🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 273
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 855
Предвид онази изтекла информация, че изненада на участничка е прехвърлена на вече нарочена от началото победителка..... Не вярвам на тази информация.... Предполагам, че това са го пуснали за да ни зарадват и да ни "наточат" да гледаме... Аз няма да си го причиня....

Абсолютно. Тази статия е толкова фейк, че май е платена, за да държат интереса. Сори, ама повече вярвам на своите уши 😜

# 3 856
Че едни и същи екипи ли снимат? Съмнява ме.  
Да, много от хората, които работят по предаванията са едни и същи, дори да са на различни продуценти. Няма неизчерпаем ресурс от редактори, оператори, звукари и т.н. в телевизията.

Няма тема за Love is blind май, аз съм почнала новия сезон, ама още съм съвсем в началото.

# 3 857
Вчера пред един театър видях плакат с муцуната на Витя и името на Марето,но не видях повече. Да не би да са решили да участват в някоя друга постановка, освен Ергенът Joy

# 3 858
  • София
Евгени се е прибрал вкъщи:

# 3 859
Ти да видиш! Още не се е съблякъл връхната дреха и едно селфи за Инстаграм.... ( справка: отражението в огледалото).

# 3 860
Ти да видиш! Още не се е съблякъл връхната дреха и едно селфи за Инстаграм.... ( справка: отражението в огледалото).
Продукцията го изисква. Тепърва ще публикува момчето,но както знаем,каТ си се хванал на хорото,ще го играеш.
Симпатичен ми е засега.

# 3 861
Евгени се е прибрал вкъщи:

-----------------
и то сам с пианото....

# 3 862
Запомнете този шкаф, като разберем кои са пациентките тази година, току-виж сме го забелязали в нечие стори. 😂

# 3 863
Вие следете за шкафа. Wink
Аз обещавам, че ако мерна този паркет в нечие стори, веднага ще ви уведомя. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен той ми направи впечатление.
Тапетите също.......

# 3 864
Витя ще става и актьор Joy
Снима се във филм на Мариан Вълев, носещ звучното заглавие "Чалга"

# 3 865
Тамън кат за него…

# 3 866
Витя ще става и актьор Joy
Снима се във филм на Мариан Вълев, носещ звучното заглавие "Чалга"

Като гледам тая снимка се сещам, че по случайност за моя голяма изненада можах да проведа кратък разговор с Елвира. Подметнах, че май с новия ерген къде повече общи неща май е щяла да има и стана ясно, че и тя май би предпочела новия ерген. Тя на Виктор чалгата му личи от всякъде Grinning

# 3 867
Току-що видях Виктор! В рекламата на Флип телефона, ако не се лъжа по bAction... Пак се уреди да е обграден от мацки...

# 3 868
Току-що видях Виктор! В рекламата на Флип телефона, ако не се лъжа по bAction... Пак се уреди да е обграден от мацки...
Да, аз също щях да пиша за тази реклама, че даже и в стила на Ергенът са я направили. Даже я върнах, за да видя дали не са взели и някоя участничка, но за щастие - не!
Да не вземе да стане Вечният Ерген обаче Simple Smile Витьо 'убавеца...

# 3 869
Допълвам, че не мога да пусна второ мнение - Видях Виктор и в рекламата на Кредисимо... 😄

То остана и Капитонова да я видим в рекламата... А ако ми натресат онази вечно пияната, дето даже името ѝ не помня, направо ще подам жалба към СЕМ...

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:38 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт