Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 89 655
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 245
Прибрах се аз, минах през фризьорката, оправих един куп документи и успях да пия кафе с чуждоземна дружка. Сега вече нямам оправдания, трябва да работя. Мрън.

За главоболието много съчувствам. Страдам често от него, с повод и без повод. Явно е черта в нашия род, защото и други са като мен. Вече се старая да не пия хапове всеки път, но понякога просто няма начин.

# 1 246
От както Виваком изкупиха месния кабелен оператор в града и вече съвсем няма на къде де се бяха.Coolbox са прекалено скъпи, но пък за две години как веднъж не прекъсна сигнала при дъщерята или пък нещо друго не стана. Тези не знам до кога ще ги траем.

# 1 247
Карамел, аз давам няколко "несериозни" причини за главоболие. Щото вярвам, че сигурно си минала разни изследвания.
Хронично недоспиване, дехидратация /ти не пиеш вода/, много цигари /те стесняват кръвоносните съдове в мозъка и се получават спазми/, и основното - недостиг на Б12 и Д. И двата витамина при ниски нива могат да доведат до хронично, ежедневно главоболие.
Понякога и леко повишаване на кръвното, което от горните неща също се повишава, също води до главоболие.
Като повишаване не е нужно да е 160+, а дори и с малко повече от нормалното за твоят организъм.

# 1 248
Лоли, има варинат за ЯМР и естествено ме е страх. Спокойствие някакво да не се подложа на това изследване ми дава само фактът, че това чудовищното главоболие го имам откакто се помня като съзнателен човек, т.е. съвсем дребна съм била. Тогава казаха -синузит. Водиха ме по нагревки, всяко лято на море,  мародереха ме с някакви "морски  краставички" - накапкваха ми сока им в носа ми (ужасно изтезание)... ефект ЗЕРО. На по-късен етап казаха - мигрена, а сега мигрена и депресия. Липсват ми хормоните на щастието. Не се шегувам! Докато бях на АД и  около месец след това, не ме болеше. Сега е някакъв ад, непълноценно се чувствам, без тонус и с кошмарни болки...
Естелче, радвам се!
Бърд, пОкажи фризурата, не се стискай Heart Eyes
Кло, с Веселинчето ли се видяхте? Ако е така завиждам и вярвам, че е най-големият сладкиш вО светОТ Heart
Ренко, ще ти отмъкна Шефчето поне за седмица и ще го изям заедно с вчерашната палачинка! Kissing Heart
П.П. Обожавам ви дечицата, всички са ...  Heart Heart Heart
ПП2 Ваи, да, много пуша, не пия никаква вода и кръвното ми днес е 155/105...

# 1 249
  • Euskal Herria
Точно то, Тили. Работи си без проблем в чужбина - в две други държави + България се ползва. Може до 5 профила да го ползват. Като го инсталираш, посочваш кой ти е доставчикът. Менюто си е на български, можеш да връщаш до 7 дни да гледаш. Ние взехме тяхно устройство (за единия телевизор), приложението си е отделно - на друг тв се гледа. Отделно и на лаптопа гледам.

# 1 250
Забравих да кажа на Лейла, че моето диване вадеше всички зъби с висока Т. Знам, че масово се отрича, че от зъби се вдига Т, но за мен е факт. Лейли, знам как се чувстваш, знам, че няма да ти помогна, но те гушкам силно и пожелавам скоро малчо да е във форма Kissing Heart

# 1 251
И майка тия дни се оплакваше от Булсатком.От сряда нямат ни нет,ни тв.Авария квартална,после при тях...Може и да са им я оправили вече.
В следствие избиване на зъби,пада имунитета,което е предпоставка за възпаления и по-малка защита от вируси и бактерии.Ако детето има атопичен дерматит, тогава се и обостря.
Бърд,рупаш ли зарзават 🤪

# 1 252
Ренко,и аз така си го обяснявам,но реакцията на всички обикновено е "А,от зъбите е,спокойно ".
Да де,ама зъб няма,нито някъде виждам да е тръгнал да расте (освен двата налични от преди два месеца Grinning ).

Карамелка,благодаря ти от сърце!Прегръдка и на теб.Мисля,че Вайчето е права относно възможните причини за главоболието.
Ии,то мина вече време,но те видях на снимките онзи ден Heart Ми,какво да кажа,такава свежарка си,че ми скри шапката!

Аз готвя,чистя и пера.Сега,ако не се занимавам постоянно с нещо,ще се пукна от притеснение.

# 1 253
Рупам, ко да правя Joy Тъкмо нарязах домат и краставица. Преди това - йога тайм. Не съм убедена, че правя нещата както трябва, ма карай да върви.
Сутринта фризьорката веднага констатира, че съм отслабнала. Та явно не е съвсем без ефект, де.

# 1 254
Бърд, правиш колкото можеш. Основно правило е - може да усетиш разтягане, но усетиш ли болка, спираш или поменяш позата. Болката е индикация, че не е правилно.

# 1 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Общувам със заможни семпли мутри. Бррр, как е възможно тия хора да са толкова тъпи, и да правят толкова пари?
Емотиконка за повръщане има ли?

# 1 256
  • София
Сън, те ги изпират просто.

# 1 257
  • France
Ренко, Стели Heart

Ох, при моите родители нещата са ... хем ми липсват много и искам да ги чуя, хем като ги чуя после няколко дни не съм на себе си. Не знам какво може да се направи повече. Ще се молим. Аз, която съм агностик, търся в кой параклис да се простра.
По този повод да кажа на Скай, че баща ми пие калций и вит Д.

# 1 258
  • Наблизо
Да се запиша,че ще ме забравите! Simple Smile Много е натоварено около нас,но са хубави работи и въпреки ужасно скъпите билети,съм щастлива и се опитвам да гледам позитивно ( не ми се получава напоследък,аз съм много позитивен човек,не харесвам черногледството).
Честит рожден ден на рождениците,много здрави и щастливи!
Естелка,много се радвам за бебока,в жегата ще си с големия корем,но не пречи на климатик вкъщи да си лежиш.

Какви са политическите новини?Не следя нищо от България,ако не кажете вие,няма как да видя.

О и да се оплача,че ми отидоха спестяванията.Разорила съм се,имаме ужасно много разходи и цените са космически@!

# 1 259
  • France
Не ми говори. Онзи ден в химическото оставих 39е. За костюм и рокля. Ако щеш!

Общи условия

Активация на акаунт