КАУФЛАНД - тема 58

• 50 850
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
Mia Rulana, извинявай, редакторът на телефона ми те е прекръстил!😅 Редактирах.🙂 Аз бях купила такава преса от предишна промоция. Не че не изглеждаше добре или не вършеше работа- вършеше, даже доста добре се справяше. Просто реших да я сменя с пресата (пак кауфландска марка) от постоянния асортимент, която беше 21-22 лв (от колкото тази с купона се предполага, че трябва да е намалена). Но новата ми има регулиране на температурата и мисля и плочите бяха малко по-различни. Като дизайн и размери са почти еднакви (евтината е с малко по-малки плочи), но реших, че ми е важно да мога да регулирам температурата (че съм със сравнително права, но пък суха коса, т.е. и с ниски градуси постигам много добри резултати).🙂
Така и не разбрах защо този комплект с бурканчета на Брио е по-скъп от другия, който имам (за 17,99 лв от миналото лято). Изглежда ми само цветовете да са в по-различни...

# 226
С ММ коментираме детските басейни и...
Басейн с марката на  Шеф Месар
😂🤣😅😆😁

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 16:32 от Sofi_to

# 227
Еха...доста интересно!😅

# 228
  • СОФИЯ
За съхранение на месо с лед Smiley

# 229
Фитнес гривната - някой има ли впечатления/мнение за нея? Аз нещо не мога да я поставя в гумената гривна. Купих я най-вече за майка ми да й мери кръвното и пулса.

# 230
Доволно напазарувах набързо днес.
Пресни картофи- 40 ст на кг . Франзелки намалени, късоплодни краставици намалени от намалението.
Плешка взех, мокри кърпи и не помня какво още ама съм доволна. Поне осигурих вечерите до края на седмицата Simple Smile
Имаше доста хора в 21.30. Даже някои чакаха още по-голямо намаление на плодовете и зеленчуците.
Голям плюс им е чудесно охладеното Самърсби до касите. Simple Smile

# 231
Сутринта рано пазарувах в Кауфланд. На касата, клиентката пред мен, когато касиерката й каза колко дължи, даде две касови бележки и касиерката й приспадна 0,50лв от сметката.

Сигурно е дала талон за амбалаж.

# 232
  • оттам, откъдето започва България
Включвам се само да споделя, че си взех бонбоните за РД на цена 0,01 лв. със срок на годност до 30.08.2022 г. Simple Smile
Иначе цената им мисля че е 9.99 лв.
Скрит текст:

# 233
Хриси и Амиато приспадането  ми се струва , че е по - вериятно да е от  използване на машината за жълти монети.

# 234
От машината за монети дават пластика, не касова бележка. Бележката от машината се предава на Информация и я заменят за пластика.

# 235
  • Somewhere far away
Машините за монети само в София ли ги има или и в други по -малки градове?

# 236
Някой с отзиви за зехтина, който утре е на промоция?
Преди беше писано за него, но сега не си спомням точно какво.

# 237
Имате ли отзиви за тези

Някой знае ли слушалките кой точно модел са?
Дали ще може да ги върнеш, ако не ти харесат?

Коя лавандула тази от Лидл или Кауфланд ухае по-силно Smiley

# 238
Коя лавандула тази от Лидл или Кауфланд ухае по-силно Smiley
Защо не си купиш и от двете и после да ни кажеш?

# 239
  • София
Лавандулата в Кауфланд я видях. Много е хубава. Свежа, в много добро състояние. Цената е добра.
В Лидл утре ще ходя и ще видя лавандулата, но е по-скъпа. Ще пиша утре за лавандулата в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт