КАУФЛАНД - тема 58

• 50 811
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Не съм съгласна за бонбоните.
Аз когато имах РД, имаше намалени същите Бонбони на 6.99 с изтичащ срок до 10-15 дни.
А аз си взех от редовното им място със доста голям срок,  не помня, но следващата година беше..🙂
Според мен е просто случайност, съвпадение..

# 211
Здравейте, дали случайно сте виждали наличен пясъчник в някой от магазините в София?

# 212
DeVa, а можеш ли да сравниш сладоледеното руло от К.  с това от Л? Лидълското много им хареса на домашните, да знам дали да търся кауфландското. Благодаря!

# 213
И на сестра ми бонбоните бяха с дълъг срок на годност.Надали в цяла България всички тези бонбони са с изтичащ срок на годност и затова ги предлагат като подарък за 1 ст.
На мен ми харесват,много даже и ако ги видя за 2 лв. със сигурност ще си прибера 3 кутии 🤣🤣🤣 пък нека са с малък срок на годност

# 214
DeVa, а можеш ли да сравниш сладоледеното руло от К.  с това от Л? Лидълското много им хареса на домашните, да знам дали да търся кауфландското. Благодаря!

Да, Лидл имат аналогично. Нали са под една шапка. За мен няма разлика. Хубави са и двете.

# 215
.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 23:21 от xediwad950

# 216
Здравейте, има ли случайно някой впечатления от sup-овете на Kaufland? И Лидл и Кауфланд са избухнали с оферти за такива продукти тази седмица: Лидлските са по 600 лв със седалка и помпа, Кауфландските са по 450 лв само с помпа.
Купувала съм стоки за спорт и отдих и от двата магазина, но не и толкова скъпи/големи. Дали не се разлепят след две-три надувания? Дали не са от  материал, който лесно се спуква и трябва лепене? Къса ли се материала при сгъване?
Всички ваши впечатления са добре-дошли!

# 217
Днеска имах възможността да използвам част от натрупаните точки. Купих преса за коса. Дано да работи, че не я взех от най- близкия ми Кауфланд и ако трябва да я връщам, ще се разкарвам бая.

# 218
Mia Rulana, а защо ще се разкарваш? Не можеш ли да я върнеш в близкия ти филиал?🤔

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 16:11 от dolce miele

# 219
  • София
Здравейте, има ли случайно някой впечатления от sup-овете на Kaufland? И Лидл и Кауфланд са избухнали с оферти за такива продукти тази седмица: Лидлските са по 600 лв със седалка и помпа, Кауфландските са по 450 лв само с помпа.
Купувала съм стоки за спорт и отдих и от двата магазина, но не и толкова скъпи/големи. Дали не се разлепят след две-три надувания? Дали не са от  материал, който лесно се спуква и трябва лепене? Къса ли се материала при сгъване?
Всички ваши впечатления са добре-дошли!

преди две години закупихме Суп от Кауфланд. Не мога да се сетя дали беше точно същия като сега предлагания.
Още при първото надуване вкъщи излязоха разлепени участъци. Смениха ни го, но след няколкодневно ползване на морето и другия се разлепи на места.
Не бих ги препоръчала.

# 220
Минавам само да се похваля ,че най-накрая след 90438509504356 детелинки  ''ударих'' Корни за 1ст. от колелото Grinning

# 221
преди две години закупихме Суп от Кауфланд. Не мога да се сетя дали беше точно същия като сега предлагания.
Още при първото надуване вкъщи излязоха разлепени участъци. Смениха ни го, но след няколкодневно ползване на морето и другия се разлепи на места.
Не бих ги препоръчала.
Много благодаря! Simple Smile Не си струва наистина! Мен точно това ме гризеше, че на цена от 450 лв има опасност да е повече рекламации отколкото ползване... Sad

# 222
Дали има от прахообразен Персил от промоцията този път? Последните пъти само капсули и течен имаше, макар че и прахът беше в брошурата.

# 223
Минавам само да се похваля ,че най-накрая след 90438509504356 детелинки  ''ударих'' Корни за 1ст. от колелото Grinning
Честито! И аз кажи речи всеки ден го въртя това колело и нищо!

Much Rulana, а защо ще се разкарваш? Не можеш ли да я върнеш в близкия ти филиал?🤔
Ами незнам. Мислех си, че трябва да е от магазина, от който е купена. Но за щастие няма да ми се наложи, защото освен че пресата работи, моята принцеса я и одобри. В началото се намръщи, защото искаше една друга за 60лв от Емаг и като чу цената на тази, категорично отказа да я пробва. Но аз (със силата на словото) я убедих и така  пресата е изпробвана, обявена за приемлива и, слава  Богу, ще се ползва. Доволна съм.

# 224
  • София
Сутринта рано пазарувах в Кауфланд. На касата, клиентката пред мен, когато касиерката й каза колко дължи, даде две касови бележки и касиерката й приспадна 0,50лв от сметката.

Аз съм доволна, купих за дъщеря ми комплекта за подправки, а за писанка няколко кутийки гурме голд.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 19:43 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт