Отговори
# 570

Flowers Tulip ФЕМИ* честит празник на майка ти
и цялото ви семейство, да е жива и здрава,
благодаря за почерпката и наздраве!
Wine Glass

Balloon

# 571
Цеце ,Софи , Благодаря за пожеланията и вниманието. Flowers Tulip

Тази седмица беше прохладно времето от другата пак жеги.
Открихме готин комплекс извън града с красива  гледка и ресторант. Другият път като идем ще снимам и ще ви покажа.

# 572

Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази определиха любовта:
„Нещо, което не изчезва от само себе си“

Събота, 9 юли 2022 г. 16:57 ч
Двойката Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази наскоро дадоха интервю за Sabah Merve Yurtyapan. Известната двойка, която има две деца, направи забележителни изказвания за любовното чувство.

"Как установихте връзка с вашия съпруг/а, след като се оженихте и имате деца? Какво мислите за фразата "бракът убива любовта?"
Толгахан Сайъшман даде следния отговор на въпроса: "Важно е с какво определяш любовта. Бракът отвежда любовта на много по-свещено и напълно различно място. Ако ограничиш любовта само до чувствата, изпитани в първите дни, според мен не уважаваш определението за любов."

Съпругата му Алмеда Абази определи любовта със следните думи:
"Никога не съм мислила така и тези, които мислят така, казвам, че не са се оженили за правилния човек. Това, което наричаме любов, е нещо, което не избледнява с времето, независимо дали има брак или не. Ако има любов в тази любов, тя продължава дълго време. Като цяло, когато любовта свърши, настъпва раздяла. Раздяла не настъпва, когато има силна любов, която поддържа тази любов жива. Бракът е нещо, което превръща любовта в по-голяма любов. Дете в брака увеличава и любовта, и уважението още повече. Разбира се, става дума и за човека, с когото сте решили да тръгнете на това пътуване, и разбира се, за късмет и късмет ...
Но според мен е много погрешно да се приписват негативите в отношения с брака и децата като цяло."

На тази фотка толкова изтормозен и унил ми се вижда маминият хубавец. Сякаш албанката насила го е накарала да участва във фотосесията.

# 573
Здравейте!

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки.
 Св.Франциск от Асизи

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:17 от cvetansk

# 574
Здравейте, момичета!

"Твоето бъдеще се създава от това, което правиш днес, а не от утре."
Робърт Кийосаки

Пожелавам ви един емоционален и неповторим слънчев ден!

Още малко от интервюто със семейство Сайъшман, което нямам представа кога и по какъв повод е направено.

Двойката Толгахан Сайъшман-Алмеда Абази, която има две деца на име Ефехан и Алина, каза, че тайната на щастливия им 5-годишен брак е да се срещат на обща основа въпреки различията в мненията.

Сайъшман каза: „Алмеда е много педантична, намесва се в домакинската работа, ядосва се. Аз отговарям за външните работи. Аз съм самоуверен баща, който обича децата си.“

Абази каза: „Тъй като Толга има повече житейски опит и вярвам на решенията му, той има последната дума.“

# 575
Много заспало днес, да пусна и приспивна музика...

# 576
Много заспало днес, да пусна и приспивна музика...

Цеце , дай узо на тази музика и Санторини . Ехххх , красота и мечта!

Емкаааа , знам какво си мислиш след интервюто . Хайде мамин хубавец на площадката стига семейна идилия.

Аполона се появи с ново фото . Някъде навън е.

Heart

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 16:38 от femmi2

# 577

Revolving Hearts

Joy Албанката пак с голЕмата баданарка
действа по егото и суетата на Толга,
върти го на малкия си пръст но
 той имал последната дума*..
Joy

# 578

"Приспивната" музика и узото добре ми се отразиха. Настроението е отново сред нас, въпреки че из нета няма нищо ново и интересно. Но ние можем да се забавляваме и когато няма инфо за любимците.
      Феми, Чачо взе всеки ден да ни изненадва с нова фотка. Браво! Дано така продължава и занапред. Само нежеланието му да свали този дълъг ръкав ме изнервя и взех глупости да си мисля.  Не вярвам да е зиморничав като мене, дали пък не е татуирал Дуда на ръцете си, че да я гледа докато е на снимачната площадка?! (извинявай, узото май ми дойде множко) Joy Joy
     Маминия хубавец го отписах и тази седмица. Докато трае Байрама ще се върти около полата на албанката, пък после ще видим накъде ще поеме.
    Но да си кажа честно семейната снимка определено ми хареса - непринудени пози, домашна обстановка, не усетих показност и фалш.
    Хайде още по едно узо, пък после и сиртаки може да подхванем...

Софиии, зарежи албанката да си плещи каквото си ще, грабвай узото и бързо тук на сиртакито! Joy

# 579

Феми, узото пристига със сърмички от лозови листа, по рецепта  на "албанката"

Айшегюл Гюнай /Айтюл/ в нов летен сериал

От Джем

Скрит текст:

# 580

Цеце , Еми  , Софи  сервирам ви тиквички по гръцки да сме в тон Wink
Скрит текст:
Yum

Емкааа , и аз се чудя  шаманката и да иска не може да го командва за тату и такава лИбов и дума не може да става. Няма да се изненадам маминият да го направи . Joy

# 581

Феми, маминият албанката така го е "татуирала", Joy че свободно място за друго няма. Откъдето и да го погледнеш, все пиявицата изскача!
    Няма спасение за него, ама ние трябва добре да си вардим Чачо и Джан, че не искам лед на челото да слагам и заради тях.
     Семейният актьор вече не е така атрактивен и не предизвиква особен възторг и ентусиазъм.
     Толга ме вълнува като личност, продължавам да си го обожавам като актьор. Невероятен е! Всяка негова роля е запомняща се, затова и с такова нетърпение очаквам следващата му продукция. А семейството, децата и съпругата са личният му живот и аз винаги съм му пожелавала много щастие и любов.
      Да е жив и здрав, да ни радва с нови превъплъщения и да ни ядосва с албанката до себе си, за да има за какво да го критикуваме и аплодираме.  

# 582

Изгледайте трейлъра, ще ви усмихне. Искам да видя Толга и Айшегюл в комедия.

# 583

Revolving Hearts

красиви спомени

# 584
Софи ,стягай куфара ще ходим в Истанбул.
Ще посетим италианския ресторант от където са новите снимки вечерта. Сам ли е с компания не е ясно.От много време не е бил навън да се снима с фенове.

Общи условия

Активация на акаунт