Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 864
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 305
Карамелка, пробвай ей това за седмица, всеки ден. Не гледай за какво пише, че е, просто го прави. 10 минути на ден. Не вреди, няма странични ефекти.
https://kinezia.net/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Добро утро.

# 1 306
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нали се оплакваме. Sad не мога да се обадя на майка ми. опитвам се втори ден. пръстите ми не помръдват.

и пак да се надуя като жаба - Горинич има три проекта по графика на изложбата Simple Smile Simple Smile едното е клип, заставка на някаво студио (въображаемо, надявам се) Simple Smile
мамин маймун! има средна оценка, защото не издекламирал термините и определенията, но пък практически се справял Simple Smile

# 1 307
  • София
Кара Мия,  формулата е илюстрирана Simple Smile.
Аз пия много вода, постоянно. Без бутилка не излизам. Не харесвам всяка чешмяна вода, както и всяка минерална или изворна.
А "боклуци" във водата си не понасям. Тази мода да слагат краставици, лимони и ягоди ме потриса в заведенията.
Не пия безалкохолни и сокове. Само чай и вода.

# 1 308
Оплаквам се, че Ковид плъзна на работа, така както не успя през нито една от вълните. А единият случай на безотговорно поведение граничи със свинщина.

# 1 309
Добър ви ден, гугутки!
Идвам да се жалвам,туй, социалните грижи не са хора!Ходих да питам дали имам право на ново слухово апаратче, щото минаха 5 години,еле една неподрИдена кака ме нахока,ми обясни ми като на човек,ма ...Идосах са!!
Нощес спах като къпана, макар че луната беше кървавочервена и цЕла! Извинявам се за лошото качество на снимката!
Хубав ден да имате!

# 1 310
  • Пловдив
Весе, директно др.път отиваш при началника. Не се занимавай с тия каки...

# 1 311
Веселинкова,имаш ли право?
Майка ми си взе,с доплащане от социалните 400 лв май,тя даде 1100 или 1500 не се сещам.Много е доволна,правиха й отливка на ухото,с блутут е,много режими има.Тя не чува с едното ухо изобщо,с другото чува напълно
Отосклероза е заболяването й.

# 1 312
Най - накрая да се наспя както трябва. Доволна съм. С танцова стъпка отивам да си направя кафе и илизам да го пия на макарата за кабели, която много хубаво преобразувахме на маса. Съседите, които са малко от  голямото добрутро ни гледаха с погнуса едва ли не, ма ич ми не е.
Хванало ме е гнездене ли му се вика, не знам, но искам да изчистя и подредя цялата къща. То хубаво, ама тоз корем тежи. Кръст боли, крака бухти, пъшкане, охкане. МУ ме съжали и ми е забранил да правя каквото и да е. Вика - аз ще чистя, ти ще ми нареждаш какво и как. Хехе.

# 1 313
Лаватера,в деветия месец чистих почти денонощно,мих коша за боклук почти всеки ден,пералнята беше облизана,абе на пода да сипя,ще хапнеш дет се вика.Гнездене е.Като тръгвах за родилното,казах на недовършении да пази чисто докато ме няма 😂😂

# 1 314
  • Пловдив
Оплаквам се, че снощи не ми остана грам време да си направя йогата от приложението Head Band Когато се прибрахме беше вече след 22ч и беше абсурд да се мръдна.

Бобчи, вярно ли това в 9-ти месец? Не съм си и помисляла за такова "облизване"...ни тогава, ни ся Grin
Как ти върви проекта?

И днес палци за децата с матури!

# 1 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хм, сещате ли се, че първите деца, на които станахме виртуални лелки, сега са на 2-3-4 години?

живи и здрави да са.
времето минава някак бързичко напоследък.

# 1 316
Мисте,вчера обясних на семейството плана ми,те имаха едно малко възражение за часа на лягане,но им показах дневника на съня попълван от тях и им обясних някои неща.Детето когато е заспивало в 9 се е будило два пъти,когато е заспивало в 10.30 -четири.И склониха на ранно лягане,даже започнаха от вчера .Отиват в събота на почивка,като се върнат започваме работата.Не вярват ,че ще може да заспива без гърда,но са безкрайно изморени и особено майката се прозяваше през цялото време милата,таткото по биваше.Но са много амбицирани и много си допаднахме.Утре ще им пиша плана на мейл,че ми е на хартия .Много ми харесва тази работа,много е интересно и има безброй нюанси при децата с проблеми в съня.Намерих и майка за второ семейство от стажа,тя е от форума.
Почнах да правя безплатни еднократни консултации по тел,изобщо бая време ще работя безплатно,но не е проблем,щом го правя с желание и парите ще дойдат.

# 1 317
Бобчи, а, баш! Влизам и аз тамън в 9-тия месец. ММ ме знае като ларж човек що се отнася до чистене и подредба, та сега е лекинко изненадан.
Ох, как хубаво напича навън. Густо. Ще посъбера малко витамин д и после влизам навътре да рендосвам неназовимото, щото нали... руло... Grinning

# 1 318
Хелоу, хелоу.
Попи, много кофти. Дано при теб всичко е наред.
Весе, разхвърляй ги тия лели ли са, каки ли са. Майка ми всеки път има големи драми с тях, всеки път отива, готова за скандал и всеки път такъв задължително има.

Снощи бях на театър, много ми хареса, бях се затъжила за подобни мероприятия. Всичко беше супер, но за пореден път се убеждавам, че привличам шумни и некултурни хора, някакво проклятие тегне над мен Joy На задния ред една компания пиеха бири, ядяха разни неща, изпускаха стъклени бутилки по земята, по едно време се чудеха дали могат да пушат, щото нали са на открито. Няколко човека се обръщахме с молба да са по-тихи, но нямаше особен ефект. Иначе постоянно вкарваха по някоя фраза на английски в разговорите си, да разберем колко са "топ". Аман от невъзпитани хора.

# 1 319
Бобчи, по 5!!! проекта работя в момента. 3 напълно безплатно, 2 срещу символично заплащане. Всичко това за опит, и евентуално сътрудничество и бъдещи ползи. Не си сама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт