Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 271
  • 587
  •   1
Отговори
# 345
Имам имейл от Спиди, пратката ми от makeup.bg  пристига утре. Движение по товарителницата също има.

# 346
# 347
Моят My Way Intense ще дойде с техен куриер, че май иначе трябваше да плащам доставка. И аз не бързам. Но така се радвам за него. Сега като се замисля наистина трябваше да поръчам повече от 1 брой, но здраве да е Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 17:10 от Lale_Lili

# 348
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-eau-de-parfum-za-je … _campaign=product
Заредили са тестер на Mon Guerlain, не е особено бюджетен и цената е далеч от 100 лв., както беше преди време, но някой все пак може да си го познае. Simple Smile
Чудя се Елинор кога ли ще заредят отново от гръцкото кафе Bowtie , скоро не съм купувала на сляпо, а като му видях пирамидата, ами то само любими нотки има в бутилчето. Интересно ми е да разбера дали такова сладко гурме не клони повече към дамската аудитория или е чисто унисекс изпълнение.

# 349
# 350
# 351
Свещите от Парфимо пристигнаха за 5 дни. Наистина страхотна цена им бяха пуснали тоя път!

# 352
О, и аз взех Мечо с одеялцето и Сладък дом! Gift Heart Забравих да ги похваля. И комплектът на Clarins е без грешка.

# 353
Дълготрайни ли са ароматите, усещат ли се?

Някой взимал ли е от ароматизатори(дифузери с пръчици) на ритуалс.
Има ги в Парфимо, често на добри цени…. Заслужават ли си?

# 354
Одеялцето е по-ефирно, а Сладък дом е с много мощен аромат.

# 355
  • До сърцето...
Parfium.bg дава безплатен код HEAT (-10%) и безплатна доставка за продукти от секцията "Лято 2022" при поръчка над 100 лв

# 356
# 357
# 358
В края на този месец поръчах мостри от scentropy.co.uk , но все още не съм ги получила. Като(ако) пристигне пратката, ще напиша отзиви за сайта.
Самоцитирам се, за да публикувам отзиви.
След като многократно бях посъветвана, да не си купувам Tonka Imperiale Guerlain насляпо, намерих мостри в този сайт - scentropy.co.uk , базиран в Англия. При поръчката, получих код за 20 % отстъпка от по-скъпия артикул. Доставката е директно до България, с Royal Mail - Български пощи - 3,95 паунда. Платих с Българска, дебитна, еврова карта. Т.к. поръчката ми беше на стойност под 20 паунда, не получих тракинг номер - такъв се дава за поръчки над 20 паунда. Пратката пристигна за около 3 седмици, директно в моя пощенски клон. Като единствен минус отчитам, че мострите бяха сложени в кадифена торбичка+найлонова опаковка, без бабъл фолио против повреда при транспортиране.

# 359
Момичета, препоръчайте ми свеж летен парфюм, да не е сладникав. Любими за лятото са ми DKNY be delicious, Kenzo flower, Gianfraco Ferre in the mood for love
Но искам нещо друго, да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт