Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 895
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 350
Те ако ги знаят,Ули, няя кой ги подведе.
С риск да изглеждам маминка, защитаваща отрочето, не мога да се съглася, 13. Ако не са им дадени формулите, е ОК. Да са ги научили, да ги ползват. С това съм напълно ОК. Но да дадеш грешни формули, това със сигурност означава загуба на време в размисъл от типа: "Хм, какво е това? Ама, формулата не беше ли друга? Абе, аз да не бъркам нещо? Да не съм запомнил погрешно формулата?" Това не просто губи време. Това разконцентрира. Това действа гадно и на психиката. Сори, ама си е гаф отвсякъде.

# 1 351
И аз не съм се явявал на матури, нас ни освобождаваха ако имаме успех.

Мисля, че не бяха разрешени четиризначните на кандидатстуденските. Забравил съм вече, минаха 20+ години.

# 1 352
За кандидатстудентските изпити няма как да знам, аз се явявах на биология и химия. Но едно е да ти дадат формули, заедно с изпита, тогава се предполага, че ще трябват за задачите, които са включени в него.
Знам със сигурност само, че няма НВО и матури в последните години, в които да не е имало гафове.

# 1 353
  • Euskal Herria
Мрънкам си...
Скрит текст:
Утре ще са по-високи температурите. Ако беше суха жега, го изтърпявам. Ама с тая влага...

# 1 354
  • sf
Ужасен ден имах. Синкото изял малко бой, подута скула, леко спукан клепач, егото му е наранено повече. 🥴 келешка му работа.
Аз съм ей тъй
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 355
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, видял ли го е доктор?
скула, клепач... не звучи добре

# 1 356
  • sf
Не е толкова страшно реално. Няма за шиене, подържа малко лед, ако не се загледаш добре, може и да не забележиш. Ама тъй е, за момиче се карали, божеее!

# 1 357
  • София
Донси, Донси, питието ти е направо слабо. Поне спечели ли момичето твоят убавец? Тва децата не са хора, начи.

# 1 358
  • sf
Май не, то от  това повече го боли 😆

# 1 359
Май не, то от  това повече го боли 😆
Хващай го овреме на къс пас! Сърца се печелят с други битки. Heart

# 1 360
Горкият малък дон Жуан! Хем набит, хем с разбито сърце.

# 1 361
Милото,ама Донси,кажи му да си избира битките,за жени -нивгаш.

# 1 362
Уиш, абсолютно подкрепям. Без формули е едно, с грешни формули - друго. Децата не са циници като нас, като им каже МОН “добър ден”, да се обърнат да видят дали не залязва слънцето. Няма как да предположат, че източникът на информация от най-високо ниво трябва да се подлага на съмнение. Съвсем логично е да се съмняват по-скоро в собствените си знания. Та простотията отново удари дъното.

# 1 363
  • France
Голяма жега... 🥵 и аз като някой Сизиф тикам количката... до пълно разтопяване.

# 1 364
Ако нямаха пищови, нямаше да имат повод за съмнения. Ще разчитат на себе си, както ние навремето. С един химикал отивахме и тваЙ. На сън да ме бутнеха, рецитирах формули.
А този нов подход,  не стига, че ги учи да не разчитат на себе си, а ги и объркват. Ако нямат пищов, няма проблем 🙂
Сега нали ги гледам. Две седмици, че и месец преди това им казват кога ще имат тест, класно....и те пак неподготвени отиват. Ние що помним материал отпреди сто години..ами...учехме. Отиваш в ден обикновен и даскала ти реква- приберете всичко, днес ще правим контролно. Яяяя, да не си учил..ако не си,колкото имаш в главата. Толкоз.
С една дума - днешното образование да не ми го фалят 😊
Донсита, раните ще минат, ами да събира наново самочувствието и да вирва главата момчето ти. Че като сравнявам килеша и щерката, много чувствителни тези мъже,ве. И щерката са я зарязвали един път...потъжи, порева ..за два деня. Килеша кат препикано мушкато една седмица 😅

Общи условия

Активация на акаунт