🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 243
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 780
Продуцентите са  гледали предаването на Павел и Ицака и са решили, че това със спането по 6-7 човека е супер идея. Grin Не снимат от стаите, защото аз имам огромни съмнения, че момичетата дори не спят в имението, ами някъде другаде на по-евтино и просто позлват имението за снимки. Ако спяха там ще им е много по-скъпо.

# 3 781
Мен безкрайно не дразни, че снимат там. Тук има достатъчно хубави места, да снимат тук. Достатъчно разлики има с оригиналната продукция, да снимат направо в България

# 3 782
  • Вестерос
И за мен е странно, че снимат в Турция... Мислех, че втори сезон ще е в Гърция, Румъния, у нас..

# 3 783
Мен безкрайно не дразни, че снимат там. Тук има достатъчно хубави места, да снимат тук. Достатъчно разлики има с оригиналната продукция, да снимат направо в България
Според мен ги спират много неща.
На първо място идеята на формата е да ходят на екзотични и красиви места, които не, че нямаме в България, но са доста по-малко.
Второто е, че искат времето да е топло, но пък летният сезон е зает със снимки на други предавания и екипите са ограничени.
Третото е, че от снимки в България, ще изтича много предварителна информация.

И т.н. Да си снимат в Турция, не ми пречат.
А участничките не знам какво са очаквали - то и в Игри на волята (същият продуцент) като са в Резиденцията някои спят в детски креватчета, няма как да осигурят самостоятелна стая на всяка девойка. В началото като са много няма как.

# 3 784
Те може и да имат голям бюджет, ама защо да го хабят за стаи, като могат да си го разпределят за по-високи заплати. Момичетата и без това участват за едната гола слава.

# 3 785
Сега... Имам аз едно предложение към продуцентите.
Соломоново решение - хем продуцентите доволни, хем ергенинът и избраницата доволни, хем участниците доволни, хем и нещо една идея по-истинско за пред зрителите.
За следващ сезон да търсят ЕргенинОТ да е в току-що започваща връзка. Ама ако може да е "малко чужбински" ергенин като Евгени. Да не се е подвизавал много тук в последно време. Прясното му гадже да го вкарват като една от участничките. И без това си избират победителка от самото начало. Останалите участнички така или иначе влизат за слава. И тяхното си идва на мястото. Продуцентите да си разиграват сценария, както си искат и готово. Накрая ергенинът и избраничката му отпреди, а за пред публиката прясна-нова, заживели щастливо, три дена яли, пили и се веселили. Хем правят някаква "модерна приказка" за пред публиката, пък и връзка после може да продължи.

И накрая да благодаря на всички маникюристки, масажистки, козметички, фризьорки. Да са живи и здрави, и все така разговорливи.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 17:50 от geri1919

# 3 786
А дано още спойлери да излязат, че да продължа да се смея от сърце ❤️
Гери, бъди жива и здрава 🤗🤣🍀💖
Разсмя ме 😘

# 3 787
Някой ще бъде ли така добър да напише спойлерите в съседната тема за спойлери, че изтървах.

# 3 788
Едва ли е редно, защото ще се навлекат глоби на момичето, изнесло информация.

# 3 789
Ми то в ИВ как хубаво се получи романса на едната двойка ( другите две са леко психо)

# 3 790
Можеше да е редактирано само, да се махнат имената. То пък голяма конфиденциалност, че спели по 6 в стая на походни легла, снимали до 4 сутринта, явно си знаят и победителката от началото, защото някаква искала да прави изненада на ергена, ама не й дали от екипи, после друга участничка я направила. Демек победителката... Както си и знаехме, пълен булш..т е предаването, ама така е като не снимат и в къщите...
Tiffany е обобщила много добре информацията на спойлера. Единственото, което мога да добавя по спомен, е, че продукцията е изгонила въпросното момиче рано-рано. Както Spiritlight е отбелязала, не е редно да се споделят имена, защото заради нашето любопитство момичето, от което тръгва информацията, може да бъде глобено.

# 3 791
Да, ще я глобят. Затова съфорумката не биваше да изпляска инфото така.
Ако си спомняте още като бяха кастингите едно момиче каза, че договорите са една книжка.

# 3 792
Ами да си ги четат договорите и да си ги спазват.

# 3 793
Много интересно как никой никога не търси вината у себе си. А все някой друг му крив.

# 3 794
А дано още спойлери да излязат, че да продължа да се смея от сърце ❤️
Гери, бъди жива и здрава 🤗🤣🍀💖
Разсмя ме 😘
Ами така де, Vicky_P.
Колко по-лесно и по-коректно спрямо нас щеше да е ако Марийка беше влезнала в първи сезон, а? Малко безлична на фона на силни натури, ама Ергенинът би си я харесал без значение каква-що. И такъв филм щяха да си спестят само. И Марийка щеше да набере последователи за инста. Снажният ерген си избира скромното момиче сред плеяда от разтропани и разкрепостени девойки. И накрая сигурно бихме им се радвали като двойка. Пък то к'во стана? Ей такова едно-ник'во (че да не кажа друга дума).
Обаче се радвам, че съм успяла да те усмихна. Wink

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:25 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт