Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 300
  • 587
  •   1
Отговори
# 285
Не важи за : CHANEL, Creed, RefectoCil, Parfums de Marly, LENGLING Parfums Munich, Xerjoff и Montale.

# 286
O да, мерсаж Simple Smile Значи до тук най-доброто промо на Ксержоф беше с минитата бонус от официалния сайт.
Симфониум и Ричууд са разкошни, жалко че и непосилно скъпи.

# 287
Утре, ако има - 20 % на ниш, това отдавна не беше зареждано.

https://www.notino.bg/roja-parfums/enigma-parfjum-za-mzhe/

# 288
  • * Under the stars *
Той беше тестер и лесно можеше да се установи липсата с просто око, има и други начини, но за една десета от милилитъра... си е направо брутално. Те щяха да ми удържат 50 лв. (не помня точно като процент колко беше), но ми направиха "отстъпка" 🤣 Нямам думи за политиката им, и на други сайтове съм връщала, но при много по-разумни и приемливи условия, тези ми "сцепиха главата" просто! 😫

Аз затова винаги , когато реша да купувам нов парфюм , пробвам в магазин и като си харесам нещо го търся по сайтовете и където го намеря най - изгодно към момента - купувам Grin Така на сляпо пробвах веднъж с Hermes Elixir des Merveilles и резултатът е пръскане не повече от 10 пъти и отлежаване в шкафа Rolling Eyes Трябва да го пусна за размяна , поне някой да му се радва.
Иначе мисля че 30 % от цената на парфюма е удръжката на парфюм.бг , ако си го пробвал и решиш да го върнеш. 50 лева за едно фъс Flushed малко прекалено , да не кажа доста. Та то цял парфюм можеш да си купиш за тези пари.

# 289
Момичета и момчета, има ли код за parfimo.bg? Гледам няма го в първа страница, а скоро не съм поръчвала от там да не би да сте спряли да взимате от тях? Не следя темата признавам си,но ще взимам за подарък 1 парфюм и се разрових.

# 290
  • София
Няма код за парфимо. Все още фигурира на първа страница. Simple Smile

# 291
Няма код за парфимо. Все още фигурира на първа страница. Simple Smile
Да аз не уточних,там при кодовете не го видях и така си помислих.. жалко,че няма код,благодаря все пак.

# 292
  • Sofia
И аз благодаря на всички замесени за постоянния труд и ангажимент да ни държат в течение за кодове и отстъпки Flowers Hibiscus
Направих и аз поръчка на 2 бебчета, отдавна отлагани - Prada Candy Kiss и Le Parfum Lumière Elie Saab (нямаше го никъде, сега има налични всички варианти в Elinor, за който го търси).

# 293
Le Parfum Lumière, вчера в Парфимо имаше тестер 90 мл/86-87 лв. Новият Girl Of Now Lovely също бе наличен (тестер)

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 19:57 от Ellinor*

# 294
  • Стара Загора
Днес тестера на Lumiere беше 90 лв.
Сега виждам че има Idole Aura на Ланком за 91,20 лв 50 мл.

# 295
Промоцията на notino днес ("Увеличихме цените на точно опрделена страница и ви даваме безплатна доставака"), дори няма и да я споменавам.

Затова в moresqueparfumshop.com има - 20 % на всичко с код: SECRET22

# 296
Зареждане в Парфимо, следете

# 297
# 298
Carner са също на ниски цени в Парфимо: http://www.parfimo.bg/carner-barcelona/

# 299
110 lv
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-for-her-musc-noir-rose- … ni-100-ml-tester/
 Notino:

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 10:07 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт