Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 278
  • 587
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, знаете ли шишето на Mugler goodess 60 мл. - тестер дали може да се зарежда, също пълнител от 100 мл. как може да се ползва ако нямам зареждащо се шише?
Както и какво ви е мнението за Montale So Amber - тестер от Elinor?

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 05:44 от bubanka

# 451
https://makeup.bg/categorys/3/#o[2243][]=1368144
Две минита Isabey в Makeup

# 452
  • Пловдив
-15% отстъпка на ВСИЧКО*
само днес, само онлайн на DOUGLAS.BG! SUMMER15

10% отстъпка SUMMER22 код  
+ безплатна ЕСКПРЕСНА доставка над 50 лв.!
Parfium.bg

# 453
  • Бургас
продължаваме със SUMMER
Само днес -10% с код  SUMMER в Скарлет бюти. Хваща и намалени продукти.

# 454
  • София
Поръчката ми от Елинор на 11.06. пристигна днес, точно на 10тият ден след уточнение по телефона, че поръчаният Chopard Happy Bigaradia не е наличен, така както в сайта си пише и сега и чакаха доставка от външен партньор.

Тестерът на Бигарадиата дойде в транспортна кутия с празен ход и..... е уникален летен хит за мен! Много ;приятно съм изненадана от изисканият летен полъх, който носи със себе си!

Burberry Her Intense ще опознавам по нататък. Изкупен е на сайта им вече.

# 455
Тъкмо влизах да се оплача, че вчера поръчах от Елинор и парфюмът беше наличен с уж бърза доставка до 2 дни, а днес в имейла имах неприятна изненада. Трябвало да чакам 7 раб.дни, за да го изпратят от склада на чуждестранния им партньор. Определено не ми стана приятно, поне да се бяха обадили с едно елементарно извинение. Обмислям дали да не я откажа.

# 456
И аз поръчах вчера от Елинор един намален Issey Miyake - очакваната дата за доставка е 5-6 юли. Нямам спешна работа и ще го изчакам, особено предвид отличната му цена. Но съм доста изненадана, че нещо в наши дни отнема почти 3 седмици да бъде доставено.

# 457
Така като слушам, то почти в Елинор няма нищо на склад от достъпните парфюми. Всичко идва от някъде и все се чака. Странна политика. Преди сякаш не бяха така.

# 458
На мен от Елинор поръчките ми (3-4 май са общо) винаги са идвали за 2 дни. Явно съм попадала все на налични в Бг парфюми.

# 459

116 евро 50 мл.

# 460
Поръчах и аз едно предложение от темата на 18 юни от Елинор, но не се ориентирам къде да гледам очаквана дата на доставка 😊 не, че е спешно, но... 🙄

# 461
  • София
Тестер на VALENTINO VOCE VIVA INTENSA в Парфимо на чудесна цена сега 89,80лв.

https://www.parfimo.bg/valentino-voce-viva-intensa-eau-de-parfum … ni-100-ml-tester/

# 462
  • София
Привет, днес ми пристигна от Елинор -  Mancera Lovely Garden - продукт, 120мл. Перфектно опакован, но пък се забави доста - може би около 2 седмици, но знам, че понякога при Еленор има и по-бавни доставки, така че всичко е ок. Парфюма е с магнитна капачка, явно полека винтове може би остават в миналото.
Скрит текст:

и една лична:

Доволен съм много от Елинор, живи и здрави да са Cupid Ако и Mancera Fig Extasy заредят, ще е чудно Simple Smile

# 463
Страхотни снимки, а и бутилчето е много симпатично и кокетно. Heart Надявам се да споделиш впечатления в парфюмната тема.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт