Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да предотвратим преждевременното раждане?
Как да управляваме наддаването на тегло по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на матрак по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да предотвратим преждевременното раждане?
-
Как да управляваме наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на матрак по време на бременност?
При избора на матрак по време на бременност е важно да се вземе предвид комфортът и подкрепата, които той осигурява. Матракът трябва да бъде достатъчно удобен, да осигурява правилна опора за гръбначния стълб и да намалява натоварването върху тялото. Препоръчително е да се консултирате с вашия лекар и да изберете матрак, който отговаря на вашите индивидуални нужди.
-
Какви са симптомите на преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките за поръчка на необходимите продукти за бебето?
За сметка на това получих фаликулит на кожата на гърба. Дребни много на брой пъпчици, някои и с бели връхчета и като по цял ден трябва да лежа, сега в жегите много сърбят. Ходих на дерматолог, каза че е от хормоните. 1 на 3000 жени имала този проблем. Еми, защо да не съм аз
Моята е тънка, рядка, буквално имах плешиви петна, беше много страшно.

Обаче пък мразя да се мажа... За момента не виждам стрии, ама това дали значи, че след раждането няма да се окаже, че кожата е нацепена все пак?! И че сега просто не си личи, защото е опъната? Майка ми едно време не се е мазала с нищо, сестра ми май и тя не се маза и нямат ни една стрия. Май на това разчитам главно, и може да се окаже много глупаво и наивно от моя страна...