Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа мостри на парфюми Dior?
Кои са някои от любимите и популярни парфюми на Dior според форума?
Какви са отзивите за парфюмите J'adoré и Miss Dior на Dior?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа мостри на парфюми Dior?
-
Кои са някои от любимите и популярни парфюми на Dior според форума?
Формулярът споменава, че сред любимите парфюми на Dior са Midnight Poison, Purr Poison, Miss Dior Rose N' Roses, Addict, J'adoré Infinité, Sauvage , Poison Girl Unexpected , Diore Homme Intense , Dunе и други. Всеки от тези парфюми има своя уникална аура и ароматна композиция, които привличат различни предпочитания. Според форума някои от най-популярните парфюми на Dior включват J'adoré, Joy, Miss Dior, Diore Homme Intense, Poison , Addict и Sauvage. Тези парфюми са получили положителни отзиви и са чест избор за мнозина поради ароматите на Dior.
-
Какви са отзивите за парфюмите J'adoré и Miss Dior на Dior?
Отзивите за парфюмите на Dior са предимно положителни, като J'adorе се възхвалява като най-добрия, лесно достъпен цветно-плодов парфюм, а Miss Dior се описва като сладък, сметанов аромат на роза с пухкава кремообразна консистенция. И двата парфюма са универсално възхищавани за тяхната елегантност, свежест и гъвкавост при различни поводи и сезони.
-
Кои са някои популярни парфюми и марки, които се обсъждат в темата?
-
Кои са някои от популярните парфюми на Dior?

Щеше да е от "разумните" ми постъпки.
До зимата, може да ми хрумне друго, дори е много вероятно!? Така че, благодаря!

Диор е стилен бранд, луксозен, за мен обаче е леко в страни, не съм от големите му поклонници.Герлен и Шанел са моите хора.Като чуя Диор няма как да не го свържа с Жадор, той е и най- трайната ми любов на бранда, въпреки че сега го нямам.Линията Мисс Диор не са изцяло мои парфюми, хубави са, но не се получи нищо между нас.Там харесвам Мисс Диор 2012, който е вече спрян, но и така не го купих.Хипнотичната отрова едт също е хубав парфюм, може би някога ще го купя.Долче Вита е разкошен също, но на мен ми е много ретро, между другото Инфинисим е по- съвременна , по- лесно смилаема негова версия за мен.Напълно подкрепям хората , които ги сравняват.Имах Жадор Абсолю, безспорна красота, но ми беше скучен и се разделихме, имах също и Джой и него го последва същата съдба.Не можах да харесам Джой и Интенз, а наистина опитах.Имах и Пюр пойзън, но и той отлетя, нещо не ме очарова трайността му пък на него.Друга любов в минало време беше Пойзън гърл едп, наситих му се и се разделихме, тежеше ми все още обаче го смяттам за красив.Последно се потресох от Ванила Диорама, за мен е ужасно ретро и изобщо не ми застана добре, да личи му класата, но не е моята класа.От Ексклузивната колекция харесвам Dior Gris и Dior New look 1947.Харесвам червилата, глосовете и фдт-е на марката, сенките са им също мега добри.Парфюм за днес Feminin Pluriel Maison Francis Kurkdjian for women,, който е уханието на чистотата, и един от най- добрите флорали, които съм помирисвала.Прахообразен и фин някъде четох, че бил спрян, дано не е вярно