КАУФЛАНД - тема 58

• 50 702
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
Дааааа...върти се...все едно ще спре на печалба...и в последния момент се премества стрелкичката и се появява детелинката!😆

# 676
  • София
Долче, със сина гледахме надписите на сметаната, но не виждаме да е изписано ,че е без лактоза.  Търси такъв надпис ohne Laktose, laktosefrei

# 677
Да и аз не виждам нищо относно лактоза. Пише само, че е без генна технология.

# 678
Vanian, Mia_Sophie, благодаря ви!🙂 И аз като гледах, никой от надписите не ми показваше да липсва лактоза...Но пък на етикета с цена е доста ясно обозначено и се чудех дали не е възможно да е станала някаква грешка...🤔 Като отворя опаковката, ще разгледам още по-добре кутийките.

# 679
Руските сладоледи тип сандвич са страхотни. Аз винаги си взимам от тях като ходя до Кауфланд.

# 680
В нашия филиал на Липник картинката със замръзналите сладоледи отрупани с лед е същата.
Тия кофички Брей все едно са ги ритали - вероятно някой ги е смачкал. Аз не бих ги купила.

# 681
Кофичките с извара не е необичайно да са леко с релеф тук-там (тънки са), но тези наистина изглеждаха като изпускани или търкаляни...😐

# 682
Къде стои при вас този лук? Обиколих целия филиал и не го намерих
Скрит текст:

# 683
Аз съм го виждала при инстантните спагети.

# 684
При нас пърженият лук е при подправките.

# 685
  • Г. О.
Mia Rulana, може ли да покажете снимка на руските сладоледи като купите?

# 686
Гледах ги вчера, но нещо не ми вдъхнаха доверие. Утре, ако има, ще ги опитам, щом ги хвалиш, Миа.

# 687
Новата брошура🌼

Другата седмица прясно мляко(намалено е все едно на редовна цена ☹️,но пък си го харесваме вкъщи),царевица,чесън,тиквички,череши. Тоалетната ни хартия от промоцията от края на март свършва и се надявах на 34,36ст. да я пуснат,но май тези времена са в миналото и тази ще е новата ,,евтина",а и без това купуваме от тази марка,бяла и аз мразя да купувам малко бройки,тъ ще се взема. Всичко много се вдигна за(сякаш) секунди,но пък ние поне силно се ограничаваме от излишни покупки(junk food особено). Положително мислене🙂

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 11:44 от lenak

# 688
Днес ходих да взема на детето нещо за подарък. Само , че беше с 2 различни цени. Не бяха сменили етикета.
Чудя се...да им пиша ли

# 689
Еййй, лимонова серия, целнаха ме право в сърцето! 😍💛 И евтин чесън, и царевица...лелеее, да гледам ли още, много харчене става. 😬

Общи условия

Активация на акаунт