Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Не знам темата подходяща ли е за питането ми - някоя от вас правила ли си е микроблейдинг? На какви интервали се поддържа, как варират цените? Хем искам, за да не се занимавам с веждите си, хем ме е страх да не ме окепазят като форма и цвят.

# 211
  • Варна
Има отделна тема за микропигментация и микроблейдинг Hug

# 212
Някой да е ползвал услугите на дерматолози в клиниката на др. Денкова във Варна?

# 213
Момичета, някой от вас правил ли е ендоскопски лифтинг? Много се наваих да си правя, но като разгледах снимките в сайта на Ильо Стоянов не останах много очарована от резултатите. Някакси си го представях по-добро да е. В Турция знаете ли къде правят ендоскопски лифтинг? Споделете, ако имате някакъв опит, моля Ви. И препоръки приемам:)

# 214
  • при Arctic Monkeys
Някой да е ползвал услугите на дерматолози в клиниката на др. Денкова във Варна?
Аз, на д-р Андреева , когато още беше в Сийсайд. Последно ми направи скули никак нехубави и де отказах от нея

# 215
Аз, на д-р Андреева , когато още беше в Сийсайд. Последно ми направи скули никак нехубави и де отказах от нея
Извинявай, но не се разбира, доволна ли си или не.

Някой слагал ли е липо-филър? Какви са последствията? Simple Smile

И друго питане, има ли нещо, което да постегне кожата на корема? Нямам никаква мазнина на корема, но кожата стои като смачкан вестник.

# 216
Никак нехубави ….

Не се ли разбира, че не е доволна?

И аз не съм впечатлена, гледат да пробутат възможно най-скъпите си процедури, иначе клиниката е хубава и на удобно място….

# 217
  • при Arctic Monkeys
Писала съм тук, скулите ми станаха като на Круела. Едната ми буза се възпали и пих Аб.

# 218
Аз засега съм доволна от Др. Андреева, много хубави устни ми прави,скулите също.

# 219
Здравейте, вчера за първи път си правих скин бустер на лицето и имам доста синини, като не говорим за точици, а за хематоми. Няколко дни преди процедурата пих арника, но явно няма желания ефект. Интересува ме дали това е нормално или е по-скоро немного добра работа на дерматолога?

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 14:04 от cvetty

# 220
  • Варна
Нормално е. Мажете с нещо :Лиотон, Хепароид, Арнигел..

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 11:05 от ivka_smile

# 221
Здравейте момичета Simple Smile Искам да попитам дали някой е разграждал филър под очите с хиалуронидаза...
Аз имах натрупан или капсулован филър след второ поставяне, който не мърдаше с години и реших най-накрая да го разградя, като доктора ме предупреди, че в началото ще изглежда по-вдлъбната зоната, но ще се възстанови до 14 дни или нещо такова като срок, но действително е доста по-издълбано отколкото очаквах и беше преди филъра и искрено се надявам да се възстанови скоро Sad След колко време мога да направя поне мезотерапия или бустер.

# 222
Като Ви чета тотално се отказвам да слагам филър под очите, ще си ходя като дърта алкохоличка, ще компенсирам с останалото Laughing

# 223
Здравейте, вчера за първи път си правих скин бустер на лицето и имам доста синини, като не говорим за точици, а за хематоми. Няколко дни преди процедурата пих арника, но явно няма желания ефект. Интересува ме дали това е нормално или е по-скоро не много добра работа на дерматолога?
Зависи много от самата кожа на лицето.
Моята кожа е много тънка и при всяка процедура на лице съм посинена.
И от дерматолог зависи дали има "лека ръка".

# 224
Здравейте, вчера за първи път си правих скин бустер на лицето и имам доста синини, като не говорим за точици, а за хематоми. Няколко дни преди процедурата пих арника, но явно няма желания ефект. Интересува ме дали това е нормално или е по-скоро не много добра работа на дерматолога?
Зависи много от самата кожа на лицето.
Моята кожа е много тънка и при всяка процедура на лице съм посинена.
И от дерматолог зависи дали има "лека ръка".
Дано ефектът си заслужава, защото за момента не съм убедена🙈
Дали сте доволна от някоя друга по-малко травмираща процедура, но без лазери? При мезотерапията същото ли е нивото на посиняване?

Общи условия

Активация на акаунт