Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, някой плащал ли е ботокс на единица, как вървят цените? Да сверя нещо

# 361
Преди около 11-15 лв

# 362
  • пустинята Гоби
Денкова е на 60 години, а Ива Екимова на 46. Не е малка разликата още повече, че се намират в различен етап от жизнения цикъл.

# 363
Последно платих 6 лв на единица за ботокс,
 сложиха ми 36 единица. За съжаление ме държа само 3 месеца.Надавям се, следващия път да е за повече време, защото при мен стоеше много добре.

# 364
Шест лева редовна цена ли?😳

# 365
Може ли отзиви зa sunekos 200 и 1200- в кои зони се поставя , какъв е ефекта и приблизително колко време продължава? Също така се инетересувам и от aquashine.
Благодаря предварително 😘

# 366
Денкова е на 60 години, а Ива Екимова на 46. Не е малка разликата още повече, че се намират в различен етап от жизнения цикъл.
Ама Денкова изглежда по-добре и по-свежа 🤔

# 367
Забравяте ли, че на Денкова брат и е Ильо Стоянов?

# 368
  • пустинята Гоби
Точно това щях да пиша. С професия като нейната и брат пластичен хирург, нормално е да изгледа повече от добре на тази възраст. А филърите я хранят така, че естествено, че налага подпусналостта като еталон за свежест.

Ива Екимова съм я виждала преди години отблизо. Беше с три пласта грим на лицето посред бял ден, направо се стреснах.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 17:09 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 369
  • тук и там
Някой да е правил  HydraFacial. И доволни ле сте? С мазна кожа съм , с големи пори и кожата ми е  склонна към образуване на комедони.Лицето ми е за почистване, та се чудя дали да си запиша час  или не си струва?

# 370
Забравяте ли, че на Денкова брат и е Ильо Стоянов?

😳 не знаех. Ако аз имах за брат Ильо С. и аз щах да съм като картинка на 60г Simple Smile

# 371
Той и лица ли оперира?

# 372
А Дара Екимова😭?

Само на 19

# 373
Много грозно дете и с ужасна корекция на гърдите.
Кофти е, майката ти да избива комплекси върху теб.

# 374
Много грозно дете и с ужасна корекция на гърдите.
Кофти е, майката ти да избива комплекси върху теб.
Не е грозна, но двете с дъщерята на Саня Армутлиева са с ужасен стайлинг. Не знам кой им внушава този стил на порцеланово кожа- меланхолично - отнесен вид - изключително тъпа очна линия. Като близначки са ми. И това, с циците целите навън, ми е като ренесансовите мадами, ама с ххl чашки.

Общи условия

Активация на акаунт