Отговори
# 720
Софи, истински ме разсмя с "изненадващото разкритие".
Аз продължавам да разцъквам епизодите на ДП , харесва ми играта на актьорите и историята не е лоша, но пък не бях гледала сериал с толкова много пълнеж, добре, че мога и да прескачам с мишката...

Какво ще кажете, може ли, да го извикам в къщи да ми измие чиниите, все пак е професионалист...

# 721

Flowers Hibiscus ЦЕЦЕ* дай фотки на главните,хубави ли са,
има ли химия която лепи за екрана..
аз все се заричам да загледам нещо и с това си оставам
а много ми се иска някой хит да си коментираме,
че само клипчета от IG*  какво да ти хареса..
и пейзажите също
Blush

ФЕМИ* фенката да се захваща
с този гоблен,за да дразни шаманката
Joy

# 722
Какво ще кажете, може ли, да го извикам в къщи да ми измие чиниите, все пак е професионалист...

Грабвай го, Цеце, може не само чиниите да измие, може и да сготви, и ремонт на къщата ще направи. Стига е бездействал - да се хваща за работа!

# 723
Хубава химия, страст до сега съм виждала само в тези двойки. Може би щеше да се получи и при Толга и Суде, но те не дадоха възможност на историята да се разгърне...

Ето, Софи. Не съм се вглеждала за химия и "страсти", до сега не е имало целувки, най- много някоя прегръдка. Иначе самата история е хубава. Видях, че завършва щастливо.
И двете актриси играят добре, а ще бъдеш очарована от Енгин Акюрек, много мъжкарска и многопластова му е ролята и ще ти хареса

ГГ през първи сезон - Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл

И през втори сезон - Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн

Еми, сега видях, че си ми отговорила, ама аз после...

# 724

Цеце, няма проблем и аз видях, че Софи е писала преди мен едва, след като публикувах поста си, за което се извинявам.
     Като гледам всички сме на линия, на 49 страница сме и ако искате да се "напънем", та да приключим тази нощ с темата и да пусна новата. Аз съм готова и чакам вашето решение!

# 725
Ех , тоя майстор да идва у нас че имаме нужда.

Готина идея за гоблена с колежката ,шаманката няма да се дразни на това. Усещам че ще приключи каквото там е било между тях.

Софи , ти какъв подарък би му пратила ?
Да му изпратим за РД адреса е проблем.  

Емка , ще помагаме колко поста остават ?
Ще загатнеш ли каква е новата тема ?

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 00:18 от femmi2

# 726

Феми, за РД му изпрати тел си номер и адреса си, да ти дойде на гости. Най- скъпите подаръци са в малки опаковки, нали знаеш...

Еми, майстор не ми трябва, но от готвач няма да се откажа. Може да готви и мие чинии само по престилка...

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 23:42 от cvetansk

# 727
Цеце , това на много фенки и минава през ум  няма да мине номера Joy ще ни помисли за тотално откачени от любов. Мога да кажа, че сме от Булгаристан нали е с такава жилка по бащина линия. Може и да ми дойде на гости.
Ще го завържа и няма мърдане. Joy
Ако си чете поздравите пак добре. Чете не винаги реагира.

# 728

Ах какви мераци ви спохождат, палави момичета!
     Феми, няма смисъл да бързаме с пускането на новата тема. И утре е ден, ще се пренесем тогава в новата къщичка, но аз нищо няма да издам за нея. Искам да ви изненадам...

# 729
Хайде и аз ще помогна като ви доведа прекрасното ми момче

# 730

Джаки, красавец е Джано и с потника, ама и с бялата ризка е уаууу! Я ни го разходи и с ризката на Tudors.
      Момичета, подготвям пускането на темата. Остават 5 поста до 50-та страница!

# 731
Ооп, ето ме и мен момичета! Heart Eyes Grinning

Водя ви Джано с бялата ризка! Nature Fire : ))

# 732
Готово

След малко, ще ви го кача и зумнат...Гроздето го е зумнала, още по-красив е

П.П. Ааа, Гроздето ме е преварила!

# 733
Ооп, ето ме и мен момичета! Heart Eyes Grinning

Водя ви Джано с бялата ризка! Nature Fire : ))

Скрит текст:

Готово

Скрит текст:

След малко, ще ви го кача и зумнат...Гроздето го е зумнала, още по-красив е

П.П. Ааа, Гроздето ме е преварила!
    Ехааа, тази красота трябва да се повтори.
     Грозденце, Джаки, благодаря ви!

# 734
Еми, нали не мислиш, че репертоара е свършил

Общи условия

Активация на акаунт