КАУФЛАНД - тема 58

• 50 868
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че някой тук написа, че купонът за рд важи 10 дни...🤔

# 256
Здравейте, дали може да купиш слушалки, да ги пробваш и да ги върнеш, ако не ти харесат?

# 257
  • София
Здравейте, дали може да купиш слушалки, да ги пробваш и да ги върнеш, ако не ти харесат?

В Пепко върнах слушалки без проблем. Питайте на информация.

# 258
  • оттам, откъдето започва България

Да, и само да имат късмет да ми откажат.

# 259
За сладолед Черноморец - освен кутии, на клечка ли има в К? Днес купих от друго място във фунийка, наистина много добър, усещам, че ще повторя. Grin

# 260
  • Русе
За сладолед Черноморец - освен кутии, на клечка ли има в К? Днес купих от друго място във фунийка, наистина много добър, усещам, че ще повторя. Grin
Във фунийка е и в Кауфланд. И аз си взех тази вечер. Хареса ми.

# 261
Може и грешката да е в моя телевизор, но на мен в кутията ми харесва повече. Този във фунийката все едно са му ги спестили и като че ли не се усещат  портокаловите корички

# 262
Този в кутията не съм го пробвала, нямам място във фризера. 😃 Аз го усещам портокала и в този във фунийка, в кутията може да е повече. Но се амбицирах и домашен да направя.

# 263
  • гр. София
Да могат, аз си купих безжични слушалки не се чуваше добре и ги върнах.

# 264
Бонбоните подарък  колко преди датата ги пускат?
Сетих се, че и аз имам рожден ден другата седмица Simple Smile

# 265
4-5  дни преди РД

# 266
Днес взех бонбоните за Рожден ден. Евтин вкус, лъхат на старо въпреки че са в срок 23.08.2022г.

# 267
Да могат, аз си купих безжични слушалки не се чуваше добре и ги върнах.
Кои бяха слушалките?

Някои от тези?

# 268
  • гр. София
Да, тези от 19.99 лв. Даже си бях купила два чифта и двата бяха с лошо качество на звука.

# 269
Тези слушалки от 20лв. не ги купувайте, страшен боклук са всичките такива евтини модели в кутиийки. Прецакват се долу пинчетата, които държат слушалките докато се зареждат, на едната слушалка от двете винаги й пада по-бързо батерията. По-добре отделете 50-60 лв. за някакви по-известни производители на техника/периферия да си нямате големи ядове.
За камерата и аз се интересувам, ако някой я е взел.

Общи условия

Активация на акаунт