Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през юни

• 88 881
  • 2 549
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Мисте, не е ревматологично. Има съмнение за бактериална инфекция. Ще правя още един контрастен скенер.
Дано е това, защото иначе операция и то тежка ще трябва.
Леко съм се спекла, но предвид, че започнах от съмнение за рак, които се отхвърлиха, съм почти щастлива.

# 1 876
  • Пловдив
Мисте, не е ревматологично. Има съмнение за бактериална инфекция. Ще правя още един контрастен скенер.
Дано е това, защото иначе операция и то тежка ще трябва.
Леко съм се спекла, но предвид, че започнах от съмнение за рак, които се отхвърлиха, съм почти щастлива.
стискам палци!
А нямаше ли тая година сватба да стягате? Simple Smile

# 1 877
  • София
Стигаме я. Февруари ще е. Резервирано е, сега уреждаме подробностите с настаняването, украсата менюто. Дано да са спокойни нещата и да няма карантина.

# 1 878
  • Пловдив
Аааа, карантина...сакън! Браво на вас Simple Smile аз си мислех, че ще е сега, лятна. Хубави емоции са това Simple Smile

# 1 879
  • София
Хубава емоция е, но са много млади, според мен. Не се бъркам, защото не искам да съм гадна свекърва.

# 1 880
  • Пловдив
М да...това е сложно...

# 1 881
  • София
Бърди, съжалявам за лошите новини!

Преди малко влезе един клиент, който е ... хм, странен да го наречем. Винаги е много любезен, но ми пили нервите в същото време. И само като го видях да влиза , ми потънаха гемиите.  Но този път ме изненада.  Не ми пили нервите по никакъв начин. Приключихме бързо и на финала ми каза, че ме е препоръчал на свои бизнес партньори.   Та оправи ми деня. От него не съм го очаквала. Smiley

# 1 882
  • Somewhere in the World
Браво, Панде!
Ей сега имах челен сблъсък с шефа! Ай ще му се незнае, който и документ да пипна все е с грешки, а колежката която работи тези неща е стар служител и шефа ми се озъби, че аз трябвало да я следя...алоууу, дали не му обясних в прав текст че аз не съм контролен орган и тя си получава заплатата за да изработва правилно документите. Нещо много са си повярвали ,че ще вървя след всеки и ще му бърша акитата...

# 1 883
Бърди, много съжалявам за лошите новини. Каквото и да кажа, ще е глупаво и излишно. Опитай се да се съхраниш, моля те. Гуш.
Скай и аз мисля, че новините са добри. Знам, че чакането е мъчително и съжалявам, че минавате през това, но дъм убедена че в крайна сметка нещата ще се наредят.
Хубава тема сте подхванали със съня на децата. Като напълно боса по въпроса, гледам да попивам информация и всякакъв споделен опит.
Лошо ми е от вчера. Мерих кръвно, за щастие не съм го вдигнала. За капак днес бях на зъболекар, където ми стана още по - зле. Бях на ръба да прекъсна всичко и да си бегам. Мисля да прекарам остатъка от деня в леглото и да дремя. Нямам сили за повече днес.

# 1 884
  • Пловдив
Скайче, а с патките кво стана? Simple Smile дойдоха ли да си дирят яйцата?

Ще ходим на по бира, ама няма да стане както го планувахме и един се цупи, друг му е лошо и т.н та незнам накрая кво...

# 1 885
  • София
Да, и аз все се каня да питам за патките.

Тук при мен един гълъб се подвизава от няколко часа. Упорито се опитва да се вмъкне в магазина. Охраната го гони. Той се мотае около сградата и след малко прави нов опит. Сигурна съм, че не са различни гълъби, защото този е с едно бяло перо в центъра на опашката и главата му е "накапана" с бели перца. Останалата част от оперението му е черна.  Не мога да го сбъркам с друг .Забавлявам се с него докато нямам клиенти. Охраната обаче не споделя моята емоция. Smile

# 1 886
  • София
И аз имах сблъсък с шефа. Омръзнало му да пише препоръки. После започна, ама може да ти увелича ставката, договора, ама не напускай.
Казах му да ми даде препоръка и ако имам предложение, тогава ще се пазарим.

# 1 887
Едно Наспорт някой да беше казал тази вечер. Потресаващи са станали цените. Днес обикаляхме из Метро. Една скромна торбичка, но пък за 150 лв. и пак нямам нищо за готвене. Като видях най-обикновен шпек, на цената, на която беше луканката..и съм 😬
Сега се утешавам.

# 1 888
Аз в момента търся място, където да трупам консерви за зимата, мдам.
Шкафа ми е пълен, стилажа в коридора е за брашно и буркани основно.
Като баба Мравка ли беше, Щурчето ли, ми дойде неочакван порив да се запасявам за есента и зимата ...

# 1 889
Наздраве, момичета! Положението е потресаващо просто. Без думи съм от цените на всичко. Нали ви споменах, че искаме сватба. Тръгнахме с един бюджет, но при бърза справка на няколко от добрите подизпълнители - фото, видео, дж и евентуален куверт - Еми, стигнахме половината на предвидения за цялото събитие бюджет.
А едни други свини се блажат, излизат само когато им е угодно и разказват играта на народа. От инфлация се оплаквам, бясна съм направо...

Общи условия

Активация на акаунт