Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 945
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
И аз така си мисля Ени, че нали и с бъбреците имам проблем, ама в момента нищо не чувствам...само това. Дори сега като държа мишката и усещам ...

# 136
Бабри, имам същия ужасен характер! Явно си е част от зодиакалните характеристики 😂! Хич не ми пречи . Това ми поведение ме е запазвало от куп неприятности! Отдавна вече не се интересувам какво ще си помислят хората, особено пък непознати!
Мисти,пробвай да увеличиш водата! Не забравяй слънцезащитния ако ще ходиш пеш 😘

# 137
Можеш да видиш някакви добавки,питай ЛЛ. Знам,че има разни,но не съм пила. И да,много вода трябва да пиеш.
Бабри,и аз съм (или май бях,сега се поочовечих 😁) така. Отпусни се,не го мисли толкова и дано се получи.

# 138
  • Пловдив
Ами уж пия вода...но да, ще я увелича. Нещо временно ще е.
Сиско, таквоз никога не съм слагала, освен на морето Simple Smile аз съм от "старата" генерация...
Аааа, щях да ви се пофалвам, че вчера си поръчах един гланц за устни и хайтлайтър /такалисепишемамкаму Smirk/ да си имам Simple Smile
В тая жега не си представям да си нацапам с нещо лицето Rolling Eyes

# 139
  • France
Мисти, чудесна снимка. Ей така искам и аз да си пия кафето.

Аз също съм срамежлива. Но с годините за да го прикрия, почнах да "преигравам". Да се шегувам, да говоря глупости, да се държа като палячо. И ако това беше ок в гимназията, то сега "на стари" години ми създава големи неприятности. Хората не ме взимат на сериозно. Това наскоро го осъзнах. И ще трябва да работя върху това.

Сисун, колко е годността на гримовете?

Скрит текст:
сънувах баща ми. Бяхме на един мост и гледахме колите долу. И изведнъж стана катастрофа. Почнахме да тичаме, защото се страхувахме да не избухнат колите. И той каза: "и мен така нацелиха. Защо стана така?" В този момент осъзнах, че той не може да тича и никога няма да може отново. И се събудих.

# 140
  • Варна
Ох,Фил, съчувствам.

Мисте, избягвай вечер да ядеш солено и когато пиеш чаша алкохол задължително чаша вода с него, ако са две чаши вино, две чаши вода.

Скай, преди години на приятелка майка й си чупи двата крака, доктора казва, че ще мине много време и не се знае дали ще зарастнат, приятелката намира рецепта, натрошени черупки от яйца, пече ги във фурната и й ги дава да ги яде. За 6 месеца краката заздравяват при все, че е диабетик.
Рецепта точна не знам, но ако провериш в гугъл 100% ще я има. Успех.

# 141
Станах в 5:30 заедно с МУ, снощи заспах след 1. Досега работих, сега рязко ми свърши тока.

Прегръдки за всички, които имат нужда от подкрепа. И за останалите също. Няма да се делим сега, я Simple Smile

И аз съм в отбора на темерутите, много ми е трудно да допускам хора близо до себе си. На моменти сигурно изглеждам недружелюбна, ама това е положението.

Мисте, ще мадамстваш Simple Smile И аз като теб със слънцезащитата, само на море я използвам. Определено трябва да взимам някакви мерки и в ежедневието с моята проблемна кожа. След по-дълъг престой навън, примерно час, ръцете ми се зачервяват и започват да сърбят. Не е изгаряне, просто се раздразва кожата, после като се прибера се успокоява. С какво друго мога да мажа, освен със слънцезащитни кремове? Кокосово масло? Стои ли мазно това чудо?

Вярно за черупките от яйца, сега Естела като каза, се сетих, че и аз съм чувала. Като дете много се бях впечатлила от позната на баба ми, която ядеше натрошени черупки точно заради счупен крак.

# 142
  • Пловдив
Кокосовото омазнява, да...и за проблемна/склонна към черни точки и акне/ кожа не е ок.  Инак на плажа една година се мацотих с микс от кокос+какаово Simple Smile
За мадамстването ич не се виждам тъй...до сега не ми се получава, па на стари години ли? Head Band Relaxed

# 143
Мерси, Мисте, ще разучавам други варианти значи.
Аз по лицето никога не мажа слънцезащита, което вероятно е грешка. Като се опъпча, имам пъпки навсякъде, освен по лицето, пу-пу.

# 144
Мисте, някъв магданоз имаше за отводняване, ма на чай ли се пиеше…май на чай.

Бях на зъболекар. Още ми гърми главата.

# 145
Слънцезащитата на лицето е абсолютно задължителна не само през летния сезон, а през цялата година. Ако се ползва и някаква терапия пък, съвсем. Когато ми го каза това дерматолог, бях в 9ти клас и изобщо не го взех на сериозно, мислех си, че само иска да ми вземе едни пари отгоре като ми продаде слънцезащита през декември. Grinning На по-големи години ми дойде акълът и понеже бях с нелеко акне, а сега с белези, гледам да не я забравям. Освен от рак на кожата, предпазва и от преждевременното й стареене.
Мистик, вземи си течен хайлайтър, или такъв на стик. За летните месеци е топ, придава много приятен вид на лицето. Аз имам един на Флормар, доволна съм. Зимата си карам с прахообразни. Много обичам да се гримирам аз, ич ми не е от сезона.
Станах, пуснах си компа. МП направи закуска, нагрухтях се и пак ми се полягва. Чака ме среща, някакви други ангажименти, трябва да мия банята, а аз искам да си легна.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 10:01 от Tsvetentsee

# 146
Бърди,мажи лицето,от слънцето стават бръчки и петна.
Днес закарахме хлапето у свеки,почвам да пиша.Снощи тая Звери се спусна от леглото си на пода и спа там няколко часа,после я преместих.

# 147
  • Пловдив
Цветенце, хал-хабер си нямам аз ... даже незнам как се мацат тия хай-май истории Grin Пусни ми някаква препоръка за стик.
Бобчи ми беше пратила насоки за грим и кое след кое, ама нали, то даже нямам материал Simple Smile та ще разучавам, де.

Мерси за идеите...ще видя и уикенда как ще съм...обаче до сега го усещах това състояние вечер, а днес ми е от сутринта.

# 148
Мисте,гледай и клипчета.Има една тема за грим във форума,момичетата са като енциклопедии.Потърси я,винаги я прави Агент Провокатор ,тя е направо неизчерпаем източник на информация за грим,облекло и аксесоари.

# 149
Мисте, подуването може и от първите жеги да е. Аз бях така миналата събота и неделя. Щом от страх и пръстена си свалих, щото халката се наложи златар да ми я разреже, преди доста време, не само, че не можех да я сваля от пръста си, но и за няколко часа, пусти му пръст се превърна в огромно, подуто и посиняло кебапче.

Чувствам се уморена от сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт