СЕДМИ КЛАС предизпитна високоефективна!

• 45 838
  • 895
  •   1
Отговори
# 705
Аз залагам на "Серафим". Нямам идея защо, но това беше първото, което ми хрумна.

# 706
  • в очите на дъщеря ми
Залагам на "Хайдути".

Ееее, Нинче ти пък! Кой го помни, кой е писал теза за него? Innocent
Тъй, тъй....
Офффф девойки, треска ме тресе.....само това ми е в главата...

# 707
Светлица, благодаря!

# 708
"Серафим" на мен ми е най-любим.

Днеска съм на Валидол. Не знам идните дни на какво..........

Последни уроци по БЕЛ и Математика.
Дано да са си стрували средствата!.

# 709
  • София
Мамзел и при нас положението е критично, вчера малката се тръшна с 38.5..сега тъпча баткото с Авирон..поредния вирус от градината, а я спрях от понеделник, за да не ни донесе някоя гад.

# 710
За тези има едни книжки - 101 тези ли беше нещо такова, отиди в първата книжарница и ще намериш примерни 100%. Иначе и аз така, още в началото и нахвърлях схематично какво да пише и сега просто сменя автора, творбата, какво внушава, коя е основната тема, какви изразни средства открива... да украси с някой и друг епитет да не е съвсем проста речта и готово. Аз купих химикалки пък... има някакви извънземни по 7лв.... направо сами пишат.... хаха, шегата настрана, но има разлика..Служебните бележки са определени за раздаване в понеделник , в точен час, има график за класовете... А вие какво ще купите освен вода, знам че не може храна, но шоколад може ли?

# 711
  • София
Аз залагам на „ Неразделни “. Bowtie Нещо неутрално, без бойни действия.

# 712
Нашата класна е писала, че може само вода.
Е, нали имаше право и шоколад???

Притеснявам се на дъщеря ми да не й стане лошо.

# 713
Петната от шоколад по листата били знак.. А при 30 градуса, почти сигурно ще ги има.

# 714
Аз май трябва да започна да търся къде скрих черните химикалки. Купих ги още септември, знам че ги имам и си живея спокойно. Но къде ги прибрах - нямам никаква идея. Събота и неделя ще си имам занимание:)

# 715
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Залагам на "Хайдути".

Ееее, Нинче ти пък! Кой го помни, кой е писал теза за него? Innocent

Дребния така рече вчера и реши да го прочете за всеки случай 🤔 Той по свое желание никога нищо не е чел.

# 716
Съжалявам, че пак пиша. Моето вчера взе два плика с лепенка, отидохме в книжарницата и взе по списък, каквото са казали в училище.

# 717
  • София
На седмокласника любимите произведения са Неразделни и Немили-недраги. Но при преговора на листчетата установичхме, че е позабравил немилите-недраги.

Ще сложа нещо за хапване, че от притеснение да не стане някоя беля. Не знам да е забранено.

Вече станахме няколко заложили на Една българка.

# 718
Днес синът ми е попитал класната ,ако се падне въпрос свързан с "Една българка" как е правилно да напише калугерът или отец Евтимий .Отговора и е ,че трябва да се напише отец Евтимий ,защото имало миналата година деца написали калугера и не са го отчели за верен отговор.

# 719
Аз реших, че трябва да купя нов триъгълник. Този, който ползва сега, е доста износен. То изорава цифра не се вижда по него. Другите вкъщи пък са много малки. И линийка няма свястна с подходящ размер. Преди седмица купувах моливи, защото всичко са затрили някъде, не вярвам да са изписали десет молива, горе-долу по толкова купувам всяка есен. Изобщо не се сетих тогава за нов триъгълник.
Синът ми беше прочел две-три примерни тези преди месеци още в някакво помагало. Каза, че по-голяма глупост не е чел, изобщо не разбирал какво искат да кажат. Връзва със свои думи няколко изречения. В училище му пишат по 3 точки обикновено. Един-два пъти май имаше четири точки присъдени. Колкото толкова.
Аз залагам на по 75 точки на изпит. Големият изкара каквото прогнозирах. Да видим сега дали ще позная.

Общи условия

Активация на акаунт