Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 80 038
  • 738
  •   3
Отговори
# 75
Момичета,препоръчайте ми наистина добър доктор,който да ми сложи 0.5 мл хиалуронова киселина в устните. Естествените ми устни са бих казала плътни,но искам само една идея повече пухкавост.

# 76
Здравейте,предстои ми слагане на филър в устните.Момичето, при което ще слагам работи с Apriline. Не съм с много тънки устни Simple Smile .Но какво ви е мнението за филъра? Хубав ли е? Каза ми ,че е динамичен Simple Smile Благодаря
На мен ми е много добър този филър. Първият ,който си поставих преди време .Д-р Убейд Далмъш от Армада клиника само с него работи.

Супер! Благодаря за инфото.За първи път ще слагам 😁 и се притеснявам как ще е Wink .Дали ще се подуя много(не знам от какво зависи). Моя позната слага в моят град,при една прехвалена лекарка-беше мн зле.Следващите  пъти не,Но при друг лекар.Защото момичето ми обясни,че ще е по-подута устата в началото 😁.Дано не стана, като  жаба. 1ml ще сложи.
Аз съм с тънки устни поначало и първия път сложихме 0.5-0.6. Ще има оток, но за няколко дни  ще се нормализира. При мен не беше голям изобщо, нито имах синини.

# 77
  • в 1001-та нощ
А някой правил ли е Prophylo? Или Sypha rich? Наясно ли сте как се отразяват в дългосрочен план?

От Sypha rich съм доволна. То е за моментно освежаване и ревитализация. Не е толкова трайно, че да се говори за дългосрочен план

# 78
A.l.e.n.a обръщам се към Вас, но и някой ако знае - нека се включи:
Какви биха могли да бъдат страничните ефекти от физиологичен разтвор подкожно, за да се отдели кожа от мускул?
Говорим за най-лошия сценарий?

# 79
  • в 1001-та нощ
С каква цел се прави? Колко време, къде по тялото? Може би фиброза най-вече. Но има много условности.

# 80
Здравейте,предстои ми слагане на филър в устните.Момичето, при което ще слагам работи с Apriline. Не съм с много тънки устни Simple Smile .Но какво ви е мнението за филъра? Хубав ли е? Каза ми ,че е динамичен Simple Smile Благодаря
На мен ми е много добър този филър. Първият ,който си поставих преди време .Д-р Убейд Далмъш от Армада клиника само с него работи.

Супер! Благодаря за инфото.За първи път ще слагам 😁 и се притеснявам как ще е Wink .Дали ще се подуя много(не знам от какво зависи). Моя позната слага в моят град,при една прехвалена лекарка-беше мн зле.Следващите  пъти не,Но при друг лекар.Защото момичето ми обясни,че ще е по-подута устата в началото 😁.Дано не стана, като  жаба. 1ml ще сложи.
Аз съм с тънки устни поначало и първия път сложихме 0.5-0.6. Ще има оток, но за няколко дни  ще се нормализира. При мен не беше голям изобщо, нито имах синини.

Благодаря. То и при мен ще има оформяне на контур може би. Ще говоря с момичето. Определено,  не искам жабешка уста 😂.Не знам  този 1 мл ,много ли ще е? 😁.

# 81
  • в 1001-та нощ
Надявам се "момичето" да е лекар Relaxed

# 82
Надявам се "момичето" да е лекар Relaxed

Да не е случайна Simple Smile Лекар е. Но не е от имената в индустрията (известните дами) Simple Smile.Но слага и филъри.

# 83
Да, първият път и при мен направиха контур основно. Та д-р каза да не бързаме с цял 1мл веднага, за да не е прекалено. След 2 седмици някъде отидох за остатъка. Първите пъти бързо ми изфирясваше...

# 84
Да, първият път и при мен направиха контур основно. Та д-р каза да не бързаме с цял 1мл веднага, за да не е прекалено. След 2 седмици някъде отидох за остатъка. Първите пъти бързо ми изфирясваше...
Благодаря ви за информацията. Имам доверие на лекарката.Достатъчно педантичен  и добър специалист е в областа си.Така,че не мисля че ще стана жабка 😄. Видях на снимка направени устни от нея-харесаха ми.Моя роднина е видяла "на живо"как изглеждат -естествени са били много .Прикачвам снимка на правени устни от нея.  Simple Smile

Извинявам се за малоумните въпроси 😄.Хората къде,къде по-сложни манипулации си правят,ама 😁🤣.,като не съм слагала 🤷🏾♂.

# 85
Момичето, лекарката, да не е някоя украинка?
Гледам масово са почнали да си плащат за реклами във Фб и инстаграм.
И много ми е интересно, бягат от в@йна, как са ги взели със себе си тези биоревитализации, филъри, игли, ботокси, и т.н…….

# 86
Момичето, лекарката, да не е някоя украинка?
Гледам масово са почнали да си плащат за реклами във Фб и инстаграм.
И много ми е интересно, бягат от в@йна, как са ги взели със себе си тези биоревитализации, филъри, игли, ботокси, и т.н…….

Не е украйнка Simple Smile Българка си е Simple Smile

# 87
Привет, някой да има отзиви за Костадин Гигов - оперира в Пловдив. Интересувам се от абдоминопластика, но каквото и да сте правили при него, дори само консултация, ще ми е от полза мнението ви. Благодаря!

# 88
  • софия
Здравейте,да попитам отново за мнения за неоперативни процедури за прибиране на отпусната кожа на корем .
Ще съм благодарна да споделите лични впечатления!

# 89
Здравейте,да попитам отново за мнения за неоперативни процедури за прибиране на отпусната кожа на корем .
Ще съм благодарна да споделите лични впечатления!
Здравейте, мога да кажа кое не работи и да не си давате парите :
1. Ексилис радиочестота
2. Мезоконци в Хил клиник

Общи условия

Активация на акаунт