Изпитани сайтове за парфюми - юни 2022

• 73 294
  • 587
  •   1
Отговори
# 405
Разликата между двете е огромна.

# 406
# 407
  • Варна
Terre d'Hermes Б.О. 50 ml от Parfimo.bg дойде с празен ход, но ми стана малко неприятно, че е без никаква кутия, само увит в бъбъл фолио. Предпочитам да държа парфюмите, които в момента не се ползват в кутия, та заради това.

# 408
Terre d'Hermes Б.О. 50 ml от Parfimo.bg дойде с празен ход, но ми стана малко неприятно, че е без никаква кутия, само увит в бъбъл фолио. Предпочитам да държа парфюмите, които в момента не се ползват в кутия, та заради това.

А капачка имаше ли?
Аз си закупих една от градините на Hermès Б.О. и дойде с празен ход, с капачка, в бяла кутия с гофриран картон отвътре, та откъм функционалност не загубих нищо и си казах, че е съвсем разумен компромис. Явно подходът на марката не е единен

# 409
  • Варна
Артемис6 няма и капачка. Има едно нещо като дебел пластмасов пръстен, който се завърта и така се "отключва" пръскалката.
Не знам дали е така и при продукт 50 мл, досега съм имала мостра и съм пробвала тестер в магазин, където нямаше такова чудо.

# 410
  • София
Ех, знам си аз, че не трябва да влизам да ви чета, ама не се сдържам и ето ме, пак ми олекна банковата сметка, вие сте виновни! Laughing

Бях си казала, че този месец не трябва да харча излишно, защото ми предстои пътуване в чужбина и за там съм предвидила пазаруване, но G.desy, ти просто ме застреля с офертата за Лира от Парфимо, от мноого време й се точа на тази прословута Лира. Мислех, че пак съм изпуснала, но отворих линка, видях, че има една последна останала бройка и го приех като знак от съдбата! Sweat Smile Да се надяваме, че от Парфимо няма да ми съобщят, че е станала някаква грешка и благополучно да се сдобия с така желаното от мен гурме... и то на цена без аналог!
Та, благодаря ти, G.desy, но не само на теб, а и на всички ви, които пускате кодове и линкове към оферти, незаменими сте! Hug Heart

Също отстрелях тестер 50мл от Stella McCartney Pop Bluebell, защото помня, че го харесвате и много го хвалихте назад в темата, та си казах "като ще е гарга, да е рошава" и така... нямам самоконтрол явно, ама здраве да е! Joy

# 411
Артемис6 няма и капачка. Има едно нещо като дебел пластмасов пръстен, който се завърта и така се "отключва" пръскалката.
Не знам дали е така и при продукт 50 мл, досега съм имала мостра и съм пробвала тестер в магазин, където нямаше такова чудо.
stenly , цялата линия парфюми на Terre D’Hermès са известни точно с този емблематичен механизъм. Изключение прави последният от линията - Eau Givree, който вече има капачка.

Всички тестери са с такъв механизъм. Когато сте тествали в мгазина, най-вероятно механизмът е бил спуснат и не ви е направило впечатление "това чудо" Simple Smile

# 412
Аз така с Quatre на Boucheron. Сестра ми си го взе и ми го показва, а аз дърпам горната част мислейки че е капачка. Скъса се да ми се смее. Доста я развеселих. Интересен механизъм, на мен лично ми харесва.
И въпрос от мен, дали по нашите ширини сте виждали някъде 10 мл от My Way линията? Изглеждат като писалки, като тези на Idole. Ако са зареждаеми ще е супер за чантата. Аз и на 15 мл от класическия бих се зарадвала, но не успях да намеря.

# 413
# 414
Ах, да, забравих, че Terre d’H са с “вградена” капачка Simple Smile Не си представям как това нещо е пластмасово (редактирам: ама то си е пластмасово)

Ето едно предложение от парфимо:

https://www.parfimo.bg/olfactive-studio-still-life-in-rio-eau-de-parfum-100-ml/

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 08:55 от Артемис6

# 415
Здравейте, получих Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything от парфюми шоп, но течността е прозрачна. Може ли някой по запознат да каже имам ли основания за някакви съмнения ?
Това е сигурно 5 ти или 6 ти от този парфюм, но винаги е бил бледо розов.
В нета видях снимки и на такъв, а и като аромат и трайност си е същият, но ми е странно.
Благодаря ви предварително.

# 416
За пореден път само хубави неща за Парфимо мога да кажа. Пуснали са тези тестери от известно време, с удоволствие се възползвах https://www.parfimo.bg/parfyumi-loewe/?c=2080&f[sex][]=6 … mp;f[m][]=786

# 417
Здравейте,
Много си харесах парфюма Alaia Paris,
Върху приятелка носеше страхотен шлейф, но не го откривам в никой от Бг сайтовете...
Моля, ако някой го намери, да пише 💛

# 418
Спрян е отдавна.

# 419
Здравейте, получих Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything от парфюми шоп, но течността е прозрачна. Може ли някой по запознат да каже имам ли основания за някакви съмнения ?
Това е сигурно 5 ти или 6 ти от този парфюм, но винаги е бил бледо розов.
В нета видях снимки и на такъв, а и като аромат и трайност си е същият, но ми е странно.
Благодаря ви предварително.
и аз имам тестер, получен тук от размяна, също не е розов, но иначе всичко е точно

Общи условия

Активация на акаунт