Естетични процедури за лице и тяло – 46 тема

• 79 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Всъщност стайлингът и гримът им са доста актуални Simple Smile
Друг е въпросът за корекции на тази възраст и тяхната уместност.

# 376
  • пустинята Гоби
На Дара стайлинга на снимката е потресаващ. Ок, сложила си силикон, ама вулгарно да го демонстрираш на тази възраст е супер пошло и долнопробно. Отделно дрехите сами по себе си изглеждат ужасно.

Много харесвам другото Дарче. И то има бюст, ама не изглежда така.

# 377
Ива нямаше да я позная изобщо !
Франкенщайн ! И фъфли, явно и стоматолозите са за трепане 😃

# 378
Всъщност стайлингът и гримът им са доста актуални Simple Smile
Друг е въпросът за корекции на тази възраст и тяхната уместност.
Най-вероятно е така, щом и двете са с такъв, обаче на мен ми е отвратителен.

# 379
Derma act пуснаха 50%.😏

# 380
Момичета 26 единици разпределени в чело и много малко около очи и гневна, малко ли ви се струва? Лекарката не ме е правила и като и обянсих как реагирам ( свличане на вежди и цялото чело) смята че по добре по малко.
Но по спомен Христозов 36 общо сложи и ме държа 2 месеца… та не знам.

# 381
А знаете ли дали от Август важи или би важала и за час запазен от преди промоцията за края на Юли 🤔

# 382
Ако процедурата е на промоция сега ,според мен би трябвало. Традиционно не всичко е включено- ботокс не е ,но е пак намален като цена,миналата година от 600 беше 400 за три зони. Рестлейн филърите , мезоконци  и още нещо не влизат в промоцията.
Ако искаш просто си предплати услугата от сайта и не вярвам да ти направят проблем.

# 383
Питах ги:

Здравейте! Може да закупите процедури до 31.08.2022 и да ги изпозлвате до 30.09.2022

# 384
  • Благоевград
По повод Derma Act- някой с отзив за Hyacorp за дупе? Пуснали са го на 800, по други места гледам(amber), че е 3000:hushed:

# 385
Ако вече имаш запазен час (и не си предплатила), който попада в периода на промоцията, като отидеш, ще е на промо цената. На мен ми се е случвало така, запазвам час и като отида разбирам за някаква промоция на момента. Примерно отишла съм за филър, а е имало филър+ ботокс с голямо намаление. Взимаш пакета и го ползваш, докато трае промоцията. Последния път така хванах филър плюс Pico sure лазер.

# 386
Някой да е правил  HydraFacial. И доволни ле сте? С мазна кожа съм , с големи пори и кожата ми е  склонна към образуване на комедони.Лицето ми е за почистване, та се чудя дали да си запиша час  или не си струва?
Здравейте! Аз правих преди няколко дни. Виждам ефект - кожата ми е почистена, ексфолирана, някои пори се свиха. Предполагам след няколко процедури ще видя още по-добър резултат. Моята кожа е нормална.
Благодаря на другите, които оставиха коментари. Направих процедурата в DrVandev Clinic. Има намаление 20%.
Обикновеното почистване не е опция за мен, затова избрах Hydrafacial.

# 387
Maroonka, беше писала за радиес, спадна ли отока, как изглежда сега? Доволна ли си? Аз имам загуба на обем в средна част на лицето и съм разглеждала радиес като вариант.

# 388
Здравейте,
Някой слагал ли е : RRS Long Lasting
Пише, че е 3 мл и е нешо средно между бустер и филър.Има моментален ефект?

Какво мислите?
Моля, споделете мнения.🍀

# 389
  • Благоевград
Уикенда правих на бедра и дупе Velashape и от уреда на два пъти ме хвана ток. На някой случвало ли му се е? Беше много страшно и болезнено, от студиото казаха, че не било възможно и било парене, а не ток, и било нормално, ако не се ползва правилно или ако клиента много мърда?!?! След втория път момичето смени капачката на уреда с нова и повече не се случи, но си ме беше страх до края на процедурата, че всеки момент може да ме хване.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:27 от porcelain.

Общи условия

Активация на акаунт