Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 81 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
За пръв път слагах в устни Сейфа, който е по-плътен филър.Нямах оплаквания откъм странни усещания.След повече от година и половина поднових, но е Рестилейн Кис, по-мек филър. Само 0,6 сложихме.Имах същите усещания-прекалено големи устни, твърди, трудност да правя мимика с тях.Много ми бе странно, даже се оплаках на лекарката си.Тива продължи месец сигурно и после нещата си дойдоха на място.

# 481
Тези факти, изложени от  д-р Чан, сме ги разисквали.Тук е тема за естетични процедури, а не за вредата от тях.Всеки, който се интересува от ползи/вреди в детайли, може да намери информация, да говори с лекар.
Дайте да се върнем в рамките на темата.За козметика също има теми.

Аз също следя темата, не съм срещала да е разисквано. Вие самата преди 1 пост твърдите, че "От 1мл филър, поставян през 2г в устата, колко остатъчни продукти ще
има като обем"

Аз ви отговорих - 100%. Та не знам кой колко е наясно!
Но всеки си отговаря сам за процедурите, които прави. Мен ме интересува само и единствено моето лице.

# 482
  • при Arctic Monkeys
Разисквано е, и то много пъти. Който смята, че филър в устните ще мигрира под очите \😳\, просто да не слага филъри. И да спазва добрия тон.

# 483
Момичета, някой правил е Морфеус на тяло? Дали ще има ефект от върешната част на бедрата? И дали ще мога да издържа на болката на такава голяма зона. Убивам се от спорт буквално! Тичам всеки Божи ден, йога правя, не съм и не съм била пълна, а кожата ми там виси, като на баба:( Предполагам е от естрогеновата доминантност… защото и костата ми капе ужасно. За нея ще търся варианти за лечение. Но сега мисля дали да не взема от промоцията на Дерма акт за Морфеус видях че имат за крака. Направо ми се реве, четкам със суха четка, хидратирам, на масаж ходих няколо месеца и все така:(

# 484
При мен е така при вътрешната част на ръцете, точно под бицепса, мислех си че с по голям бицепс би се опънала кожата там, но уви! При лактите също, направо ми ср захлупват от виснала кожа, бетер баба, естрогена ли предизвиква това, не разбирам какво е това преждевременно отпускане.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 23:10 от Pur_joy

# 485
  • в 1001-та нощ
Обсъдете с лекаря си крем с инхибитор за ароматазата - за локално приложение в тези зони.

# 486
Здравейте на всички. Тези от вас, които са си слагали филър в устните от кой сте доволни и колко време ви издържа първия поставен такъв? Предстои ми да си сложа, но ме притеснява факта, да не е след 1 месец да се усвоил от организма. Знам, че е индивидуално, но все пак, ако може да споделите.

# 487
Разисквано е, и то много пъти. Който смята, че филър в устните ще мигрира под очите \😳\, просто да не слага филъри. И да спазва добрия тон.
Виждам аз, кога се разисква - когато някой пропищи.

# 488
  • в 1001-та нощ
Здравейте на всички. Тези от вас, които са си слагали филър в устните от кой сте доволни и колко време ви издържа първия поставен такъв? Предстои ми да си сложа, но ме притеснява факта, да не е след 1 месец да се усвоил от организма. Знам, че е индивидуално, но все пак, ако може да споделите.

Доволна съм от Juvederm Volift - мек, пластичен, траен, не травмира, много естествен вид.

# 489
  • Варна
Аз съм слагала Filorga, Cytosial medium и Dermalax, нямах оплаквания и от трите. Но освен видът на филърът, смятам, че водеща е техниката на докторът.

# 490
Писах 1-2 страници назад.

# 491
  • тук и там
Ха, мъжът ми не ме е виждал от месец и днес ми каза,че "нещо съм подпухнала в устата"..Grin. Никой до сега не ми беше казвал , даже децата не забелязаха-ама ММ веднага забеляза..Дано спадне , защото целта ми наистина не беше по-големи устни, или промяна ,още по-млко да съм "нещо подпухнала" в устата..Confused

# 492
Обсъдете с лекаря си крем с инхибитор за ароматазата - за локално приложение в тези зони.

Какви са тези кремове?Може ли малко повече информация или линкове?

# 493
Ха, мъжът ми не ме е виждал от месец и днес ми каза,че "нещо съм подпухнала в устата"..Grin. Никой до сега не ми беше казвал , даже децата не забелязаха-ама ММ веднага забеляза..Дано спадне , защото целта ми наистина не беше по-големи устни, или промяна ,още по-млко да съм "нещо подпухнала" в устата..Confused
Е как да стане- хем да имаш нещо, хем да не си личи?Simple Smile))
Опитно око винаги ще забележи или хора, които всеки ден ни виждат.
Иначе непознати не могат да кажат за мен, че
имам филър.Но преди/след си личи, няма как.

# 494
  • при Arctic Monkeys
Виждам аз, кога се разисква - когато някой пропищи.
И аз пропищях от с02 лазер, правен в реномирана клиника, с чудесни отзиви за процедурата и лекаря, след изчетени страници информация.Който го е страх от мечки, не ходи в гората и си седи красив натурален. Всяко нещо носи риск.

Общи условия

Активация на акаунт