Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 272
  • 587
  •   1
Отговори
# 330
Parfimo имат ли код в момента?

# 331
# 332
  • София
Поръчах смокинята, това ми е най-най- сляпата поръчка в живота.
Марката днес за първи път я видях и даже не отворих фрагрантика да видя пирамида, пък за мнения да не говорим. Rolling Eyes
К'вот такова.

# 333
Хаха и на мен така кафето...марката ми е непозната, но се надявам да се харесаме. Смокинята ми е много спорна нотка- не харесвам молинардската и още една много харесвана, но не помня коя беше. Та, не ми се рискува със смокиня.
Днес харесах много Trussardi My name, ще търся от къде да го поръчам.

# 334
В Парфимо е наличен тестер на Hermès Jour D'Hermes Absolu на цена 114,20лв - https://www.parfimo.bg/hermes-jour-d-hermes-absolu-eau-de-parfum … AYASAAEgJqCfD_BwE.  Цената не е от най-добрите, но парфюма вече трудно се намира и по-изгодно от това няма в момента.

# 335
  • София
В Парфимо е наличен тестер на Hermès Jour D'Hermes Absolu на цена 114,20лв

# 336
  • София
В parfium.bg Алегориите 125 ml са на много добра цена, примерно Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia Унисекс тоалетна вода без опаковка EDT 125 ml за 93.99 лв.
https://parfium.bg/guerlain-aqua-allegoria-orange-soleia-uniseks … -bez-opakovka-edt
не забравяйте и кода за поръчки над 100 лв - RCV60MJ за 10%.

# 337
  • София
Момичета, къде има изгодна оферта за 30 мл La Vie Est Belle, че търся за подарък Simple Smile

Виждам, че 30 мл е на най-ниска цена в parfium.bg и dolce - 90 лв. и 89 лв. Имаше ли кодове за там?

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 11:59 от Mini Rebel

# 338
  • Бургас
Момичета, тестерът на Valentino Voce Viva Intensa има ли капачка?
Благодаря! Flowers Rose
Има капачка да.Поръчката ми от Мейкъп с Armani Мy way intense щяла да се забави още 2-3 дни.Получих мейл, имали транспортен проблем, но аз изобщо не бързам.

# 339
Тъкмо се чудех какво става, че още няма движение в Спиди. Нямам имейл.

# 340
По принцип движенията по товарителниците не са актуални и без текущия технически проблем

# 341
Защо да не са актуални?

# 342
# 343
Поръчах смокинята, това ми е най-най- сляпата поръчка в живота.
Марката днес за първи път я видях и даже не отворих фрагрантика да видя пирамида, пък за мнения да не говорим. Rolling Eyes
К'вот такова.

И аз днес успях да я поръчам.
Харесвам смокини и се надявам аромата да е близък до тях. Имате ли други предложения за подобен тип?
Само да не е на компот. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
Alethea, сигурно е била моята отказана смокиня, снощи без да искам поръчах 2 и днес сутринта ми я отказаха:) Впрочем, отивам към офиса на Елинор да я взема. 🌸

Общи условия

Активация на акаунт