Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 65 097
  • 664
  •   1
Отговори
# 540
Търся мнение за Reflection Amouage, няма много мнения тук. Ще съм благодарна за всяко!
Бягай далеч. Цветен акватик с много престояла вода. Един от малкото на Амуаж, който ми кара да отвърна глава. Трябва да е чист, ама не е.

# 541
Бих взела парфюма който познавам и харесвам, а това че е по-лек няма особено значение. Може в другите да има нещо, което да те дразни....и тогава?

# 542
Азалия, остави ги или разнасяй дълго. Лалето е нетрайно и наистина не си струва, а Амуажът не е като Лалето.

# 543
Аз не можах да го изтърпях, наложи се да се измия, цветя и вода, но както каза Дензи застояла, освен това сладникава и задушлива. Тъкмо си помислиш, че е преминал този момент и се връща с тройна сила. Сигурно има и хора на които стои добре, но не е за сляпа покупка изобщо

# 544
Ох, струва си ароматът му, прекрасен е... Наистина много ми харесва! Лалето това. Ама, ако изчезва така, а и по-бързо като посвикна с него, просто са едни пари ей така излетели за леко ароматна вода, пък не са малко. Затова се чудя. Мога да ги дам за нещо поне по-трайно. Но аз такива ефирни и цветни аромати не познавам, защото не пробвам. Не пробвам, защото не харесвам масовите цветни парфюми, харесвам този конкретно.
Al, аргументите ти са много точни, благодаря!

# 545
Аз бих го взела, като чета колко вдъхновено пишеш не виждам как някой подобен ще те задоволи... Заливайнсе се с кеф, носи си го в чантата и повтаряй. Всеки път като се пръснеш ще ти носи нова радост.....

# 546
Бих взела и носила лалето. Радостта от аромат, който харесваш много е голяма работа Sparkling Heart
А в жегата при мен нищо не е трайно, направо се изпаравя от кожата ми - дори туберозата става мил, бял, кремест аромат и либето трябва да зарови нос в мен, за да усети нещо.....

# 547
Знам, че по-рядко се обсъждат такива парфюми,  но може ли мнение за Ariana Grande - Cloud?
Докато се ровех за есенно-зимен аромат се сетих, че миналата година в Beauty Zone ми бяха предложили именно него като алтерантива на Montale - Sensual Instinct.

# 548
Привет ! Някой може ли да сподели мнение за Dupont Golden wood и Noble wood. От доста време ги преглеждам и не мога да избера.

# 549
Знаете ли защо имам толкова много парфюми, които харесвам, но не всичките обожавам?! Защото съм везна. Колебание е второто ми име. Харесвам някой и когато е по-скъп, ме гризе съвестта и му търся по-поносим заместител, но както казвате, не е същото. Ако някой друг пита тези неща като мен, ще му дам точно този съвет: купи това, което ти е донесло тази емоция, защото друго нищо няма да е същото! И по този начин, щото не си признавам дефекта на характера, вместо да похарча пари за един парфюм, който истински ще ме радва, аз имам два, от които единият е ... абе, може и без него, а за другият, вече ми е кисело, щото ми е струвал повече, понеже не мога да взема правилното решение. А и мм много го хареса и каза: купи си го! Blush

Rocket, Ariana Grande - Cloud всъщност е клонинг на Baccarat Rouge 540, мисля първият, който се осмели да го наподобява или поне първото му подобие, което стигна до нас. След това заваляха... Montale - Sensual Instinct е друго подобие на BR540. Съответно Cloud е далеч от качеството на BR540. Траен е, мощен е, но при мен, защото имам "късмета" да излизат бинтовете и йода, в него са 10 пъти повече, отколкото в Baccarat Rouge 540.

# 550
Мисля че Карен мислеше да разменя лалето си, или поне имам такъв спомен....
Аз искам парфюма супер много да ме радва, малко нещо дразнещо да има в него и не мога да го нося изобщо. А т.нар. офисни, приятни, за моменти дето не знам какво искам, неангажиращи, да мириша на нещо си изобщо нямам. За какво са ми? В такива дни излизам с аромата останал от душ гела и толкоз

# 551
  • by the sea
Rocket според мен се припокриват като парфюмен профил с Bois d'Amande, според мен нямаш нужда от тях.
Потърси нещо друго по-добре, аз също го имам и други които ползвам есента и зимата са  Mon Guerlain Florale, Good girl, La Belle, зa тази есен си дебна и i want choo

# 552
Благодаря за описанието Азалия! Flowers Hibiscus

RefPanda, аз също много се захласнах по I Want Choo, страхотен аромат. На няколко места обаче видях ревюта, че не е особено траен. Основно това ме притеснява при него.

Иначе да кажа, че днес ми пристигна Coach Dream Sunset, но още не съм го пробвала. Гони ме някаква странна хрема тези дни, сякаш като от алергия и почити всеки аромат ме убива в момента. Confounded

# 553
  • by the sea
Благодаря за описанието Азалия! Flowers Hibiscus

RefPanda, аз също много се захласнах по I Want Choo, страхотен аромат. На няколко места обаче видях ревюта, че не е особено траен. Основно това ме притеснява при него.

Иначе да кажа, че днес ми пристигна Coach Dream Sunset, но още не съм го пробвала. Гони ме някаква странна хрема тези дни, сякаш като от алергия и почити всеки аромат ме убива в момента. Confounded
има много цъфтежи, да, дано ти мине скоро и да си носиш парфюм четата. Иначе те двата са почти еднакви, но предпочитам i want choo, нормално си трае при мен.

# 554
RedPanda, благодаря!
Кои два визираш, че са почити еднакви?
I Want Choo и  Cloud ли?
Аз вторият не го помня много добре, освен че ми се стори като по-свежа верия на Sensual Instinct. Не съм имала честта да тествам Baccarat Rouge 540, та не мога да сравнявам с него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт