена ми е нисък според скин чека, който си правих, ама ще е по-натам.

Пп: може само да съм объркала дали беше 320 или 340 с намалението… мисля, че беше 320, но и 340 да е, пак ми е добре като цена.

Mer, при мен ефекта се появи след 3тата и то след като минаха около две седмици и половина след нея. Бях на море и не можах да си направя 4тата докато не се върна и като се върнах, забелязах промяната, на първия ден в офиса колегите забелязаха също.

Открих как да пусна снимки тук директно:

Това съм аз преди процедурите, качеството на снимката е леко лошо, че трябваше да я компресирам. Снимала съм се на дивана в хола на дневна светлина, без грим без нищо.

Това съм аз сега, преди няколко дена снимана, пак на същия диван на дневна светлина, само малко съм се обърнала към прозореца. Пак без грим, качеството на снимката е малко по-добро защото съм с нов телефон, но съм се старала максимално да няма разлики в двете снимки, за да имам реална представа, а не да се самозалъгвам. Пак да кажа, не е като сега да съм идеална под очите, но ефекта за мен за тази цена е добър и напълно достатъчен за момента.

На есен мисля да мина един IPL за петната от слънце, интересното е че въпреки че кожата ми е тъмна, е доста фоточувствителна и веднага ми излизат петна лятото, които не се махат с кремове :/

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 13:57 от lidiya92

# 318
О, промяната е видима. Много е добре.

# 319
Сега вече и като сложа грим, например лек коректор под очите, и изглеждам като нормален човек Grinning преди съм пробвала най-скъпите и покривни коректори на нашия пазар, но пак личеше лилавото отдолу и чак ме беше срам да си слагам коректора защото просто нищо не правеше.

Ще се радвам някой да сподели мнение (ако вече не сте, нова съм към тази група) за IPL, смятам октомври да се подложа като се надявам много да ми изравни тена и да махне тези досадни петна, които имам. Мажа се със хубави слънцезащитни, избягвам слънцето като цяло ама... Като процедура е скъпичка и ще ме е много яд ако не направи нищо.

# 320
  • при Arctic Monkeys
Аз минах една процедура. Констатирах, че очите ми се още по-оточни и спрях.

# 321
Момичета, може и да е коментирано, но да съм пропуснала…
Някой с отзиви за хибриден филър HArmonyCa?
Препоръчаха ми го, но тъй като е сравнително нов продукт, не мога да открия много отзиви. Имам свличане на долната част на лицето

# 322
  • в 1001-та нощ
Аз съм доволна, но бих го използвала за поддържаща процедура след точков лифтинг. При такова свличане - Full Face подход, в него може да се включи и HArmonyCa, но само хармоника не очаквам да доведе до видим голям ефект.

IPL при мен имаше хубав ефект за тъмни кръгове под очите след раждане - период на недоспиване и т.н.

# 323
Здравейте, дами! Искам да попитам за първо поставяне на ботокс в челото. Само зона чело ме интересува, където имам вече една хоризонтална дълбока бръчка, гневни нямам, а около очите още събирам смелост. Та, тези от вас които са правили само зона чело, без гневната, как е положението с веждите и трябва ли да обърна внимание на нещо при поставянето, за да не се вдигнат или напротив да се отпуснат?

# 324
  • в 1001-та нощ
Те мисля, че отделно се боцкат. Коментирайте с лекаря всичко, което Ви вълнува Simple Smile След като се релаксира челото, вероятно ще компенсирате блокираната мимика там с повече мимика на съседните мускулни групи. Затова обичайно се правят заедно.

# 325
Благодаря a.l.e.n.a., със сигурност ще обсъдя всичко с докторката, а и очаквам, че най-вероятно скоро ще се върна и за пачи крак, точно заради компенсиращата мимика, просто за сега още не мога да се реша (но вече има нужда Simple Smile гневна изобщо нямам, просто самата мимика ми е такава, че вдигам чело и правя хоризонтални, но много ме е страх да не стана с паднали вежди като намръщена или пък вечно очудена Relaxed

# 326
  • Бургас
Аз миналата година си сложих за първи и последен път ботокс на челото и тогава лекарката ми каза, че задължително се слагало малко и около очите, та и там няколко пъти ме набоде

# 327
bur02, а защо за последен? Какво не ви допадна?

# 328
  • Бургас
Уф ами много ме болеше, аз мислех, че 2-3 боцвания ще има, а бяха 20-30, за 3-4 месеца челото ми беше като гипсирано, ама после се отпусна, а като че ли не съм готова да се бода по 2-3 пъти в годината, честно казано очаквах и да е по-евтино, та затова засега не съм повторила

# 329
Благодаря a.l.e.n.a., със сигурност ще обсъдя всичко с докторката, а и очаквам, че най-вероятно скоро ще се върна и за пачи крак, точно заради компенсиращата мимика, просто за сега още не мога да се реша (но вече има нужда Simple Smile гневна изобщо нямам, просто самата мимика ми е такава, че вдигам чело и правя хоризонтални, но много ме е страх да не стана с паднали вежди като намръщена или пък вечно очудена Relaxed

Аз правя така, първоначално отидох за пачия крак. След няколко месеца отидох за гневна (там най-имам склонност да се бърча и да ми се оформя  бръчка, особено лятото). Чело не сме правили и скоро май и няма да се наложи, аз просто нямам мимика там, която да прави бръчки. Досега не съм видяла компенсиране.
 Но за чело мисля, че е добре да помислите комплексно, защото блокиране само в средата, може да доведе до компенсиране със свличане веждите и тогава мускула, който е над веждите пък почва да компенсира като дърпа нагоре и се вдигат веждите в стил Джак Никълсън 😄. Трябва хубаво да те огледа доктора и да прецени спрямо твоята мимика и лице. То има и ретуш сред две седмици, та ще се разберете.
Ако можеш изгледай това, много добре го ообяснява. Това, което писа и bur02 горе- че се слага и малко около очите/веждите  за да   се балансира мимиката https://youtu.be/qJ-xyFaOFjU  .

Общи условия

Активация на акаунт