Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 881
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 815
Birds, ако чуваш лошо от телефона, хвани една суха четка за зъби и изтъркай хубаво, там където е говорителчето. 20-30 секунди търкай. После няма да ти се вярва как се чува. Joy

Скай, според мен това са добри новини.

# 1 816
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще прекръстя Ленката на Стефка!
тоя телефон само търси повод да се метне от където съм го сложила и да плонжира на пода.
а подът е от камък. Sad
нищо му няма след сума ти скокове, но няма да е вечно така.

# 1 817
Мисте,баш за муните си Trollface
Скай, 🙏
Жега ми е,тая нощ беше същото.Пуснах вече климатиците.Замислила съм фокача да си правя,даже и тестото замесих вече.Със зехтинче,риган,маслини,ммм 🤤.О,и малко домат ще ѝ върви.За децата кИфтета,и тва ще е от мен за днес.

# 1 818
Скайче,супер!Ще се наредят нещата,стискам палци!
Аз снощи си писах с една съседка,то от къде почнахме,къде стигнахме.Тотално е загубена милата.Детето й вечно болно,вечно не спи,вечно залепено за нея,а е на 4.Мислих я часове.Видях я скоро,изглежда ужасно ,искам да й помогна .Тя не се радва на родителството,на живота,на нищо.Много кофти ми стана за нея.

# 1 819
  • France
На 4 Flushed... дори Монстърчо беше почнал да спи добре на 3 г. Виж, и сега си боледува. Има такива деца. Съчувствам на родителите им. Не е лесно. Това е един всекидневен стрес и умора, които бавно, но сигурно ти скапват батериите.
Какво става с Адриана? Май вече не пише.

# 1 820
С Адриана говорих по телефона.Не е баш розово положението,но бива.
Тази ми съседка беше слънце ,сега дори външно е много занемарена.Първо й трябва психолог,после фризьор и козметик.Обещах й да се видим като тръгне мойта на ясла,дори само да поговори с някой ,да се почувства разбрана.Намерила е психотерапевт,няма време да стигне до него обаче.

# 1 821
Беболина обратно на всички останали деца,до скоро спеше чудесно,но от един месец насам е ужас! За следобеден сън не може дори дума да стане,но дори така вечер лягането е с рев и тръшкане!

# 1 822
Сиси,на колко е точно?
Да не е растежна криза?Ако искаш ,утре съм свободна,обади ми се .

# 1 823
  • France
Бобчи, най-вече ù трябва една баба да поеме детето за седмица, а тя да отиде на почивка.
Трябва да си го преживял за да го разбереш. Аз определено не съм същият човек. Нещо в мен се пречупи.

# 1 824
Майка й работи,свекърва й се пенсионира преди десет дни.Аз й казах същото,но детето й никога не е оставало с бабите и искало само нея.Казах й,че за да се съхрани трябва просто да ги остави и да направи нещо за себе си.И тя го знае.
Теб кое те пречупи?Същите неща ли?

# 1 825
Бобчи, най-вече ù трябва една баба да поеме детето за седмица, а тя да отиде на почивка.
Трябва да си го преживял за да го разбереш. Аз определено не съм същият човек. Нещо в мен се пречупи.
Това все едно съм го написала аз.

# 1 826
  • France
Няма едно единствено нещо. Просто заедно ми дойдоха в повече и прелях.
Сири Heart

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 17:04 от Philomena

# 1 827
  • Пловдив
Ох, момичета и аз съм кълбо нерви...уж няма за кво, а най-малкото нещо ме изкарва извън релси и викам. Така и останалите се изнервят и става страшно Head Band Трябва някак да стопирам това си поведение, щото не е на добре...искам да съм "над нещата" и да не ми пука, бе...искам! Ум не ми иде как да се спра.

# 1 828
Ох, момичета и аз съм кълбо нерви...уж няма за кво, а най-малкото нещо ме изкарва извън релси и викам. Така и останалите се изнервят и става страшно Head Band Трябва някак да стопирам това си поведение, щото не е на добре...искам да съм "над нещата" и да не ми пука, бе...искам! Ум не ми иде как да се спра.
Малко ти е секса. Сериозно.

# 1 829
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
страннико, не се самопредлагай, защото ще се намери някоя да ти каже "да" и ще се чудиш накъде да избягаш.

фил, сирос, мистик, нали знаете, че не е нужно да сте идеални?

Общи условия

Активация на акаунт