С какво ви дразнят свекървите? – 137

• 34 611
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
С остаряването човек става егоист в някаква степен. Вкопчва се в живота.....
Имам нагледен пример - есента почина братовчедка ми след кратко, но тежко боледуване, леля ми на 85 хем й е мъчно, хем непрекъснато повторя, че не можела да я гледа и добре че си отишла. ..... И това е майка. Не беше такъв човек като млада.

# 181
  • София
А, става. Винаги е бил такъв. Ако ситуацията беше с обратен знак, нямаше да изтърпи и половината от това.

# 182
Аз идвам да ви развеселя с маминка 😁 , ММ преди две  седмици я води на разходка с нас. След три дни ми звънна, че ако ходим пак да я вземем казах добре ,в понеделник отново звънни за разходка и ми обяснява че след една седмица ще има горски ягоди да я водим ,че внуците ( децата ми) много ги обичат. Любезно казах ,че ако толкова иска да каже коя неделя и отиваме не да си измисля причини, тя каза добре.  Вчера звънни и ми казва ,, Маме реших няма да е лошо утре да ме водите " ,аз отговорих супер утре ще косим тревата на село 🤣🤣. Познайте дали днес дойде?😁😁😁

# 183
  • София
Адаш, нали не е поискал да се преместите в друг град при него с думите: "Е кво толкова? Ще отпишеш детето от училище и ще го запишеш тук." Ама, разбира се, как не се бях сетила, че най-нормалното нещо е да изтръгна детето си от собствения му живот и да го заведа на майната си. Даже няма да споменавам за отписване от 1 АЕГ и записване в 17-та селска. Ай, сиктир. Да мрънкат.
Това твоята маман ли го роди?
Направо си имат разни изменения, да не говорим за кризисни ситуации...
Майка ми си счупи крака и вчера казала на брат ми, че е отвлечена, а трябва да ходи в болница (лежейки във въпросната болница). Днес вече е адекватна, обаче явно се получават такива неща, все пак операция с упойка преживя на 86.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 12:00 от Cuckoo

# 184
  • Варна
Направо като ви чета, страх ме хваща... 🙄

# 185
За страх си е. В един момент се чудиш на тоя свят ли си или в кварталата психиатрия.

# 186
  • София
Страх - не страх, стягаш се и правиш каквото трябва.
На тази същата моя майка баща й преди 27 години почина съвсем не на себе си. Бяха й казали, че е възможно да е от бета-блокерите (или някакви други лекарства), които той приемаше дълги години, но и без тях нямаше как.

# 187
Страх - не страх, стягаш се и правиш каквото трябва.
На тази същата моя майка баща й преди 27 години почина съвсем не на себе си. Бяха й казали, че е възможно да е от бета-блокерите (или някакви други лекарства), които той приемаше дълги години, но и без тях нямаше как.

Човешкия мозък е нещо мистично.
Баща ми на 58 години преживя 4 инфаркта в рамките на 24 часа и беше в мозъчна смърт за няколко минути. После беше в предизвикана кома 1 седмица. Още тогава докторите ни предупредиха, че може да има последици, които няма как да предизвикат.
Като се събуди, не можеше да оправи мен и сестра ми и мислеше, че е в казармата.
Но стягаш се и се молиш да отмине. За щастие бързо си върна разсъдъка.

# 188
  • France
Оф, ММ иска да се местим на няма 200км от свекърите. Ще има да ме четете май.

# 189
Ооо, не. Недей. Сериозни ли са причините?

# 190
  • France
Ами в общи линии... още не е сигурно, де.

# 191
  • София
Филомена, ако можете да го избегнете, би било по-добре. Зависи и от свекърите, де. Ако имат навик да ти цъфват на вратата когато им скимне или да се бъркат добронамерено, по-далече е по-здравословно.

# 192
Филомена,
Децата ти още са градинска възраст, нали? Иначе може да се играе на тънката струна - колко му е добре на детето в училище и какъв стрес, ще е местенето.

# 193
Нали става въпрос за 200 км, не за 200 м? Трудно ще е всеки ден, та дори и всяка седмица да цъфват.

# 194
  • София
Кое го налага?

Общи условия

Активация на акаунт