Отговори
# 525
Здравейте Hug
Днес световен ден на шоколада. Редувам Еми да пише и почерпи.

Цеце , разчитам на теб за материал от Карджъ и Ебру на сватбата.

# 526
Здравейте, момичета!

“Всичко от което се нуждаете е любов. Но и малко шоколад не вреди“.
Чарлз Шулц

Много усмивки, настроение, любов и... шоколад - днес, в най-сладкия ден от годината!

7 юли - Световен ден на шоколада

Тази дата е избрана от Европейския съюз за честване на неофициалния шоколадов празник. Ацтеките са първите хора в света, които правят шоколад. Те го наричат храна на боговете.
Европейският Ден на шоколада е днес. Датата, на която през 1550 г. е доставена първата партида шоколад от Америка за Испания, е избрана от ЕС.
Ацтеките първи в света правят шоколад, една от най-популярните храни днес. Наричали какаовите зърна „храна за боговете” и ги използвали като платежно средство.
Австралийски учени потвърдиха ползата от шоколада в умерени количества срещу високо кръвно налягане, като превенция срещу инфаркт и инсулт.
Блокче черен шоколад следобед е отлично средство срещу умствената и физическата умора.
Първото шоколадово блокче е направено през 1942 г. от Джон Кедбъри.
По-късно в Швейцария Даниел Петер добавил кондензирано мляко към шоколада и така създал продукта, познат днес като млечен шоколад.
Любопитен факт е, че човек изяжда през живота си средно около 10 000 блокчета шоколад.
Лондон е домакин на традиционния Салон на шоколада, в който се представят тоалети от сладкото изкушение.
Сред хитовете на дефилето е роклята "Вечен диамант" на дизайнерката Лорън Смит.

Моето най-вкусно и неустоимо шоколадче!

# 527
Здравейте!

Започнат ли новините около сватбата, веднага ще донеса.

# 528

Цеце ,Мерси за кафенцето.
Еми  каза ако разбера нещо да пиша.
Филма на Хазалка и Онур Туна романтик комедията ще се излъчи на 29 юли по Дисни плюс. Купили са го.
Браво бе откога го чакам и ми се гледаше нещо свежо и с добри актьори.
Ще има и превод предполагам.

да ни е сладко на душата Yum

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 15:03 от femmi2

# 529

Феми, благодаря за шоколада и инфото около филма на Хазал и Онур. Ще чакам да пуснеш и линк, когато го преведат. Ще гледам този филм. Вероятно и нашето "Ченге" ще излезе скоро на някоя платформа.
     Мярнах съобщение, че Netflix са купили и излъчват филма Aşk Geliyorum Demez/”Игра на чувства” (2009) с Толгахан Сайъшман и Бергюзар Корел. Не знаех, че платформите проявяват интерес и към по-стари продукции.

# 530
Само да го преведат и докопат и ще сложим линк. Дано има и на бг.
Онур снима още един филм в момента няма да е комедия.

Не знаех, че НФ са купили филма с Толга и Берг. Аз съм го гледала отдавна и ми хареса.

# 531

Chocolate Bar Уауу,Световен ден на шоколада,
харесва ми след целувките и
 очаквам скоро и на сладоледа*
Ice Cream

Animal Paw Prints ..от мен *Шоколадов свят* Yum

# 532
Момичета, нося ви Ебру. Все още не са пуснали по- качествени снимки, но и от тази ще добиете представа за роклята. И в тази рокля е като принцеса. Сватбата е направо като карнавал.

# 533
Много хубави младоженци. Ебру е като фея с шоколадов тен.
Весел  купон се оформя.

# 534

Цеце, ти ни носиш Ебру, а аз домочадието на Толга.
     Софиии, подай нещо по-силно от *Шоколадов свят*, че да преглътна семейната идилия и този непукизъм у маминия любимец. Аз очаквах да пусне фотки от снимачна площадка, а той си рита топка с Ефе. Cry
     Отчаяна съъъм...

# 535
Емкааа , не се кахъри маминият ще снима.
Търпение.

Чачиии се появи с ново фото. Не мога да ви опиша колко е красив във профил и с белия панталон.  Искрено ме радва и раздава любов на феновете. Heart

# 536
Познах, че Толга го е ударил на почивка, тип семейна идилия...

В скрито вече ще ви слагам по някоя и друга снимка от тематичното парти. Тук снимките бълват на килограм

Скрит текст:

Цитат
Ако не греша този който се правеше на съдия е собственика на ТВ 8 и продуцент на турски Сървайвър.

# 537
Цеце , това е собственика на тв 8 Аджун. Бизнесмен.
Той какво общо има с младоженците ? Или са го поканили като вип гост ?

# 538

Феми, той е приятел на Дж. и е на сватбата. То не е сватба точно, а тематично парти с приятели в чест на подписа в Македония. С шатра с гадателка, май караоке... има си и състав и нещо като мариачи...

# 539

Flowers Bouquet ЕМИ* по-силно от това не се сещам,
 преглъщаш с коняк и чакаш да се фотне гол до кръста
или с потник и червени шорти в домашния басейн..
за повече съм го отписала тази година,
дано поне намерим някъде да гледаме комисар Халюк
Sunglasses

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* хубави са младоженците, харесва ми Ебру

Flowers Tulip ФЕМИ* къде се е появил новия Чаго сред фенове,
дай повече инфо и фотки

Общи условия

Активация на акаунт