Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Защо филър на чело?

# 196
Здравейте, момичета!
Попаднах на темите ви и с удоволствие се включвам.
Мезотерапия не съм правила,но от скоро се запалих по перманентния грим. Вече имам направена очна линия и вежди с пудра ефект. Не знам как съм живяла до сега без тези подобрения, които ми спестяват много време от ежедневните ми приготовления.
Другото, което от скоро съм започнала,е уголемяване на устни. Естествено, като начинаеща и от страх да не прекаля, започнах с 0.5 мл преди Нова година. След 3 месеца сложих още толкова. Сега ми се иска да се освежа още малко,но и от двете докторки,при които съм ходила до тук,има по нещо, което не ми харесва и съм в търсене на препоръки за специалист от Стара Загора или гостуващ тук, както и препоръки за филър.
Първата работеше изключително деликатно и нямах никакви подувания,отоци и синини, но пък работи с Apriline, за които после разбрах, че са слаби.
Втората докторка ми сложи cytosial volume, но пък от начина й на работа бях ужасно подута цяла седмица и със синини и отоци.
Д-р Марковски ще идва следващия месец, ще се радвам за мнения за неговата работа също.

# 197
Здравейте, момичета!
Не знам дали е разисквана темата, ако се повтаря моля да ме извините...Въпросът ми е ползвали ли сте от кенезио лентите за лице и имат ли ефект?

# 198
Здравейте, момичета!
Попаднах на темите ви и с удоволствие се включвам.
Мезотерапия не съм правила,но от скоро се запалих по перманентния грим. Вече имам направена очна линия и вежди с пудра ефект. Не знам как съм живяла до сега без тези подобрения, които ми спестяват много време от ежедневните ми приготовления.
Другото, което от скоро съм започнала,е уголемяване на устни. Естествено, като начинаеща и от страх да не прекаля, започнах с 0.5 мл преди Нова година. След 3 месеца сложих още толкова. Сега ми се иска да се освежа още малко,но и от двете докторки,при които съм ходила до тук,има по нещо, което не ми харесва и съм в търсене на препоръки за специалист от Стара Загора или гостуващ тук, както и препоръки за филър.
Първата работеше изключително деликатно и нямах никакви подувания,отоци и синини, но пък работи с Apriline, за които после разбрах, че са слаби.
Втората докторка ми сложи cytosial volume, но пък от начина й на работа бях ужасно подута цяла седмица и със синини и отоци.
Д-р Марковски ще идва следващия месец, ще се радвам за мнения за неговата работа също.
Дописвам си поста,за да попитам за отзиви и за Д-р Неви Ариф за поставяне на филъри.
Бих се радвала също на информация за процедура, която би имала добър ефект за заличаване на първи бръчки по челото. На 34 г съм,но не ми се иска още да прибягвам до ботокс.
P.S. Успях да изчета последните 14 стр от темата днес  и виждам, че няма общо с перманентния грим,за който споменах. Извинете невежеството ми ☺️

# 199
  • Варна
Доктор Ариф е зъболекар, което означава, че няма право да слага филъри, нито конци, нищо че има сертификати.

# 200
Последните страници се коментира, че ако не искате филъри и ботокс, то остават мезотерапии, апаратни процедури, масажи и йога за лице и шия, и адекватна козметика с грижа за кожата.

# 201
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Може ли мнение за процедура Кейси (ако правилно съм разбрала)?
От салона ми обясниха, че това е тип неоперативен лифтинг, като с микротокове се въздейства на мускулно ниво на лицето....

# 202
Здравейте момичета,
Мисля , че преди време бях питала дали някоя има опит с този phibright микронидълинг .Дават снимки с някакви страхотни резултати за пори и леки белези от акне , но вече на всичко се съмнявам. Преди няколко години бях правила 4 процедури венус вива -почти минимален ефект ,  защо ли не ми се вярва на вече на снимки , ама още се хващам на сламки и търся вълшебната процедура , с която да се отърва от порите и белезите 😔

# 203
Здравейте, момичета!
Не знам дали е разисквана темата, ако се повтаря моля да ме извините...Въпросът ми е ползвали ли сте от кенезио лентите за лице и имат ли ефект?

И мен ме интересува за кенезио лентите  .

# 204
  • Варна
Ами пробвайте с кинезио лентите, нищо не губите.

# 205
Пробвах за няколко дни и ми се струва, че виждах промяна, но сложих конци и спрях, защото болят.
Мисля пак да пробвам. И йогата за лице помага, не че съм видяла разлика, но усетих, че правя мускулна треска на лицевите мускули. И нея спрях заради кончетата.
Сега мисля пак да започна, даже имам готови изрязани, със заоблени ъгълчета.

# 206
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали къде в Пловдив да си поставя ботокс?
От малък град съм и тук поставят само на едно място. Слагах там два пъти, но за жалост след процедурата подпухвам, казваха ми че ми е дошло силно и вторият път ми сложиха по малко, но пак бях подпухнала няколко месеца, докато му мина действието.
Тъй като Пловдив ми е по близо, затова искам да отида там, ако може някой да ми препоръча доктор, клиника, ще бъда благодарна.

# 207
  • в 1001-та нощ
Да не би да правите алергия - вижте кой продукт Ви е поставян, тествайте се за алергия и опитайте с друга марка ботулинов токсин, но пак след тест за алергия.

# 208
Здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали къде в Пловдив да си поставя ботокс?
От малък град съм и тук поставят само на едно място. Слагах там два пъти, но за жалост след процедурата подпухвам, казваха ми че ми е дошло силно и вторият път ми сложиха по малко, но пак бях подпухнала няколко месеца, докато му мина действието.
Тъй като Пловдив ми е по близо, затова искам да отида там, ако може някой да ми препоръча доктор, клиника, ще бъда благодарна.

Д-р Чолакова. При друг не съм ходила. Така ми слага на гневната, че при мен хваща и половината чело, а и държи повече от половин година. Не зная коя марка. Задължително трябва да се обясни проблема при вас предварително.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт