Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 895
  • 738
  •   2
Отговори
# 405
Може ли да споделиш името на този дерматолог?

# 406
Здравейте!
Искам да ви попитам, на какъв период от време си поставяте ботокс?
На мен ми поставиха в края на май месец и виждам, че вече започва да “отпуска”.

# 407
Moят отпусна напълно на третия месец - сложих  за първи път началото на април  и вече нямам и след от него , но ще устискам до септември . Надявам се следващите пъти да се задържи повече месец и да огранича слагането максимум до един път годишно .

# 408
Moят отпусна напълно на третия месец - сложих  за първи път началото на април  и вече нямам и след от него , но ще устискам до септември . Надявам се следващите пъти да се задържи повече месец и да огранича слагането максимум до един път годишно .

На мен, като ми го поставиха и ми казаха веднъж годишно, понеже съм на 24 години, но няма и 3 месеца и вече се вижда, че отпуска…

# 409
Благодаря за разясненията за пилинга.

# 410
При мен ботоксът издържа около 7 месеца. Поднових края на юни, а преди това бях слагала ноември миналата година. На 40 съм и слагам ботокс от 3 години.

Изненадвам се, че на 24 има нужда от него Simple Smile

# 411
Може ли да споделиш името на този дерматолог?

Ами да споделя, няма проблем, но не знам доколко ще е от помощ за някого, защото лекарят се пенсионира вече преди 3 години и работеше в чужбина, а и не е естетичен дерматолог, по-скоро специалист по розацея и т.н. Професор Тони Чу се казва от Лондон. Но ми е казвал с моята мазна кожа в никакъв случай да не си справя 100% аблативен лазер за порите, защото точно при този тип кожа порите се влошавали от тази процедура. И аз го слушам. Simple Smile

За салициловия пилинг всеки качествен разтвор би свършил работа, не е задължително да е точно този от амазон. Важното е да се прави тест на малък участък преди да се намаже цялото лице, за да се види 1.) как реагира кожата и 2.) дали формулата на пилинга наистина е хубава и качествена и не предизвиква раздразнение.

# 412
При мен ботоксът издържа около 7 месеца. Поднових края на юни, а преди това бях слагала ноември миналата година. На 40 съм и слагам ботокс от 3 години.

Изненадвам се, че на 24 има нужда от него Simple Smile

Имам много силно изразена мимика в областта на гневната бръчка и затова се реших толкова рано, защото много ме дразнят тези все още малки бръчици.

# 413
И аз исках да питам защо слагате ботокс на 24 год  ?
Моята дерматоложка ми каза ,че се получава една "резистетност" към ботокса и след определени години той просто спира да действа - спомена нещо за около 10 год. Т.е ако това е вярно значи към 35 год вече той няма да е ефективен при вас, когато реално ще има нужда . Аз съм на 43 и исках да изчакам още година две ,но за съжаление имам много силно изразена гневна бръчка и вече започнах да изглеждам на " вечно сръдита лелка" Simple Smile

# 414
Попадна ми някаква статия с този ужас преди малко. Не зная колко извесни са госпожите от снимката, но лицата им са просто кошмарни...

Филтрите на телефона, който е правил снимките ги прави съвсем непоносими..  не знам какво точно усещане за естетика е това...

# 415
Цяла тема съм изпуснала, сега чета и наваксвам.
И аз се чудя на 20+ момичета с ботокс и филъри, ама модерно е, явно лекарите не могат да им отказват.
На 40 пробвах с ботокс, но при мен трае около два месеца. Все още чета и обмислям какво да правя,за тая пуста младост;), нямам филъри, чета тук за точков лифтинг, освен да го пробвам.
Плазмотерапия правих преди месец и не виждам ефект. То може и да не идва от веднъж, ама не искам да си причинявам пак това боцкане.
Момичетата по-горе не знам какво правят по себе си, но не изглеждат добре. Това унифициране много ме плаши.

# 416
Те си се харесват, което е най-важното. Всеки има различен вкус.
А за младите момичета на по 20+, които слагат филъри, мога да кажа, че е от суетност/ жалание да изглеждат по-красиви / да коригират разни дребни дефекти. Аз не виждам нищо лошо.
Имам една приятелка на 33г. - южнокорейка, живее в Италия - която като всяка себеуважаваща се корейка дава мило и драго да изглежда оптимално. Та тя има тесни устни и си слага филър за обем, но е много дискретно поставен - придава обем , стой естествено, на нея така й харесва. Така е много по-хубава, не че иначе не е, но нейн си избор.
С нея сме ги говорили какви процедури ще правим по-нататък за подмладяване (в 30те сме сега) и да ви кажа много неща ни се виждат несериозна работа (лично субективно мнение). Като лицето почне да се поотпуска най-смисленото е радиочестотен лифтинг, а протов бръчките аблативен CO2 лазер или (моето предпочитание пред лазера) дълбок фенол-кротон пилинг, който смъква 10 години директно и дава по-дълготрайни резултати от лазерите, и това е планът Simple Smile , ако до след 20-30 години не измислят нещо друго.

# 417
  • София
Едно е да имаш много тънки устни и да ги попълниш, съвсем друго на 24г. да се започнеш с "тежката" артилерия - ботокс, филъри и т.н.  то много неща са модни, ама голяма част от тях са и доста вредни. После на 40 + какво ще правят - ще сменят главите директно? С най-добри намерения го казвам, радвайте се на младостта си и не се водете толкова по "модата".

# 418
Дали става за лятото?

# 419
Аз не казвам, че съм за филъри, за ботокс, а че понякога разбирам защо се слагат, ако ще се почувстват по-добре за себе си или ще премахнат смръщена бръчка с ботокс. Това е светът, в който живеем. Процедури от 20 год. възраст.
Топ актрисите също имат един куп филъри и корекции по себе си, които ги правят по-симетрични и красиви, само че те се подлагат на процедурите при специалисти с висш пилотаж в естетиката и всичко при тях стой на 98% естествено, обикновено ние не можем да кажем, че имат подобрения. Могат го само пластичните хирурзи (добрите). Гледала съм не един или два разбора на корекциите на звездите Simple Smile

Наскоро видях една млада бг икона на красотата с операция на носа и филъри в устните - при нея си личи - ами загубила си е нейния чар според мен. Пак си е красива, но си е загубила чара. Но тя като си се харесва...

Общи условия

Активация на акаунт