Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 954
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Добре де, аз не си го представям как точно ще стане да вземеш чужда бележка, нали си пишем номера на КБ, дата и т.н. Какъв е шанса всичко да съвпада. 🤷♀
Твърде сложно ми се струва, че да взема да го мисля. Явно са го измислили вече. Много жалко за всички други, които участваме честно, вдигаме продажбите, че си и плащаме мечтания подарък в един момент.
Като стана дума за мечтан подарък, има ли игра на фраер някъде? 🫣
Все още има тук-там игри, в които не се изискват номера или снимки на бележки, но пък ги изискват след като си спечелил. Няма да е лошо и тях да променят, защото по този начин с една бележка могат да участват доста хора.

Като стана въпрос за касови бележки, пазите ли ги след като изтеглят вече печелившите и стане ясно, че не сте сред тях и колко време? Възможно ли е след време да се окаже някой резерва без да знае, но да си е затрил вече бележката? Аз лично имам все още бележки от доста стари игри, минали са сигурно 5-6 месеца.

# 526
  • при късмета
Ако изобщо ще се теглят резерви, обикновено го пише в правилата. Ако не са обявили такова правило, резерви не теглят, поне до сега не е имало такъв случай

# 527
Мен този път ме доядя много на Ная, особено след като публикуваха информацията от касовите бележки. Идиот да си, ще видиш,че печелят нереални КБ, сигурно дори и покупка на продукти няма, пък те ще ги наградят за това. Та им писах да изискват касови бележки, поне за в бъдеще, ако не ще загубят реалните си клиенти. Но те само го прочетоха и дори шаблонно не благоволиха да ми отговорят!
Е, това ме обиди и вече не мисля да ги купувам!

# 528
  • София
"Реалните клиенти" и тези, които купуват дадена марка само докато има игра, са две много различни неща 🙂
Какво представлява една нереална КБ?
Проверихте ли QR кода в НАП?

# 529
Мен най-много ме дразнят Милка. Още може на КБ да пише разни и отзад с печат да ти напишат, че си купил Милка. В кой век живеят? Вече във всички магазини си пише какво купуваш. Така стават много шашми.

# 530
Ако ще се заяждаме, нереална бележка за мен е тази, с която са обявили, че са закупили Ная за 200 лв.
Поне при предаване на наградите да си ги искат, но пак не го правят. Абсолютни амсалаци!

Една игра, която не съм сигурна, дали е обявена тук: https://www.spechelinagradi.com/2022/06/specheli-nagradi-oral-b-sms.html?m=1

# 531
За жалост все още има такива, в които на КБ не пише конкретния продукт. Като ще участвам в игра, избягвам да купувам от малки магазини или павилиони.
Скоро ми се случи да не пише името на продукти в магазинче за кафе, цигари и пакетирани продукти, но купих оттам, защото имаха компютър, сканиращо устройство и очаквах, че на бележката продуктите ще са упоменати. Реших преди да участвам да попитам организаторите дали мога да снимам бележката заедно с продуктите, или няма да ми я признаят. Отговориха да го направя и че ще ме включат в томболата, чак тогава я регистрирах. И си давам сметка, че и това даже не е много редно, но ми го позволиха де.

# 532
Относно касовите бележки, има много магазини които наистина не пишат името на продукта. Давам ви пример с най-близкия до нас, купих Ариана и на бележката пишеше само Бира, попитах Ариана дали ако я регистрирам ще важи и те ми казаха, че няма смисъл защото няма да е валидна щом няма името. И с коректна бележка спечелих! Blush

# 533
  • София, Дружба 2
Аз пък вчера купих Хел кафе от Билла, голям магазин, Blush но на бележката пише само Хел енерджи.

# 534
  • при късмета
И аз вчера попаднах в Своге, на място, на което не пише конкретно името на продукта. Сумата за едно кенче не можах да регистрирам

# 535
И в Кауфланд май имаше проблем с бисквитките Суйит плюс - пишеше само шоколадови бисквити. Или се отнасяше за друг голям магазин (няма значение, важното е, че го има това).
Има фалшиви бележки и дали бележката е приета, зависи изцяло от куриера, който може да ви е приятел. Има и практика да се регистрират конвейрно всички бележки (без продукт за играта), затова и от една-две години организаторите започнаха да искат снимка на касовата бележка.

# 536
  • Русе
Вчера си купих Кола от Лидъл, имаше плакат за игра при покупка над 6лв..то хубаво,  ама къде да я регистрирам? Не си записах адреса, и сега моля за помощ 🤔🤔🤔

# 537
Кафе на Хел си купувам от един павилион на гарата, пише Енергийно кафе кен. Не съм спечелила до сега, възможно е да не ми одобряват бележката, а само аз да си знам какво съм купила. Не съм запозната съвсем, може да има и други марки кафе в кенчета.

# 538
  • София, Дружба 2
Вчера си купих Кола от Лидъл, имаше плакат за игра при покупка над 6лв..то хубаво,  ама къде да я регистрирам? Не си записах адреса, и сега моля за помощ 🤔🤔🤔
www.coca-cola.promo

# 539
В нашия Кауфланд избягвах да пазарувам за игри продукти, че много от тях не ги изписва, ама пак забравям и се набутвам понякога. На София Мел ги изписваше като брашно - Класик, Козунак, Баница. Доколкото знам, за да се изписва продукта се плаща на буква. Иначе се включих в Хейнц с лютия кетчуп от Кауфланд, като на бележката пишеше само - Кетчуп Лют. Писах им час, два след покупката, казаха да си кача бележката със снимката на продукта и че ще участвам. Следващият който купих от тях беше голяма бутилка от обикновения им кетчуп и си пишеше името, но не и на малкия лют.
Купих и бисквити Белвита, като пак изключих за момента, че на бележката може и да не пише Белвита, но пишеше. Късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт