КАУФЛАНД - тема 58

• 50 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Тя, пък една извара е Олимпус. Много ми пресяда, въобще не я харесвам. За 9 лв да си я ядат.
Грил тигана на Спайс&Соул и аз то имам и съм много доволна. Правя кюфтетата в него. Ребрата му са високи, мазнината, която се отделя от каймата слиза долу и не пръска. Синът ми си прави пилешки филета в него като е на фитнес режим. Много лесно се мие.
Същият Брио имам с керамично покритие. И аз само за яйца го бях ползвала и в един момент започна много да залепва всичко в него. Командировала съм го на село например за пържени тиквички, но и там не съм го ползвала.

# 601
Имате ли отзиви за тези

# 602
Този показания в брошурата грил тиган на Брио май го имам и аз.Май,защото не знам колко серии грил тигани имат,но и моя прилича на този в брошурата.
Аз го ползвам основно за зеленчуци, пържоли не съм правила аз месо на тиган не готвя, че не мога да преценя кога е готово.Иначе в този тиган съм пържила 2 пъти кюфтета и 1 път кебапчета още не е започнал да ми залепва от 2 години го имам.Трудно го мия и аз това не ми харесва и ма мен.

А белия Брио може и аз да не го ползвам като хората,че започна толкова бързо да лепне🤷Мия на ръка,от яйца няма кво толкова да му се търка, че да го надраскам,ползвам дървени бъркалки.Иначе си изглежда като нов.

Може ли снимка на похваления грил тиган?

# 603
Това кафе Сантос бива ли го?

# 604
  • София
Не мога да дам, защото не ползвам грил тиган...само този си ползвам Simple Smile
Намерих моя снимка

Извинявам се за спама..
А тези тигани миете ли ги в миялна?

# 605
Нямам миялна. Хвърлям ги по принцип и си купувам нов като се захаби. Grinning

# 606
Не може да бъде ... за втори път печеля нещо

# 607
  • Пловдив

пускай тото- аз до сега винаги само опитай пак....

# 608
Някой с отзиви за еър фрайъра от брошурата?

# 609
Честито! Аз още нищо не съм спечелила, а въртя колелото почти всеки ден.

# 610
Ето го тиганът.

До колкото си спомням, става и за фурна.
Аз поне го слагах на 180 градуса и нищо ме му стана Joy

# 611
  • Mostly in my mind
Тете, къде ходиш, бе душа? Затъжих се за теб. Heart Eyes

Аз вчера си взех 2 бр белачки пластмасови с керамично острие на Спейс енд Соул. Доволна съм много. Все не мога да оцеля хубава, та тези са супер и за цената си.

# 612
Ето го тиганът.

До колкото си спомням, става и за фурна.
Аз поне го слагах на 180 градуса и нищо ме му стана Joy
Ох, аз имам такъв грилован тиган и само прах събира. Много пръска, въпреки че като правя кюфтета на него не слагам мазнина. И пак печката става ужас.

# 613
И аз бях допуснала такава грешка, да купя грил тиган тип вдигане на пушилка до момент, в който да не виждам котлона в кухнята, но аз направо го изхвърлих в кофата с чиста съвест и усмивка на устата...Simple Smile)..никакъв прах не ми е събирал, тоест...

# 614
  • Пловдив
Нищо не ми пуши на моя Simple Smile там пека всичко дори и риба. Няма къде да размотавам скара, а и не мирише.

Общи условия

Активация на акаунт