🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 210
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 600
На мен пък друго ми прави впечатление... освен очевидното.

Като бях ученичка четох няколко книги по хиромантия. Освен всичко друго там се засягаше значението на кой пръст носим пръстени и какво показва това на съзнателно и подсъзнателно ниво. Често го правим просто по усет, друг път заради традиция и т.н.

Направило ми е впечатление, че Мария носи почти винаги пръстени. И тези пръстени винаги, когато съм забелязвала, че са там, тя ги носи на показалеца. Често едновременно и на двете ръце. И така изведнъж се сетих за материали, които бях чела преди години.

По спомени това значеше, че изискваш лидерство, показваш амбиция, превъзходство.

После порових за около 5 мин. да видя правилни ли са спомените ми и ето на какво се натъкнах.
Скрит текст:
Винаги се е смятало, че носенето на бижута на лавата и дясната ръка имат своето значение, поради това, че двете ръце имат различна енергия. Дясната ръка е свързана с активната, волева, мъжка енергия и с осъзнатото желание да контролираме определени аспекти от нашия живот. Лявата ръка е свързана със съзидателната, творческа, женска енергия, с интуицията и сърцето. Носенето на пръстени и бижута на лявата ръка е свързано с вярването, че така се предпазваме от негативни енергии. Лявата ръка е свързана с даването, дясната с вземането.

Показалецът е пръстът на Юпитер, свързан с достойнство и честолюбие, но също с амбиция, власт и лидерство. Обикновено насочваме този пръст заплашително към другите, когато съзнателно или несъзнателно искаме да демонстрираме своята значимост и превъзходство, да наложим волята си или да злоупотребим с властта си. На този пръст пръстени са носели императори, жреци и свещеници. Прието е да се носи пръстен на десния показалец, за да предпазим другите от неволен изблик от наша страна, а на левия показалец, ако искаме да предпазим себе си от негативната енергия на другите.

Ако обичате да носите пръстените си на този пръст, вие по всяка вероятност сте личност, която се стреми умело към постигането на целите си. Имате изявен устрем към подобрение на житейското си положение и ясно изразени приоритети. А ако сте по-срамежливи и искате да повишите самочувствието си, може да започнете да носите любимите си пръстени на показалеца. По този начин човек може да повиши самооценката си и да се научи да вярва повече в собствените си възможности.

По-прозаичният вариант е пръстите ѝ да са много слаби и единствено за там да успее да намери по мярка. Но малко вероятно.

Трета опция е целенасочено да оставя безименните пръсти свободни. Може и някой да напълни левия безименен.

# 3 601
  • Разпиляна във въображението
Не може да се отрече, че момичето всячески се опитва да ни покаже със снимките си, че е с Виктор.

# 3 602
  • София

Устните на Александра ми изглеждат по-големи от преди. Или само така ми се струва?

# 3 603
Може ли човек да знае с тия филтри в инста?!?! Филъри, филтри… страшна работа

# 3 604
Неоспорим факт е, че тия двамата въобще не си отиват визуално.
А под клипа срещнах коментари колко много си отиват и колко били сладки заедно. Grinning На хубавите коментари Марийчето е отговорила и благодари.

# 3 605
поне летвата е ниска. за ергени и ергенки нов сезон

# 3 606
Витя все още се прави на ерген обаче...въпреки официализирането от Марчето. 😂

# 3 607
Витя не беше наистина ерген за момите, сега не е баш гадже на гаджето си...Не е на център

# 3 608
Витя не беше наистина ерген за момите, сега не е баш гадже на гаджето си...Не е на център
Хахахах, ей, това много ми хареса. И е абсолютно обобщение на цялата картинка. Joy

# 3 609
Ахахаха коментар номер 1 на всички теми досега
👏

# 3 610
Типичен пример как често е токсично от връзка / задявка директно да се скача на друга връзка.

Той явно не може да е сам.

# 3 611
Мария отговаря на въпроси в стори и на въпроса от колко време са заедно с Виктор е отговорила - няколко месеца.

# 3 612
Този месец сигурно изтича забраната по договор с продуцентите да не се говори за личен живот... Щом започват да постват снимки на двамата...

# 3 613
# 3 614
То товя се знаеше...само го потвърдиха сто месеца по-късно. Доста смешна снимка иначе 🤣

Общи условия

Активация на акаунт