🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 577
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 860
един бръз курс по джентълменство да ни направи

# 4 861

Аз като се сетя Виктор как гледаше Александра в предаването и като го гледам сега до Мария - нищо общо. Човекът просто не е влюбен.
Да, именно, напълно съгласна. Също толкова показателно е, че не е качил никаква снимка с нея, а преди с Парова се хвалеше доста, понеже я следях и тогава тя беше по-популярна от него и знам колко често се снимаха и качваха заедно.

# 4 862
Как разделени- вчера ми излезе клип как са на ски и се целуват, обаче къде излезе не си спомням, но беше от профила на момата.

# 4 863
В профила на Мария е още този клип, но наистина не се следват … странна работа, поне още няколко месеца им давах.. Виктор да не е кривнал?

# 4 864

Аз като се сетя Виктор как гледаше Александра в предаването и като го гледам сега до Мария - нищо общо. Човекът просто не е влюбен.
Да, именно, напълно съгласна. Също толкова показателно е, че не е качил никаква снимка с нея, а преди с Парова се хвалеше доста, понеже я следях и тогава тя беше по-популярна от него и знам колко често се снимаха и качваха заедно.

желанията на тялото не винаги са любов/влюбване. това беше и 'влюбването' с александра. не винаги-то. а встрани от неговата конкретна сегашна реакция - понякога човек не повтаря грешките си /пример: притурка на парова преди/

# 4 865
Не, че ми дреме. Не ги харесвам като двойка. Камъкът на раздора обаче може и да се крие маааааааалко по-назад в историята, а не скорошна изневяра. И чашата на търпението да е преляла. Както и да е.

# 4 866

желанията на тялото не винаги са любов/влюбване. това беше и 'влюбването' с александра. не винаги-то. а встрани от неговата конкретна сегашна реакция - понякога човек не повтаря грешките си /пример: притурка на парова преди/
На всички техни качени снимки/сторита, изглеждаше отегчен и никога влюбен, пък не знам, може и само на мен така да ми се струва. Просто няма никаква страст в очите към тази Мария, която, ако ще и да е на 20г, естествена и възпитана…

# 4 867
Виктор от първия момент, в който го видях го асоциирам с Кен - един манекен, който стои адски изкуствен. Не знам дали може да изрази някаква искрена емоция по снимки. За жалост и Евгени ми е като манекен, но да видим.

# 4 868
Не знам що се сетих за оня спомен, който пишехме в лексиконите едно време

Махни тези сенки, махни този грим..
аз искам да целувам теб, а не "Фармахим"

Joy

На Витьо требе му махна съзъбието, окосмението перчемлиево..че не мога го найда тва момче под тез подобрения...Витко, де си, какааа.........не се виждаш....

# 4 869
  • София

Падат дрехи и задръжки. Simple Smile
Евгени не се извисява над момите много-много…   Хем са боси.

Очаквам тук правилото "Размерът няма значение" да не важи и Евгени да си избира мома по ръста й. Т.е., тези, които са по-ниски, да имат по-добри шансове.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 16:44 от Vivi

# 4 870
Наскоро доста често ми излизаха във фейса статии, в които се твърдеше, че Дениз е разказвала как след края на предаването е имала авантюра с Виктор, та ако Марчето е започнала да чопка тази тема.. не знам, не знам.
Интересно - днес в страницата на Ергенът бяха качили ново промо с някои от момите, но гледам сега вече е изтрито.. странно ми се стори

# 4 871
Марийчето сигурно е разбрала за свалката му с Дениз и съответно преспиването с някоя от ергенките, (докато е имал свалка с Дениз и тя се е разочаровала), за което говориха в Комеди клуба.
Не мога да хвана хронологията на коя с коя е изневерил 😅

# 4 872

Ергенът се съблича с мъка, а на ергенката най-вдясно май и е студено. И отново са им дали бански, които само на жени с наистина хубави тела ще стоят добре, а останалите няма да стават за гледане.

# 4 873
Ще им е студено! Като продукцията има пари само за снимки в края на сезона. Вместо да снимат лятото у нас и да излъчват есента. Те снимат Октомври на промоция и изтърват началото на есенния тв сезон.

# 4 874
И по-добре, че са се разделили, изобщо не си подхождаха.

Общи условия

Активация на акаунт