Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 65 227
  • 664
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Здравейте, има ли сполучлив парфюм с аромат на малини?

# 286
Този ми харесва на мен https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … -s-You-45257.html. Не усещам малината така отчетливо, но колегите отбелязаха, че стаята ми мирише на нея.

# 287
# 288
  • Sunshine state
И аз бих казала Ейнджъл Нова.

# 289
# 290
  • София
Дойде Coffee Addict Theodoros Kalotinis. На първо пръс е "уау". Невероятно кафе подсладено с карамел и лека ванилия. Бях чела, че е супер автентична кафе напитка и е вярно. Много съм доволна. Дано сега покаже хубаво развитие и трайност. За парите си е невероятно гурме попадение. Чист унисекс.
https://www.fragrantica.com/perfume/Theodoros-Kalotinis/Coffee-Addict-64660.html
И аз получих моето днес. Потвърждавам всяка дума на densi. Simple Smile

# 291
Аз се напръсках с парфюма следобяд, когато изветря моят EL Infinity Sky. Колегите останаха много изненадани от тази силна гурме кафеена миризма и пожелаха да видях как се усеща, не на ръка. Всичко омирисахме. Много весел парфюм. Предложиха да го оставя до кафе машината и който прави кафе да си цръцка.
Много хора въобще няма да могат да носят такъв буквален парфюм, но аз обичам сладко и кафе и се забавлявам. Който харесва Черепа на Килиън трябва задължително да пробва този.

# 292
Infinity Star и Sensious Star на EL ни бяха фаворити от серията, но не достатъчно да ги купим.
Вкъщи ухае на кафе от Tera Mia / Carthusia, много ми допада аромата, но не съм от хората, които могат да носят толкова буквален парфюм (densi, буквален парфюм е много добро определение за такива аромати)

Нося си туберозата аз, много е добре в топлото - креместо цветна и миризмата на сладка леплива розова дъвка я има натрапчиво първите 10-ина минути, после омеква и почти я няма.

Ателие 84 не работи тази седмица и покупката на свеж летен парфюм се отлага

# 293
  • София
Al Georgieva, a кой е свежият летен парфюм, който си харесала в Ателие 84? Стана ми интересно. Simple Smile Отдавна не съм минавала, трябва да видя какво ново има. Дали са получили най-новия Moresque - https://www.moresqueparfumshop.com/product-page/scarlet-rouge? Пирамидата изглежда добре. Simple Smile
Относно парфюми с кафе, аз усещам много хубаво, несладко кафе в Odeur Du Théâtre Du Châtelet Acte I Comme des Garcons - не е буквално и захаросано. Ако ти е интересен, може да се пробва в Salon Olfactive. Писах за него преди време.

# 294
Видях в Дъглас парфюми на Gisada.
Дали сте ги пробвали?

# 295
Много весел парфюм.
Joy Joy Joy
Ама баш!
Сега, аз напръсках на ръка и първото помирисване беше - уау! Кафе! Ама кафе, та кафе! С лека ванилия и миниатюрна сладост, които останаха 3 минути и след това... Thinking Варили ли сте си кафе, едро смляно и не особено качествено, в джезве и като си сипете в чашата, напълвате джезвето със студена вода, за да не се спече утайката? Ето на това ми замириса - джезве с утайка от кафе, пълно с вода. И това премина, беше около 10 минути. Сега е ... 3 в 1, сухата субстанция, малко по-ефирно и не сладко! Значи 3 в 1 без захар. Обаче все още се "движи" и се променя. Утре на чиста кожа, ще го сложа на врата да видя там как ще се разкрие и ако не - ще се разделяме. Парфюмът ми навява далееечен спомен от L'Or de Torrente, но е по-кафеен от него. Твърдението, че е long-lasting perfume, за сега е категорично НЕ, но това разбира се, е субективно! Дори твърдението, че е парфюм, е леко изненадващо за мен. Не ми се сърдете сега за това, което написах, утре ще пробвам парфюма на чисто, отлежал и на врата, че така на ръка има доста изненади. Не твърдя категорично, че утре ще го усещам по същия начин, това е само първото ми впечатление от проба на ръката.

# 296
Klodilia, нещо на Lesquendieu, но какво нямам идея, дамата каза че ще запомни Simple Smile След часове остатъчния аромат също беше хубав. Но това е нежен и лек аромат, нищо силно и натрапчиво.

Хареса ми Dolce Amalfi, но не искам 100-ца. Ще го чакам, като интересност за мен е равен на Tuberosa / Carthusia и го искам.

При теб нещо ново?

Odeur Du Théâtre Du Châtelet Acte I Comme des Garcons събуди интереса ми, както и новия на Moresque

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 22:58 от Al Georgieva

# 297
Coffee Addict вече мирише на тирамису.

# 298
Coffee Addict вече мирише на тирамису.
Синът ми като го подуши това му беше първата дума "тирамису". Има безпогрешен нос момчето, много точен ориентир ми е той. Парфюмът ми харесва, за мен е и тирамису и кафе едновременно, аз съм голям кафелюбител така че ми идва супер.

# 299
Al Georgieva, a кой е свежият летен парфюм, който си харесала в Ателие 84? Стана ми интересно. Simple Smile Отдавна не съм минавала, трябва да видя какво ново има. Дали са получили най-новия Moresque - https://www.moresqueparfumshop.com/product-page/scarlet-rouge? Пирамидата изглежда добре. Simple Smile
Относно парфюми с кафе, аз усещам много хубаво, несладко кафе в Odeur Du Théâtre Du Châtelet Acte I Comme des Garcons - не е буквално и захаросано. Ако ти е интересен, може да се пробва в Salon Olfactive. Писах за него преди време.
Не, не са го заредили.

Общи условия

Активация на акаунт