Проблеми с приятеля ми

• 3 231
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Момиче на 16 год,вместо да си гледа живота и ученето,да се занимава с 28 годишен пергишин,че и капани да му залага!
Малка си още ама ще поумнееш!

# 16
Има само два реално ефективни начина човек да придобие опит – или наливане с фуния в ушите (наричат го образование или съвети от възрастните и по-опитните, макар че рядко им се получава), или по по-болезнения начин – през задния вход, т.е. чрез личен опит.
Въпрос на собствен избор е кой от тях ще избере човек и колко пъти ще му се наложи да настъпва една и съща мотика, за да му просветне най-накрая някоя базова истина.

# 17
Обикновено мъжете излизат с ученички ей тъй за спорта

Плюс това са лесни, евтини, вероятността да се размрънкат за брак и деца е минимална. Освен това са наивни и кълват на всичко, всеки смотаняк може да се представи като готин, умен и знаещ батко (или чичко, според ЕГН-то), което му осигурява безплатен или евтин секс за години наред, докато девойчето вземе, та поумнее и захитрее. И го разкара. Ако изобщо...

Говрили сме подробно за разликата в годините.Също и за бъдещи събития.

# 18
Обикновено мъжете излизат с ученички ей тъй за спорта и да не се занимават с нещо сериозно и драми. Пределно ясно си разбрала, че от този човек няма какво повече да получиш от това, което ти е дал.

Може би сте права,но в моята ситуация не е така.

# 19
  • София
Как мина срещата с приятелката?

# 20
  • София

Щом сте говорили, значи всичко, което е казал, е вярно Wink

# 21
Мда, ей тва имаме предвид. Разказваш и приказка, и е готова. На 16 си е баш дете, нормално е да вярва в приказки.

# 22
И аз като бях млад, жената (тогава все още гадже) ме попита какви бъдещи събития виждам. И аз два часа и разказвах как един ден ще кацнем на Марс, колко метра ще се вдигне морското равнище ако световната температура се качи с пет градуса, подробно и обясних как работи електеическата кола, как ще ловим комети и ще използваме леда да произвеждаме кислород и водород за да зареждаме космическите кораби и да си джиткаме из слънчевата система. После лежахме още два часа на тревата и зяпахме метеорити и си пожелаванме да спечелим от тотото.
И един прекрасен ден се оженихме и нищо не спечелихме от тотото.

Общи условия

Активация на акаунт