АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 12)

• 42 495
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Аз също съм с близнаци и съм се насочила към Надежда. Инвитрото ми е там, ЖК и ФМ също. Следващия ме д-р Данаил Илиев е израждащ, а специалността му е рискова бременност. Имам препоръка за него точно за близнаци. Трите най-добри неонатологии са в Токуда, Майчин дом и Надежда. Но не бих рискувала в 8ми месец да си търся нов лекар и болница.
Lizi, в коя седмица си?
Мацки, чудя се къде да раждам, правила съм инвитро в Надежда, там ходя и на фетална морфология, лекаря от жк, не е акушер, така че няма да е при него и се чудя заслужава ли си парите за раждане там, вие какво мислите?

П. С. С близнаци съм, ако има значение.

Аз в близнаци в надежда не бих родила, търси клиника с добра неонатология, това е най-важното Simple Smile късмет

# 526
В края на бременността също се усилва течението. Без изследване аз не бих си слагала нищо.

# 527
Защо, чета в интернет че Надежда и майчин дом са с едно и също ниво на неонатология Rolling Eyes
До колкото четох могат да се справят с много малки бебета, но това са статии и класации.  Не съм от София и нямам мнения от пациенти на болницата....

Мацки, чудя се къде да раждам, правила съм инвитро в Надежда, там ходя и на фетална морфология, лекаря от жк, не е акушер, така че няма да е при него и се чудя заслужава ли си парите за раждане там, вие какво мислите?

Аз в близнаци в надежда не бих родила, търси клиника с добра неонатология, това е най-важното Simple Smile късмет

# 528
Момичета дойдоха ми превръзките и памперсите. Писна ми вече с тея поръчки, направо незнам аз ли не съм добре..
Искам си магазин Confused
Памперсите объркани, добре ще пробваме с тея - 140 броя, дано да няма проблем. Аз поръчах pampers Premium care, те идват някакви Pampers new baby, никъде не пише премиум care.
Дойдоха ми превръзките за след секцио.
Попитах в темата за секцио преди дни, какви превръзки/бельо ще ми трябват по специално за еднократните.
Всички казаха, че кофти и реално няма нужда от тях. С превръзка и бельо било достатъчно. Да попитам и вас, това чудо е по голямо от памперса 1 размер, и с мое памучно бельо, ще е достатъчно ли за болницата? И после ми казаха, на нормални превръзки, че е достатъчно.

Огромен пакет, за 14 броя Grinning

# 529
27+2 гс, в сряда съм на фетална при Патрикова....  M_lady на теб казаха ли ти как ще раждаш - секцио или естествено? Мисля да разпитам Патрикова за това.

Аз също съм с близнаци и съм се насочила към Надежда. Инвитрото ми е там, ЖК и ФМ също. Следващия ме д-р Данаил Илиев е израждащ, а специалността му е рискова бременност. Имам препоръка за него точно за близнаци. Трите най-добри неонатологии са в Токуда, Майчин дом и Надежда. Но не бих рискувала в 8ми месец да си търся нов лекар и болница.
Lizi, в коя седмица си?

# 530
  • София
Аз съм в понеделник на късна фетална, дано всичко мине наред. Втора правих, но в Гърция и въпреки че докторът беше доста добър и измери всичко… като че ли изобщо въпреки това не провери за необичайности, в смисъл не гледа за симптоми за Даун/други изменения.

# 531
Magic1720 превръзките за след раждане са доста големи. Аз след секциото използвах 1-2 от тях и после си минавах на нормалните, който си ползвам. Обаче пък ги ползвах като ми идваше първия цикъл, че е ужасна работа. Първия път момичето, което беше с мен беше с нормално раждане и освен такава превръзка слагаше и лигнин, защото и течеше страшно много.

# 532
Аз утре съм точно 31гс, което си е началото на 8ми месец. Все още не сме обсъждали раждането. Бебките ми са напречно от самото начало и не знам, дали ще се завъртят. Аз по принцип съм се настроила за секцио. Чета много случаи, първото бебе се ражда нормално, на второто му става широко и се завърта лошо и се налага секцио за него. За това мисля, че секциото е по-добрия вариант. Освен това имам и мини аденом на хипофизата, ще видя и очния какво ще каже, понеже, ако аденома е пораснал може да засегне очния нерв.  
27+2 гс, в сряда съм на фетална при Патрикова....  M_lady на теб казаха ли ти как ще раждаш - секцио или естествено? Мисля да разпитам Патрикова за това.

Lizi, в коя седмица си?

# 533
Аз от днес съм в 31г.с., но 8м ще вляза на 20.06., както аз си ги смятам е тогава.

# 534
И аз по таблиците го смятам, че 8-ми месец е когато почна 32 г.с.
Та вече съм в 8-ми 32+2 дни. А термин 5 август.

Единият младеж нещо ме притеснява...не усещам нищо в дясно, а до преди ден беше по-активен от брат си. Сега брат му го замества днес. На която и страна да легна или да седна и нервничи 😕.
В понеделник съм на преглед...дано не лудна до тогава.

# 535
Magic1720 превръзките за след раждане са доста големи. Аз след секциото използвах 1-2 от тях и после си минавах на нормалните, който си ползвам. Обаче пък ги ползвах като ми идваше първия цикъл, че е ужасна работа. Първия път момичето, което беше с мен беше с нормално раждане и освен такава превръзка слагаше и лигнин, защото и течеше страшно много.
Точно така си представях и аз нещата.
Не ми се даваха и 20£ и за 10 броя хартиени гащи. Ще им кажа, че съм забравила и ще мина с тези "памперси" Blush и мое бельо. За първия цикъл още не съм мислила, но ще запазя в такъв случай да имам. Благодаря, bolibon.

# 536
  • Бурса
Само да спомена че първия цикъл някои може много време да го почакат. Аз с втората, кърмих до година и 3 месеца и като спрях ми дойде след още 3 месеца. На някои момичета пък им идва и докато си кърмят активно... индивидуално е. Но аз и двата пъти нямах цикъл докато не спрях да кърмя.

# 537
Аз месец след като спрях да кървя, започнах да получавам спонтанно кървене. Първият път си помислих,че се напиках буквално, отивам във WC и шок. Така ми се случи 3-4 пъти и дълго време ходех с огромни превръзки, защото не знаех ще се случи ли пак.
Относно слагането, на своя глава слагам веднъж седмично Гинофит млечна киселина. Същата си я бях самоназначила заради Е.коли  и я оставих профилактично..

# 538
Само да спомена че първия цикъл някои може много време да го почакат. Аз с втората, кърмих до година и 3 месеца и като спрях ми дойде след още 3 месеца. На някои момичета пък им идва и докато си кърмят активно... индивидуално е. Но аз и двата пъти нямах цикъл докато не спрях да кърмя.
Късметлийка. Първия път ми дойде на 3м, но баткото беше 2м на смесено хранене и после само на АМ. Втория път малката беше само на кърма, на поискване, ядеше на максимум 2ч и денем и нощем. И въпреки мойте надежди ми дойде пак на 3м и ми идваше точно като по часовник всеки месец.

# 539
Я да видим дали знаете... Simple Smile
Всички в семейството на мъжът ми са взели фамилията на рода, само него са го писали Собствено, бащино и дядовото му име му е за фамилия, а не това на рода.
Можем ли живот и здраве да запишем децата по фамилията на родът въпреки, че моят мъж не записан по нея?
 Къде трябва да питаме за по-сигурно в коя институция?

Общи условия

Активация на акаунт