Отговори
# 660

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ*  ша са задавя от смях,благодаря ти от сърце
за страхотните хрумки,клипчето е бонус
 към *"Търгът приключи"*..
Joy

Joy ФЕМИ* Чаго на каста..

# 661
Ох и аз се хиля с глас по нощите JoyHands Clap
Софи , какво ще кажеш мъжете мечта и нас да поглезят да ни изтъркат гръбчето . Пиявиците ще ни завиждат. JoyJoy
Аз грабвам Аполона и ще се погрижа да не изгори от слънцето със слънцезащитен крем.
Охххх , само си представи гледката.

# 662

Joy ФЕМИ* представям си че последното нещо
което ще изгори на Чаго е гръбчето щото добре си го пази..
друго трябва за него, примерно да му скриеш
 червените шорти и да ги търсите заедно..
Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 663
Феми, разочарова ме. Ти вместо да грабнеш Аполона и да го заведеш в спалнята, на плажа да се пече ще го водиш. В такъв случай по- добре на езда го заведи... на плажа по залез, яздейки в галоп, а пръските вода от копитата на коня да се сипят като дъжд... (цяла сцена ти измислих)

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 00:39 от cvetansk

# 664
Цеце , след плажа и душа за освежаване ще дойде ред и на спалнята. Нека да стане нощ по романтик. Ще пием Сангрия след вечерята.    Горещи летни страстиииии ,целувки и погледи и шепот. Lips

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 00:56 от femmi2

# 665

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sweat DropsNature Sunny

Nature Sunny

Nature Sunny

Nature Sunny

Nature Sunny

Скрит текст:

Notes

Nature Sunny

Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny Nature Sweat Drops Nature Sunny

# 666
Здравейте, момичета!

Хубаво кафе и добри приятели е гаранция за прекрасно утро и много настроение.

Желая ви един специален ден... един от онези дни, които започват с усмивка и завършват със спокойствие...

Момичета, с удоволствие изчетох всичко, което сте публикували. Толкова позитивизъм, настроение и усмивки само вие може да предизвикате с интересните хрумки, шеги и закачки. Благодаря ви!

# 667
Здравейте!

Затвори очи и помечтай, отвори ги и изживей мечтата си...

# 668

Софиии , сладоледаджията идва към теб .  Няма нови снимки ще караме от архива .
Не ща да качи как си хапва от изкушението .

# 669
Затвори очи и помечтай, отвори ги и изживей мечтата си...

Не мога още да се адаптирам към красотата, която стуи отвсякъде при нас.
     Вчера се нагледах на кич, разностилие, плеяда от скулптури на български исторически личности и за "капак" Триумфалната арка. Пошло, дори извратено ми се стори това копиране и изкривяване на реалната действителност в столицата на Северна Македония – Скопие.
     Не бях ходила от 30 години в този град и любопитството ми надделя. Организирахме си еднодневна екскурзия до там, за да видя на живо това, което в последните години гледах само на снимки.  
     Разочарована съм от видяното, но пък македонците успяха да компенсират раздразнението ми – радушно посрещане, много добро обслужване в заведенията и магазините. Няма и помен от озлобление и ненавист към българите. Единствено големият брой полиция подсказваше за напрегнатата обстановка в града.
     Хареса ми кухнята, но не мога да кажа, че македонците се славят с нещо типично тяхно. Менюто навсякъде беше смесица от български, сръбски и турски специалитети.
     Скопското пиво ми допадна – затова и черпя виртуално по едно. Добро е за летните жеги, а и със сладоледа от Феми добре ще си пасне.
     Наздраве, момичета!

# 670

Heart Eyes

Емкаааа , ти отиване и връщане ли ? Герой си аз не мога да го издържа . Затова и в Турско ми е зор с пътуването с автобус . В сериала на Емре гаджето на Суде си има там Йованка и звучи македонска музика .

Цецеее , има нов репортаж с Акънчо и неговата изгора . За сефте го виждам толкова усмихнат до нея .
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_1373916

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 14:50 от femmi2

# 671

След тези вкусотии и разхладителното пиво, да ви поразкърша с "Кралицата на танца". Все още ме е яд, че Нур и Ийт нямат общ танц, само онази пародия на Иджлял и Ийт

Феми, благодаря за интервюто. Даже го сложих и в темата на Вятъра. На снимката наистина е усмихнат, но като изгледах видеото смехът е нервен. За сега бил в период на преговори за нов проект, ха дано си е избрал нещо по- добро и различно...

# 672

Flowers Tulip ФЕМИ* такъв изкушаващ сладоледаджия
ще го изям заедно с леденото изкушение
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* с удоволствие ще се разхладя със Скопското пиво
препоръчано и донесено специално от
"столицата на всички световни столици"
и ще прибавя по едно Афогато* за допълнително разхлаждане
 и преглъщане на сладки вкусотии по избор
Yum

Flowers Cherries

# 673

Феми, прави ми впечатление, че турските сценаристи и продуценти предпочитат Македония пред България за снимки на някои продукции и озвучават сериалите с македонски песни (които за мен са си чисто български от македонския край). Това определено ме дразни, защото и "Сбогом, Румелия", и сериалът на Емре можеха спокойно да бъдат заснети в нашата страна. В сериала "Шампион" също звучи българска музика.
     Софии, с тези вкусотии ще станем много красиви, любимците няма да могат да ни "разпознаят". Joy
     Цеце добре се е сетила да ни поразкърши с "Dancing Queen", защото след толкова сладолед и изкушения ще трябва да тичаме във фитнеса при Джано, но ...  Джаки сериозно бди над него - няма да ни пусне да "припарим" в залата.

# 674
Джаки сериозно бди над него - няма да ни пусне да "припарим" в залата.

Еми, ние затова няма да ходим в залата, а ще го изчакаме пред дома му... Все ще измолим по един фитнес урок.
Ох, Софи, и ти голямо изкушение си ни донесла, а Амине спокойно може да започне работа в детска градина да разяжда децата.

Общи условия

Активация на акаунт