Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте, вчера за първи път си правих скин бустер на лицето и имам доста синини, като не говорим за точици, а за хематоми. Няколко дни преди процедурата пих арника, но явно няма желания ефект. Интересува ме дали това е нормално или е по-скоро не много добра работа на дерматолога?
Зависи много от самата кожа на лицето.
Моята кожа е много тънка и при всяка процедура на лице съм посинена.
И от дерматолог зависи дали има "лека ръка".
Дано ефектът си заслужава, защото за момента не съм убедена🙈
Дали сте доволна от някоя друга по-малко травмираща процедура, но без лазери? При мезотерапията същото ли е нивото на посиняване?

След абсолютно същото преживяване се отказах от скин бустерите и аз (или поне от Restylane Vital). Цяла седмица бях посинена, че даже имах и лек оток...Резултата ще ти хареса, това да не те притеснява, но аз въпреки него не бих си сложила скоро.

Заместих с Redensity I и съм много доволна - както от резултата, така и от факта, че се боде много по-повърхностно и след 1 ден си готов (с изключение ако случайно ти уцелят някой кръвоносен съд, но тогава просто имаш синя точка, не оток).

Вече има и много нови продукти, за които нямам личен опит, но мисля да пробвам - Sunekos и Profhilo. Водят се скинбустери, но не мисля че се поставят толкова дълбоко. Който си е слагал може да сподели Simple Smile

# 226
С търсачката ще излязат резултати, за Профило със сигурност.

# 227

След абсолютно същото преживяване се отказах от скин бустерите и аз (или поне от Restylane Vital). Цяла седмица бях посинена, че даже имах и лек оток...Резултата ще ти хареса, това да не те притеснява, но аз въпреки него не бих си сложила скоро.

Заместих с Redensity I и съм много доволна - както от резултата, така и от факта, че се боде много по-повърхностно и след 1 ден си готов (с изключение ако случайно ти уцелят някой кръвоносен съд, но тогава просто имаш синя точка, не оток).

Вече има и много нови продукти, за които нямам личен опит, но мисля да пробвам - Sunekos и Profhilo. Водят се скинбустери, но не мисля че се поставят толкова дълбоко. Който си е слагал може да сподели Simple Smile

Може би и аз ще се насоча към мезотерапията, благодаря Simple Smile Би ли споделила къде я правиш, ако става дума за София?

# 228
  • при Arctic Monkeys
Като Ви чета тотално се отказвам да слагам филър под очите, ще си ходя като дърта алкохоличка, ще компенсирам с останалото Laughing
И аз така. Правих 1 мезо и се чудя да повторя ли. Май подпухвам повече сега😳

# 229
  • София

Може би и аз ще се насоча към мезотерапията, благодаря Simple Smile Би ли споделила къде я правиш, ако става дума за София?

Правила съм я два пъти досега - веднъж при Ванеска в Хил Клиник и втори път при Денчева в Reverse. Сега пак исках да слагам, но за Ванеска има часове за след 2м, а Денчева спряла да слага мезо. Може при друг доктор в някоя от клиниките разбира се, но аз и от двете съм много доволна.

# 230

Правила съм я два пъти досега - веднъж при Ванеска в Хил Клиник и втори път при Денчева в Reverse. Сега пак исках да слагам, но за Ванеска има часове за след 2м, а Денчева спряла да слага мезо. Може при друг доктор в някоя от клиниките разбира се, но аз и от двете съм много доволна.
Благодаря 🌺

# 231
Aldora, много убождания ли се правят при тази мезотерапия? Кожата ми е чувствителна, иска ми се да направя нещо, но на мен ми остават белези от всичко.

# 232
Момичета, какви процедури са подходящи за околоочен контур и хлътване + сенки под очите?
Чудя се за хиалурон, но малко ме е страх да се боцкам под очите.

# 233
Някой прави ли криолиполиза в Дерма Акт? Гледам пак са си удължили промоцията и продължавам да се чудя

# 234
Момичета, какви процедури са подходящи за околоочен контур и хлътване + сенки под очите?
Чудя се за хиалурон, но малко ме е страх да се боцкам под очите.

Скинбустер за под очи. По-леко е от филър

# 235
Нямам никакви синини и подпухване след рестилейн витал. И моята кожа е тънка, ставах за пред хора веднага след процедурата. Предстои ми второ слагане скоро, ефектът по голям ли след всяко следващо слаганае?

# 236
Какво бихте ме посъветвали ....
Скрит текст:

Почти всекидневно се събуждам с ей такива торбички и подпухнали очи (снимката е от нета) ...
Възможно ли е  да се от недостатъчно сън или пък неправилна поза за спане?
Често спя  по лице. .... а знам колко е вредно, дори и на копринена калъфка.

Напоследък не вечерям, т.е не е от храна.... Не пия алкохол. Не съм и плакала Grinning . И от козметика не е, тъй като не нанасям нищо в тази област.

Скинбустер дали би бил ефективен?
Чудя се на Jalupro...

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 12:55 от alethea

# 237
  • София
Aldora, много убождания ли се правят при тази мезотерапия? Кожата ми е чувствителна, иска ми се да направя нещо, но на мен ми остават белези от всичко.

Ванеска ми нанесе продукта с доста малко обождания, докато д-р Денчева с множество такива. По-доволна бях от резултата след множеството обождания, но подозирам че може и да е бил екефта на натрупването, защото при Денчева поставих 6м след първата процедура, която ми направи Ванеска.

# 238
  • в 1001-та нощ
alethea, това, че не вечеряш изключва алергия, но не и хранителна нетолерантност или друг тип непоносимост - хистаминова, фруктозна и т.н. При хранителната нетолерантност (алергия тип III) реакцията не е мигновена, като при алергия тип I, напротив. Може да се прояви след дни, ако дразнителят се приема регилярно - става един възпалителен фон, който отключва реакция на организма.

Може и да е проблем с бъбреци, кръвно... Най-добре се консултирай с холистичен лекар (лекар, не билкар и подобни), който би проследил взаимовръзките и ефекта на домино, понеже процесите са навързани. Много проблеми тръгват от чревна дисбиоза, там е 80% от имунната система, но това е нещо, което не се вижда с просто око - като кожен обрив и често се неглижира.

Торбичките, ако са оточни, а не мастни - са симптом, който няма смисъл да се маскира и неглижира.

# 239
alethea, изследвай ДАО ензима. Това е ензим, който разгражда хистамина в организма. Много хора са с много ниско ДАО, което води до постоянно натрупване на хистамин. Оттам се провокира хронично възпаление, нарушаване на чревния микробиом, пропускливи черва, развива се хранителна нетолерантност. Като за начало пробвай да спреш глутена.

Общи условия

Активация на акаунт