СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 864
  • 895
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Е, много "Немили - недраги", ужас 😃.
Аз залагам на Йовков или Елин Пелин тази година.

# 631
  • София
Само че реално само 2020 и 2021 е можело хипотетично, да се падне теза от 6 клас, а само 2021 и от 5-ти, защото до преди това НВО-то си беше върху материала за 7 клас.

# 632
За матурата по химия профилирана 12 клас син ми я гледа до сега и рече, че е с трудност на олимпиада и че би я решил, но със зор и ако е чел прясно.
Е, гответе се. Миризливият неръкотворен продукт е вече позициониран по изпитните варианти. Остава да видим кой ще се падне.

# 633
Аз съм под напрежение за НВО - то, като знам МОН какво сътвори с матурите за 4 и 12 клас.

# 634
  • София
Матурите за 4ти клас си бяха съвсем нормални.

# 635
И аз с поредния тъп въпрос, на бланката отгоре, където име не може да се пише, а се пише нещо си, какво е, единственото което разбрах е, че трябва да е с печатни букви.
Някой попита, отговор не прочетох, затова и аз да попитам, ще имат ли примерни насоки за размисъл при тях, или ще е без тях.

Бутнах на моята по БЕЛ, пълен кошмар, тръгвам да обяснявам, сто пъти ме прекъсна за глупости, ядосах се, развиках се, и накрая я зарязах, а то да вземе да ревне. Ми да реве, като не иска да чуе какво и се казва, гледам с каквото и колкото мога да и обяснявам и помагам, ма то като не иска, да се оправя само.
Вместо да използва на макс момента, че тези дни е вкъщи, тя ми се мотка и тутка.
Утре ще им събират личните ученически карти, преди това бележниците им взеха. Бележките кога ще ги дадат, идея нямам, последната седмица пък щели да учат вън на двора. Еемии, явно има още какво да чуя от безумиците при нас.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 21:41 от Тони ♒🍀

# 636
Може да са били нормални за твоето дете, но виж общата картина и резултати.

# 637
  • София
То и в 12 клас имаше грешки.
Ама да се надяваме, че от МОН рязко ще се променят и ще започнат да правят тестове без грешки, е прекалено оптимистично. Дано наборчетата не загубят много време с тези неща.

# 638
  • София
Абе, имаше доста "кукички' на матурата по математика за 4 клас в сравнение с всичко, което бяхме изрешили с дребо, на който, признавам си, математиката не е сила.

# 639
  • Пловдив
Колко да е нормално дете да отговори ,че цитирам "пожарникар е човек, който гаси пожари" , "благороден човек, който спасява хора", а верният отговор е професия. Това е трагедия. Унифициране и липса на мисъл и креативност при оценяването. Комунистическият шаблон беше по-добър. Докато Денков се прави на Зевс ,положението ще е трагично. Дори не искам да коментирам матурите по математика за 12 клас. Да се молим инженерите влезнали с втората матура никога да не завършват, защото ще се чудим защо падат сгради.

# 640
  • София
Само че реално само 2020 и 2021 е можело хипотетично, да се падне теза от 6 клас, а само 2021 и от 5-ти, защото до преди това НВО-то си беше върху материала за 7 клас.
Напълно си права!
От две години е включен и 6 клас, от 1 - 5 клас.
Е, неизвестността остава.

# 641
  • Пловдив
Дали няма нарочно да дадат тази година "Опълченците на Шипка"? Neutral Face

# 642
  • София
Сакън, ще вземе да напише някой нещо хубаво за дядо Иван 😃!

# 643
  • София
Викаш, да не се отплесне някой да пише за “специалната операция” на Шипка ли?😂

# 644
  • София
Сакън, ще вземе да напише някой нещо хубаво за дядо Иван 😃!
Да не стане като в Радини вълнения, а? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт