Парфюмни размисли и страсти - 273 юни 2022 г.

• 65 202
  • 664
  •   2
Отговори
# 405
Здравейте,
Току-що поръчах от Парфимо Valentino Voce viva intense, тестер
Може ли да кажете с капачка ли идва, ако някой има поръчан такъв...
Благодаря 🌹

# 406
  • Бургас
С капачка идва, но не сме за тази тема.

# 407
Цялата ни улица ухае на липи, свели са се, отрупани с цвят и като отвориш прозореца си на чиста аромотерапия. Та и аз да не остана по-назад - парфюм за днес Tilleul D’ORSAY.  А като изляза навън и дишам, дишам, няма друг такъв благодат. Ех, само ако можеше да се запази тоя аромат по-дълго, ама не, вече са към края си.
А Tilleul D’ORSAY дълго време не го оценявах, даже го бях засилила към размените и сега се чудя, къде ми е бил акълът, то е чудо на чудесата.

# 408
Сутрин колко прекрасно ухае, защото нощите са хладни и ароматът е свеж, точно като в Tilleul. По-късно през деня като напече слънцето, липите миришат по-медено и тежко. Сутрешният и нощен мирис са прекрасни! Огромна липа имаме точно под прозореца на спалнята, нощес се чудих да спя или да вдишвам аромата, и така откарах до 3 часà... Grinning

# 409
Хаха, аз не мога да изтърпя и секунда този аромат. Алергията ме напада веднага и подсъзнателно може би мразя тази миризма.

Пробвах новите рилийзи най-после. Новата Алегория е чисто мъжка. Не е моята. Новото творение на Ван Клийф също не ме впечатли, а и трайността като че ли е слабичка. А новото Нарцисо е едно такова нищо. Много слаб и излишен парфюм. Новия мъжки Ермес е страхотен. Мирише ми в началото на джин с грейпфрут. Страхотен летен свежак според мен. И трайността е там.
Чакам с нетърпение новото творение на JPG. Очертава се може ми любимата ми дизайнерска къща за парфюми. Винаги интересни, различни и качеството е без компромис. Още ме боли, че не взех синьото момиче от Гърция на 40%, но този няма да пропусна.

# 410
Самоцитирам се Grinning

На почивка съм и наоколо има доста жасминови храсти. Приноси ми се сладък, натурален, ванилов жасмин с плодови нотки и лека опушеност като самото цвете. Michael Kors Glam Jasmine доближава ли се до това търсене?

Не много. Младежки звучи, но не е съвсем натурален.

# 411
  • София
Благодаря за отговорите и предложенията за натурален жасмин Simple Smile

# 412
Момичета, някой може ли да сподели впечатления за този парфюм. Преди години лятото съм ползвала Brit Sheer и беше много приятен и сравнително траен. Този го сравняват с Michael Kors Wonderlust, от който имах 10 мл. и ми се стори много приятен и се чудя дали да не го отстрелям насляпо.

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 23:32 от mariposa333

# 413
  • España
Благодаря за отговорите и предложенията за натурален жасмин Simple Smile
Мнооого отдавна не съм писала в темата . Моето предложение за красив, елегантен , натурален Жасмин е :
Жасмин Марципан е много елегантен , кремест с  приятен горчив оттенък на бадеми . Ванилията му придава онази женствена омекотена завършеност ! Усещане като на вечерна разходка по живописните улички на Андалусия !

# 414
  • София
Я вижте какво се завръща. Grinning

# 415
Момичета, някой може ли да сподели впечатления за този парфюм. Преди години лятото съм ползвала Brit Sheer и беше много приятен и сравнително траен. Този го сравняват с Michael Kors Wonderlust, от който имах 10 мл. и ми се стори много приятен и се чудя дали да не го обстрелям насляпо.

За мен е захаросан бадем, може би твърде сладък.

# 416
  • при морето
Цялата ни улица ухае на липи, свели са се, отрупани с цвят и като отвориш прозореца си на чиста аромотерапия. Та и аз да не остана по-назад - парфюм за днес Tilleul D’ORSAY.  А като изляза навън и дишам, дишам, няма друг такъв благодат. Ех, само ако можеше да се запази тоя аромат по-дълго, ама не, вече са към края си.
А Tilleul D’ORSAY дълго време не го оценявах, даже го бях засилила към размените и сега се чудя, къде ми е бил акълът, то е чудо на чудесата.
Ето ,това чаках на моята питанка !Защо съм решила,че е бил на Лартизан автентичния аромат на липа и аз не знам...Сега откъде да търся мостра?Все от някъде ще изскочи,важното е,че уточнихме аромата!
И аз като Азалия вечер се чудя да спя ли или да вдишвам до замайване този упоителен аромат.На морския хладен вечерен бриз е просто прекрасен!

# 417
  • Бургас
Този е липовия на L'Artisan Parfumeur -https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/La-Chass … pillons-1268.html Аз никак не го харесах, за мен липов си остава само Champs Elysees edt/edp -https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Champs-Elysees-Eau- … Parfum-25330.html Разкошно ухание на липи се разнася и около нас.Blue Heart Целият апартамент ухае, когато са отворени прозорците.

# 418
Втори ден разносвам Yapana Volnay и много му се кефя. Интересна парфюмна къща, качествен парфюм. Ха, едно време повечето парфюми бяха с това качество, сега на такива им казваме нишови Simple Smile Ще си купя бутилка по-нататък, то се е усетило. Ето го разкошът - https://www.fragrantica.com/perfume/Volnay/Yapana-20570.html

# 419
  • София
Споделете ако знаете хубав, силен и летен нишов

Общи условия

Активация на акаунт