Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 922
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Няколко човека се похвалиха вече за тест на продукт в DM, а все още не са публикували печелившите, обикновено ги пускат паралелно с тези, които пушат тук, че са избрани.

Честно казано моят моят мейл много нескопосан изглежда. В края на писмото се казва, че ще давам отзив за нещо на Саяс. Помислих да не е измама, но прочетох тук и реших да се зарадвам 😁.

# 616
И аз се записвам сред избраните за тест.
Аз ще тествам цветния флуид за изравняване на тена на Нивея от ДМ. Преди малко получих мейл Blush
И аз Hands V

И аз. За пръв път печеля такъв тест.

# 617
Няколко човека се похвалиха вече за тест на продукт в DM, а все още не са публикували печелившите, обикновено ги пускат паралелно с тези, които пушат тук, че са избрани.

Честно казано моят моят мейл много нескопосан изглежда. В края на писмото се казва, че ще давам отзив за нещо на Саяс. Помислих да не е измама, но прочетох тук и реших да се зарадвам 😁.
Някой го е мързяло да пише и е копирал текста от теста за боя вероятно. Честито, късмет си е туй, така че радвай му се, готино е да си сред печелившите, аз все още си ползвам серума на Лореал.

# 618
dilyanad, кое му е нескопосното? Дай определение, че да видим реален ли е, или фалшив.

# 619
Никой не се похвали от аквафреш... Дали ще ги обявят някъде, как мислите?
Търся си другарче за тагване във Фейсбук игрите, има ли желаещи, ако има да ми пишат на ЛС? Simple Smile

# 620
  • софия
dilyanad, кое му е нескопосното? Дай определение, че да видим реален ли е, или фалшив.

Копирам го. Пак казвам такова усещане ми даде, но явно е истински!
Tyutyundzhieva, Mariola"
До:"Tyutyundzhieva, Mariola"
Здравей и поздравления! 😊

Ти си един от нашите участници в акцията Тест на продукт на интернет-страницата на dm България.

В срок най-късно до 03.07.2022 г. ще получиш за безплатен тест NIVEA Luminous630 Цветен флуид за изравняване на тена с SPF 20!

Продуктът ще бъде изпратен по куриер на посочения от теб пощенски адрес. А няколко седмици по-късно ще ти изпратим линк към кратка анкета, чрез която може да споделиш мнението си за syoss Keratin Интензивен балсам за коса!

Поздрави,

Мариола Тютюнджиева | Mariola Tyutyundzhieva

Асистент Маркетинг и снабдяване | Assistentin Marketing&Einkauf

# 621
  • Сф
Има име като моето в Аквареш и ДМ, но ми е обикновено. Не смея да се зарадвам. При комплектите.

# 622
Ихуу да се похваля с ваучер от 20лв за Озон от играта на Маги, чудя се само с толкова малко пари какво мога да взема за дете на 2 години момче с малко доплащане до 50лв

# 623
Може ли линк към печелившите в Аквафреш, не мога да ги намеря

# 624
И аз съм с такъв пролем Simple Smile Има име като моето при камерите, ще спя на тръни. Моля, ако се свържат с някой печеливш, да казва!
http://www.vremezausmivka.com/#winners

Утре ще си получа най-голямата и желана награда, до момента - прахосмукачката робот от Персил.
Чакам четка от Орал Б от края май - пратих им бележката и декларацията, която поискаха, още същият ден. Другите спечелили бързо ли я получихте?

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 22:11 от Carina_007

# 625
И аз съм с тест от dm. Blush

# 626
Книжки,пъзели,домино,някоя играчка.Дай ми ваучер за озон,винаги си харесвам нещо от там и за мен и за децата.

# 627
От телефона не се виждаха печелившите в Аквафреш. През лаптопа се видяха - няма ме Sad

# 628
Изпратили са ми на имейла ваучера за Озон от Маги майонеза.

# 629
Днес определено ми е ден, сутринта имах мейл за АКТИВИА бутилка. Сега си виждам името и при наградите "Пакет 365 дни грижа за устната хигиена" Simple Smile

Нямам мейл от пастата, ако някой получи нещо ще се радвам да сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт