КАУФЛАНД - тема 58

• 50 865
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Опитах сладоледа Черноморец. Не го оцених като нещо специално. За моя вкус е прекалено сладък. Има много общо с Галакси какао, като дори вторият не е толкова сладък.
Джинджифилът е много хубав! Купих, въпреки, че имам още от предния.

# 271
В кутия или във фунийка?

# 272
Дева, какво правиш с джинджифила? Струва ми се, че купуваш често...🙂

# 273
В кутия или във фунийка?

Във фунийка.
Долче, слагам си в салатата. Много го обичам. Режа си го на ситно, с онзи нож за домати Simple Smile

# 274
  • Стара Загора
На нас не ни допадна сладоледът Черноморец - във фунийка и в кутия. Не, че са лоши сладоледи, но не е този вкус, който очаквахме, защото много обичаме бонбоните, не са  нещо особено, но стават.

# 275
  • Пловдив
Аз пък досега все се въздържах да го купя този сладолед ,защото не си падаме по бонбоните  изобщо, но след толкова хвалби тук днес го купих и съм очарована на нас ни хареса много.

# 276
Какъв е тоя сладолед Черноморец? Я дайте една снимка да го видя, че такъв не си спомням да съм купувала в Кауфланд

# 277
Аз пък досега все се въздържах да го купя този сладолед ,защото не си падаме по бонбоните  изобщо, но след толкова хвалби тук днес го купих и съм очарована на нас ни хареса много.
И ние не си падаме по бонбоните...Вероятно и вкъщи повече би се харесал сладоледът.😄

# 278
  • Карлово

Ето такъв. Аз много сладолед не ям, само марсчета и сникъси, но този ми хареса. стоя в камерата около 10 дни, понеже салагам по-малко във фунийки, докато не попитах мм дали му харесва, той милият не знаел, че има в камерата. иначе шоколадов сладолед изяжда по кутия на ден, ако има.

# 279
Какъв е тоя сладолед Черноморец? Я дайте една снимка да го видя, че такъв не си спомням да съм купувала в Кауфланд

Има и в кутия със същата снимка.

# 280
Ако искате ми вярвайте, но въобще не съм виждала такъв в пловдивските кауфланди, а редовно ги обикалям всичките 🤦♀
Още утре ще се загледам хубаво в хладилните витрини.

# 281
Аз гледах от любопитство (нямаше да купувам)...но пак нямаше...😆

# 282
Аз пак да попитам за зехтина, испански е, дали си заслужава?
Защото тази седмица има и оферта в Л. на  гръцки зехтин.
Та се чудя от кои да си купя...

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 17:32 от monii

# 283
  • Пловдив
Ако искате ми вярвайте, но въобще не съм виждала такъв в пловдивските кауфланди, а редовно ги обикалям всичките 🤦♀
Още утре ще се загледам хубаво в хладилните витрини.
Във всичко пловдивски филиали го има и от двата вида като артикул ,аз днес си го купих от Тракийския

# 284
  • Русе
Аз пак да попитам за зехтина, испански е, дали си заслужава?
Защото тази седмица има и оферта в Л. на  гръцки зехтин.
Та се чудя от кои да си купя...
Испанският зехтин е лют/тръпчив. Гръцкият е с мек вкус.

Общи условия

Активация на акаунт