КАУФЛАНД - тема 58

• 50 877
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Ако снимките отговарят на действителността, лавандулата от лидл би презимувала успешно на тераса, докато тази по-едрата, която е в кауфланда вероятно ще изкара само този сезон и зимата ще измръзне. 
Иначе кауфландката е по-атрактивна, цветовете са едри и тумбести.

# 241
  • София
Включвам се само да споделя, че си взех бонбоните за РД на цена 0,01 лв. със срок на годност до 30.08.2022 г. Simple Smile
Иначе цената им мисля че е 9.99 лв.
Скрит текст:

еха, това е оферта...а не като в Лидл _ натрупваш сметка за 120-150лв и ти дават кенче бира от 89ст...
Явно ще трябва и на К да качвам апп...
С картата само - бива ли (за баща ми)

# 242
Със снимки е по-удобно, затова пак да питам Simple Smile

Някой ползва ли я, отзиви?

# 243
  • София
Със снимки е по-удобно, затова пак да питам Simple Smile

Някой ползва ли я, отзиви?
Аз пак казвам, не разчитайте на гривна от 20 лв. да мери адекватно кръвно налягане. Лекарите категорично отричат меренето на китката.

Купонът за рожден ден е валиден две седмици, така ли?

# 244
На Информация при нас няма пластики...Има картончета с размера на пластиките- всяко картонче е с различен номер отзад...🤔 Навсякъде ли вече няма пластики или при нас са много изобретателни?😃

# 245
Гривните главно за часовник ги използвайте и аларма, евентуално някакво проследяване на физическа активност. Пулс и кръвно може и да имат някакво близко съвпадение, ама ползвайте от любопитство, не като основен начин за измерване.

# 246
На Информация при нас няма пластики...Има картончета с размера на пластиките- всяко картонче е с различен номер отзад...🤔 Навсякъде ли вече няма пластики или при нас са много изобретателни?😃
Картончетата ги дават, когато нямат пластики налични при тях. Когато получат пластики - ви заменят картончето с тях, на нас така ни казаха.

За гривната - за първи път се интересувам от тези гривни. Мнения намерих за други марки. Привлече ме това, че прави мониторинг на кръвното и пулса, а не че ще замЕня апарата за кръвно - последния не го мери постоянно. Не съм я разучавала иначе, нямах време...

# 247
Привлече ме това, че прави мониторинг на кръвното и пулса

Като човек имал 5 фитнес гривни и сега ползващ Смарт часовник мога да ви кажа, че тази от снимката е само играчка. Ако наистина искате нещо точно, заложете на качествена марка. Ако просто искате да видите за какво иде реч, купете тази. И аз почнах с фитнес гривна за 20лв. Сега съм с часовник за 1000. Свалям го от ръката си само за да го заредя и съм много доволна. За мен денонощният мониторинг на пулса е много важен, защото пия хапчета за сърце.

# 248
  • оттам, откъдето започва България
Купонът за рожден ден е валиден две седмици, така ли?

Мисля че седмица само важи. След като го използвах изчезна и сега не мога да кажа със сигурност.

Снощи си взех и сладолед за празника на града на 1 лв. (K-Classic Сладолед мини фунийки/фуния различни вкусове) - този, който е в тази брошурата от 2016 г. на 3,39 лв.
Скрит текст:

# 249
  • София

Просто се чудех дали е някакъв бъг, или наистина важи две седмици.

# 250
Излишни драми си вкарвате.
Запазете си екранната снимка и си вземете бонбоните когато ви е удобно. В рамките на активния период, разбира се. Ако на касата кажат, че срокът е друг, просто показвате снимката като доказателство и готово. Няма да имате проблеми.

# 251
Картончетата ги дават, когато нямат пластики налични при тях. Когато получат пластики - ви заменят картончето с тях, на нас така ни казаха.
Така ми казаха и на мен, но се оказа, че не е така.  Картончето и пластиката ще са с различни кодове и, ако имаш вече натрупани точки ще ги изгубиш. И на мен ми дадоха картонче, ламинирах си го, а в последно време ползвам кода си от снимка на телефона.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 09:34 от Пролетно цвете

# 252
Кой град има празник?😺

# 253
  • София
Днес ходих до Л, не видях лавандула. И в Кауфланд нямаше. Изкупили са я.

# 254
И при мен по спомен купонът за РД важеше повече от седмица,  мисля че две...
И от Лидл беше повече от седмица ,но по спомен мисля , че там беше 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт