Звездни компромати - Юни'22

• 289 035
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 650
На мен Преслава също ми харесваше преди. Дрехите й тук са ужасни, но всички имат такива снимки. Аз я харесвам много повече от Галена, с която бяха велики съпернички. Накрая от завист се изпокараха.

# 1 651
Дано Преслава да се харесва сега, защото не се сещам за
човек, който да не се чуди защо се е докарала така - точно измъчена и изстрадала изглежда.

# 1 652
  • Glasgow
https://www.youtube.com/watch?v=JaP_tyLy5eQ за мен това не е пълна жена, но всеки различни параметри намира за нормални

# 1 653
Батинков може би живее под голям стрес с този крокодил и затова така да си похапва. Не бих се изненадала. Не знам как си и ляга с нея...

Джей Ло с публикация за деня на бащата за Бен

# 1 654
EmmaT , Преслава със сигурност се харесва така , щом продължава със строгите диети , явно иска да подържа това тяло , а може би да отслабне дори повече .. но то няма нужда вече Simple Smile Така си е идеална .

# 1 655
EmmaT , Преслава със сигурност се харесва така , щом продължава със строгите диети , явно иска да подържа това тяло , а може би да отслабне дори повече .. но то няма нужда вече Simple Smile Така си е идеална .

Wink Винаги ще се намерия някоя да ѝ каже, че трябва да отслабне още.
--------------------

Сега ще шокирам населението, но не на всяка жена ѝ отива да бъде слаба, да не говорим, че понякога резултатите от отслабванията са едни такива смущаващи...

# 1 656
  • Glasgow
На мен ми е чудно тези нейни гърди къде отидоха

# 1 657
Тя си направи операция на гърдите отдавна.

# 1 658
Мария си е доста добре в момента . Тя е 150 см , ако напълнее ще е като табуретка . За нейният ръст , дори 50 кг няма да изглежда добре . Нормално е около 40 - 45 кг .
Тя не е 170 - 180 см . , та 45 кг да и са малко ...

# 1 659
Преса не беше дебела, познавам я от зората на кариерата и, прсото имаше ужсна структура, слаби крака и много кофти ханш и никакво дупе.
Едрият и вид идваше от огромните и с нехубва форма гърди. Сега се харесва 100 пъти повече, има повече самочувствие. Според мен носът и бе отрязан прекалено много, иначе в тялото е по- добре.
Имаше период в началото на кариерата им Галена беше по дебела на живо и по-ушата. 😅

Петко на Яна на живо е много харизматичен мъж, приятен, забавен, ся стилът му е малко чай шукарие, ма карай. И не е тъп. Ако не се лъжа е вегетирнар по образование. Най- ме впечатли отношението към детето им с Мария, когато съм го виждала, Яна я нямаше на картата още.
Много внимателен, грижовен и любящ баща.
И коцкар де, но то не може всичко:)😅🤭
Яна има страхотно тяло и дотам, харизмата и е невидима за мен.

# 1 660
Нито Петко харесвам, нито Яна, но е факт, че гледат три деца. А Мария въздиша по Нойзи.....
Батинков е ударил джакпота на живота си с тази съпруга, макар тя да е мома втора употреба. На нея и се чудя! Толкова плю по дебелите жени, а си ляга до хипопотам всяка вечер. Какво нещо е животът

# 1 661
  • Sofia
Петко е завършил за зъботехник,но не е практикувал никога.

# 1 662
Джей Ло понеже няма с какво да ни впечатли и как да кешира, сега е решила да издаде книга, в която разкрива тъжния живот на великата звезда в семейството на емигранти от Пуерто Рико. Избягала от дома си като тинейджър, понеже имала лоши отношения с майка си и сестрите. Много тъжно, впечатлихме се. Поредния "розАв балон" измислица. Толкова е великодушна, че същевременно постоянно ни навира майка си по концертите.

Била лоша майка ѝ, защото настоявала да учи, а тя искала друго.

Личи си, че майка й е имала основания и че Джейката не я е послушала.

# 1 663
Oткъде идва тази информация за книгата?

# 1 664

Общи условия

Активация на акаунт